GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samp Hosted-Tab Türkiye Bayiliği

Başlatan HELLBOY, 28 Nisan 2021, 07:00:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Merhabalar değerli GTA-Multi üyeleri
Samp hosted-tab türkiye bayiliği Mevcut bulunmakta piyasanın en ucuz hosted-tab satışları için iletişime geçebilirsiniz sadece 25€ olarak satışlarımız aktiftir.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2021, 01:20:18 HELLBOY

Doukanyrdn

Kesinlikle önermem dolandırılma ihtimaliniz yüksek.

Rexiun

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 07 Mayıs 2021, 22:16:33
Kesinlikle önermem dolandırılma ihtimaliniz yüksek.
Aman dikkat hocam Dolandirilma ihtimaliniz yüksek
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2021, 00:12:35 Rexiun

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Sulozzy

Başarılar burak :)
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2021, 18:15:05 Sulozzy

laéx

HELLBOY

merhaba gtamulti üyeleri bu @Rexiun @Doukanyrdn ve bir çok kişi beni ve işletmemi kötülüyorlarmış ben gerekli kanıtlarımı yetkililer ile paylaştım. ilerleyen günlerde türkiye içi faliyetlerim aktif olduğunda vergi levhası vs aldığımda benimle uğraşmayı bırakmalarını öneriyorum ilerde büyük dert elırsınız başınıza bir insana yardım ederiz işine gelirse iyi oluruz işine gelmezse kötü oluruz 22 yaşında adamım burda beni bunlarla uğraştırmayın artık beni bi salın yolunuza bakın ihtiyacınız varsa geliyorsunuz bana işinizi göremessek kötü oluyoruz lütfen rica ediyorum.

Rexiun

Alıntı yapılan: HELLBOY - 09 Mayıs 2021, 00:48:33
merhaba gtamulti üyeleri bu @Rexiun @Doukanyrdn ve bir çok kişi beni ve işletmemi kötülüyorlarmış ben gerekli kanıtlarımı yetkililer ile paylaştım. ilerleyen günlerde türkiye içi faliyetlerim aktif olduğunda vergi levhası vs aldığımda benimle uğraşmayı bırakmalarını öneriyorum ilerde büyük dert elırsınız başınıza bir insana yardım ederiz işine gelirse iyi oluruz işine gelmezse kötü oluruz 22 yaşında adamım burda beni bunlarla uğraştırmayın artık beni bi salın yolunuza bakın ihtiyacınız varsa geliyorsunuz bana işinizi göremessek kötü oluyoruz lütfen rica ediyorum.
Ben kimseyle kötü olmadım en güvendiğimdin tâki sunucuma saldırana kadar.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Rexiun - 09 Mayıs 2021, 01:17:08
Alıntı yapılan: HELLBOY - 09 Mayıs 2021, 00:48:33
Ben kimseyle kötü olmadım en güvendiğimdin tâki sunucuma saldırana kadar.
bunu kendi kafanda kurdun ve beni suçladın nokta uzatma. Hayallerinle baş başa kalman dileğiyle.