GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Roleplay Forum Teması

Başlatan Akro, 06 Ağustos 2019, 16:45:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akro

Temanın tamamı tarafımca düzenlenmiştir. Server açılmayacağı için temayı satma kararı aldım. Alan kişilere aktif olduğum süreler boyunca sınırsız bir şekilde yardımda bulunacağım. Ciddi alıcılar özel mesaj yoluyla veya iletisim@kadirbalcin.com mail adresinden mail gönderebilir.

Temaya Ait Görüntüler:

Ek olarak isteğe göre ayrı bir şekilde responsive (mobile uyumlu) panel kodlanabilir.

Fiyat: 100

Son düzenlenme: 27 Eylül 2019, 17:52:27 Akro
Akro

Eldrithc

Gayet hoş ve güzel bir tema olmuş, eski temadan eser kalmamış  :) Hayırlı satışlar.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Akro

Alıntı yapılan: Eldrithc - 06 Ağustos 2019, 16:50:22
Gayet hoş ve güzel bir tema olmuş, eski temadan eser kalmamış  :) Hayırlı satışlar.
Güzel yorumun için teşekkürler. :)

Akro

Warning

Hayırlı Satıslar  :)

Akro

Akro

CerberuS

Başarılı, hayırlı satışlar.

Akro

Akro

Kalashnikoff

Bu temanın aynısı bende ücretsiz olarak bulunmakta.

███████████████████  %71

Eldrithc

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 06 Ağustos 2019, 22:13:36
Bu temanin ücretsiz hali nasıl sizde bulunmaktadır? Tema geliştirici mi verdi size eğer 2. 3. Şahıslarda var ise alacak kişi çıkmaz diye düşünüyorum.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Akro

Allah allah nasıl bulunuyor acaba. :D

Akro

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: Eldrithc - 06 Ağustos 2019, 22:41:18
Bu temanin ücretsiz hali nasıl sizde bulunmaktadır? Tema geliştirici mi verdi size eğer 2. 3. Şahıslarda var ise alacak kişi çıkmaz diye düşünüyorum.

Bende bulunmakta diyorum inanmıyorsunuz allah allah.

███████████████████  %71

Akro

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 07 Ağustos 2019, 02:49:56
Alıntı yapılan: Eldrithc - 06 Ağustos 2019, 22:41:18

Bende bulunmakta diyorum inanmıyorsunuz allah allah.

Zamanında bir proje için sana vermiş olabilirim temayı, fakat bu temamı ücretsiz bir şekilde paylaşabilirsin anlamına gelmez. Lütfen emeğime saygı göster.

Akro

Kalashnikoff

Yok dostum paylaşmam dağıtmam söz konusu değil ya yemin ederim öyle şeyleri hiç sevmem bir kaç kere bana yapıldığı için nefretim var öyle şeylere güzel kardeşim satışını yapa bilirsin, alanlarada tebrikler gayet iyi bir tema.

███████████████████  %71

xeta

Bu işi yapıyorsun dostum, hayırlı satışlar. :)

Luji