GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Lojistik sistemi ve Whatsapp sistemi [UCUZ]

Başlatan Reo, 07 Mayıs 2020, 01:32:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reo

Konu silinsin.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 02:25:19 Reo Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

RaveGaming

Konuya işlem görülsün arkadaş yetersiz resim kullanıyor. @Enkei

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

Buzz

Whatsapp sistemi baya detaylıymış, lojistik sistemi görünmüyor bile kesinlikle harika! Tavsiye ediyorum!

Reo

Buzz alan alır almayan almaz seni ne rahatsız ediyor ?

Buzz

Alıntı yapılan: Reo - 07 Mayıs 2020, 01:56:57
Buzz alan alır almayan almaz seni ne rahatsız ediyor ?
Lojistik sistemi büyük ihtimalle Radless'in kodladığı sistem, ekran görüntüsü bile yok. Whatsapp sistemi ise mesajdan ibaret, kim neden alsın? Emeğe saygın olsun.

Reo

Radless'in kodladığı sistem değil emin olabilirsin.

Buzz

Alıntı yapılan: Reo - 07 Mayıs 2020, 02:04:16
Radless'in kodladığı sistem değil emin olabilirsin.
Ekran görüntüsü ekleyebilirsin. Sistem bile sayılmayacak ekran görüntüsü atmak yerine.

Reo

@Buzz Radless dediğin kişi ekran görüntüsü vesaire bişey eklemiş mi gelip bana çamur atıyosun burada,bende koyayım rinanın sistemini zor değil :)

Buzz

Alıntı yapılan: Reo - 07 Mayıs 2020, 02:07:55
@Buzz Radless dediğin kişi ekran görüntüsü vesaire bişey eklemiş mi gelip bana çamur atıyosun burada,bende koyayım rinanın sistemini zor değil :)
Sistem aynısı olduğu için eklemiş evet, ama sende o bilgi yok ve Radless'in emeğini çalıyorsun şuanda yaptığın emek hırsızlığı gerçekten yazık, bu arkadaştan almak yerine @Radless 'e yazabilirsiniz

Reo

Reo

Tüm eleştirilere açığım çamur atmadığınız sürece.

Reo

@Buzz Gülünçsün Charachter pos için yardım talebi açmışım onu atıyor.

Radless

Pöff eğer elinizde lojistik sistemi varsa bile yarım yamalak hali vardır büyük ihtimalle uğraşacak değilim sizle alacak adamı dolandırmış olursun bu arada tam halini atamayacağın için gerçekten uğraşmaya değmez bu arada merak etme videosunu çekeceğim konuya ekleyeceğim :)

"Life's too short to hold grudges."