GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 19:31:51

Dinamik Market Paneli

Başlatan Buzz, 02 Mayıs 2020, 09:00:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buzz

Resimler güncellenmiştir.

AnaiBubi

S W E S T

Alıntı yapılan: AnaiBubi - 02 Mayıs 2020, 22:21:31
Alıntı yapılan: abatay1991 - 02 Mayıs 2020, 09:15:44
Eline sağlık

Kardeşm Discord adresini ver senle konuşalım?
abatay1991
#7627 ekleyin konuşalım.

Dave

kesinlikle tavsiye etmiyorum satın almayın. -rep -rep -rep -rep -rep sonsuz -rep

tek amacı para olan bir insan. şuan yer aldığı projeye yaptığı market panelini satan bir insan insanlara neler yapmaz ki. satın alan arkadaşın bunu saatlerce kurması çok uzun sürecek, yardım falan hikaye. kuruyor ve bırakıyor, bugları ile tamamen siz kendiniz cebelleşirsiniz. çok çok önce bir temasını satın almıştım farklı bir hesapla, kurdu ve buglarla beni yapayalnız bıraktı. eightborn rpg modunu da yakında araklayıp satılıga cıkartır. elraenn'in eightborn rpg icin yaptıgı emekleri rina rp tayfası (adminler degil low rp ama cok low rp oyuncuları) tarafından vasat hale getirip bir de emeklerinin haklarıyla birlikte satmıyorlar.

tekrar diyorum -rep -rep -rep -rep sonsuz -rep

Buzz

Alıntı yapılan: Dave - 02 Mayıs 2020, 22:51:16
kesinlikle tavsiye etmiyorum satın almayın. -rep -rep -rep -rep -rep sonsuz -rep

tek amacı para olan bir insan. şuan yer aldığı projeye yaptığı market panelini satan bir insan insanlara neler yapmaz ki. satın alan arkadaşın bunu saatlerce kurması çok uzun sürecek, yardım falan hikaye. kuruyor ve bırakıyor, bugları ile tamamen siz kendiniz cebelleşirsiniz. çok çok önce bir temasını satın almıştım farklı bir hesapla, kurdu ve buglarla beni yapayalnız bıraktı. eightborn rpg modunu da yakında araklayıp satılıga cıkartır. elraenn'in eightborn rpg icin yaptıgı emekleri rina rp tayfası (adminler degil low rp ama cok low rp oyuncuları) tarafından vasat hale getirip bir de emeklerinin haklarıyla birlikte satmıyorlar.

tekrar diyorum -rep -rep -rep -rep sonsuz -rep

İftira atmak huyunuz olmuş, class yapısı ile kodlandığı için bağlantı yapılarını değiştirmesi yeterli oluyor, ayrıca değişkenleride moda göre uyarlamalı yapamazlarsa ben zaten bizzat kuruyorum herhangi bir sorun çıktığında da destek sağlıyorum. Zaten benden satın alım yapanlar biliyor. Gerekirse baştan yaparım fakat insanları mağdur etmem. Benden alışveriş yapmadığın halde -ref vererek kendi kişiliğini bozarsın sadece. Ayrıca bahsettiğin modyn alt yapısı vasat olan bir modu paylaşmayı bırak kullanmam bile. Bir sürü bug dolu. Bana - ref atacağınıza kendi buglarınızı çözün.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 02:57:57 Buzz

RaveGaming

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator

Buzz

Alıntı yapılan: RaveGaming - 03 Mayıs 2020, 04:00:13
Önermem. ref-
Önermediğin için çok teşekkür ederim kalitemi bozmadan devam ediyorum sayende. :P

Vanity

Eğer böyle bir şeye ihtiyacınız varsa, bu kişiden değil. İşini bilen insanlardan alın; @jensen, @via

Buzz

Alıntı yapılan: Vanity - 04 Mayıs 2020, 12:43:48
Eğer böyle bir şeye ihtiyacınız varsa, bu kişiden değil. İşini bilen insanlardan alın; @jensen, @via
Evet kardeşim ben işi bilmiyorum öğretir misin bana?
- Kinini kusacağın bir yer değil burası. Yardım istedin etmediğim için işi bilmiyorsam öyle olsun.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 12:54:47 Buzz

Gaviria

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2020, 12:50:39
Cihat, pardon Burak. Kendin her şeyi çok biliyormuş gibi insanlara sataşma lütfen. Tşk

Vanity

- Kinini kusacağın bir yer değil burası. Yardım istedin etmediğim için işi bilmiyorsam öyle olsun.

Yardım dediğin ücretli iş yaptıracaktım sana.

Buzz

Alıntı yapılan: Vanity - 04 Mayıs 2020, 12:55:59

Herkesin emeğinin bir karşılığı var sen burada emeğe saygısızlık yapıyorsun. Bu platformda iş yapan herkesin farklı farklı bilgileri var. Jensen'in bilgisi ayrı via'nın bilgisi ayrı, ya da benim bilgim ayrı. Alışveriş yapmadığın halde bilgisiz olduğuma nereden vardın onu anlamadım, söylersen sevinirim.

Vanity

Alıntı yapılan: Buzz - 04 Mayıs 2020, 12:58:04
Alıntı yapılan: Vanity - 04 Mayıs 2020, 12:55:59

Herkesin emeğinin bir karşılığı var sen burada emeğe saygısızlık yapıyorsun. Bu platformda iş yapan herkesin farklı farklı bilgileri var. Jensen'in bilgisi ayrı via'nın bilgisi ayrı, ya da benim bilgim ayrı. Alışveriş yapmadığın halde bilgisiz olduğuma nereden vardın onu anlamadım, söylersen sevinirim.

Yukarıdaki mesajıma bakarsan, ben Buzz'un bilgisi yok diye birşey söylemedim. Senden alışveriş yapanlar var ve pişmanlar belli, o kadar insan boşuna "Önermem" gibi yorum yapmazlar.

Alıntı yapılan: Gaviria - 04 Mayıs 2020, 12:52:50
Cihat, pardon Burak. Kendin her şeyi çok biliyormuş gibi insanlara sataşma lütfen. Tşk

Ayrıca konuda senle konuşmuyorum çocuk işine bak.

Buzz

Ağzı olan konuşuyor, alışveriş yapıp memnun olmadığımız 2-3 "insan" var, onlarıda takmıyorum. Sattığım ürünün her türlü desteğini sağlıyorum üzerinden 1 gün geçsede 1 hafta geçse de. Memnun olmayan "insanlar" tek tük çıkıyor. Onlarıda umursamıyorum, kod çalan insan emeğini önemsemeyen kişilerin yorumlarını ve söylentilerini umursamıyorum, beni biraz tanısaydın böyle konuşmazdın teşekkürler.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020