GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Açık Modern Web Site Teması

Başlatan Lé Spîke, 25 Ağustos 2019, 19:45:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FatherA

Çok ucuz değil mi? Ayrıca temayı birden fazla kişiye mi satacaksınız yoksa tek bir kişiye mi? Ben beğendim temayı şahsen. Güzel olmuş. Hayırlı satışlar.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: FatherA - 28 Ağustos 2019, 01:11:44
Çok ucuz değil mi? Ayrıca temayı birden fazla kişiye mi satacaksınız yoksa tek bir kişiye mi? Ben beğendim temayı şahsen. Güzel olmuş. Hayırlı satışlar.
Benim için miktarı önemli değil. Sonuçta emeğim var ve kendimi geliştirmek için yapıyorum. Kimseyi zorlamak istemediğim için de 10tl yazdım. Tema tüm haklarıyla birlikte tek bir kişiye satılacaktır. Teşekkür ederim :)

Edit: Tema satıldıktan sonra tema hakkında destek vermeye devam edeceğim.
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2019, 01:15:20 Spike

Lé Spîke

Lé Spîke

Lé Spîke

İlan güncel.
Canlı Demo linki yenilendi.

Canlı Demo

Lé Spîke

juqi

css'yi indexe ekleyip satmak hm.

1- Menu Alıntı.
2- Footer zaten en basit.
3- kodlama var oda index.html dosyasını oluşturman
4- o youtube ekleme şeyine html youtube video ekleme olarak yazsan yaparsın yani.
5- Hazır alıp editlemeye çalışmışsın lorem ipsum yazıyor.

Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 00:20:52 Pesimist

tolgau

Alıntı yapılan: Pesimist - 01 Eylül 2019, 00:18:19

1- Menu Alıntı.
4- o youtube ekleme şeyine html youtube video ekleme olarak yazsan yaparsın yani.

Diğer maddelerin açıklamasını ben yapamam fakat lorem yazması hazır olduğunu göstermez.
Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 01:07:37 tolgau

juqi

Alıntı yapılan: tolgau - 01 Eylül 2019, 01:04:42

1- Menu Alıntı.

Diğer maddelerin açıklamasını ben yapamam fakat lorem yazması hazır olduğunu göstermez.
Yapılan çalışma, alıntı olduğunu belirtmek amacıyla bulunan her şeyi yazdım. Daha çok şeyler var belirtmek istemedim. Bilgi için teşekkürler :)

Lé Spîke

1- Menu Alıntı.

:D güzel yorum.

1 - Menü alıntı;
Bootstrap sınıfını kullandığım için menü alıntı olmuş olabilir mi? :)

2 - Footer zaten en basit;
Beni bilen bilir. Sadeci bir insanım. Şaşalı bir footer yapmak istemedim.

3 - Kodlama var o da index html dosyasını oluşturman;
index.php olarak düzeltiyim. Üstelik index.php dosyasını oluşturmasam nasıl bu sayfayı yapabilirim? :)

4 - o youtube ekleme şeyine html youtube video ekleme olarak yazsan yaparsın yani;
Yaptığıma göre youtube'de de bulunabilir :) ( "Youtube ekleme şeyi" dediğin şey "iframe" bu arada :) )

5- Hazır alıp editlemeye çalışmışsın lorem ipsum yazıyor;
Ben hazır mod bile editlemiyorken hazır bir web sitesini editlemem. Lorem ipsum'un kullanım amacını dahi bilmeden lorem ipsum yazıyor yazman da ayrıca gülünç.

Yaptığın bu karalayıcı yorum için teşekkür ederim :)

Lorem Ipsum Neden Kullanılır (web sitesinde yazan yazı);
Yinelenen bir sayfa içeriğinin okuyucunun dikkatini dağıttığı bilinen bir gerçektir. Lorem Ipsum kullanmanın amacı, sürekli 'buraya metin gelecek, buraya metin gelecek' yazmaya kıyasla daha dengeli bir harf dağılımı sağlayarak okunurluğu artırmasıdır. Şu anda birçok masaüstü yayıncılık paketi ve web sayfa düzenleyicisi, varsayılan mıgır metinler olarak Lorem Ipsum kullanmaktadır. Ayrıca arama motorlarında 'lorem ipsum' anahtar sözcükleri ile arama yapıldığında henüz tasarım aşamasında olan çok sayıda site listelenir. Yıllar içinde, bazen kazara, bazen bilinçli olarak (örneğin mizah katılarak), çeşitli sürümleri geliştirilmiştir.

iframe;

<iframe id="ytplayer" type="text/html" width="<?php echo $width ?>" height="<?php echo $height ?>"
          src="https://www.youtube.com/embed/<?php echo $id ?>?rel=0&showinfo=0&color=white&iv_load_policy=3"
          frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Son düzenlenme: 01 Eylül 2019, 18:04:35 Spike

juqi

Karalayıcı yorum yapsaydım cssyi indexe çevirir burda linkini paylaşırdım. İmzana PHP Html dillerini ekleyip basit şeyler yaparsan bu yorumu yazarım.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Pesimist - 02 Eylül 2019, 00:31:03
Karalayıcı yorum yapsaydım cssyi indexe çevirir burda linkini paylaşırdım. İmzana PHP Html dillerini ekleyip basit şeyler yaparsan bu yorumu yazarım.

Css'i indexe nasıl çeviriyoruz anlatır mısın?

Bu indexi yapması çok zor değil. Çalması da zor değil. Kütüphaneyi internetten çektiğim için çalınabilir. Bunu webden anlayan herkes yapabilir.

Sen daha css'in ne olduğunu, iframeyi, html'i veya php'i bilmeden, anlamadan bana bu yorumu yapamazsın.

Bir şeyi karalayacaksanız önce o şeyi daha iyi yapabileceğinizi gösterin.

Ben burada bu indexi bedava isteyen olsa yine verirdim. Benim bu indexden kazanacağım 10tl beni zengin yapmayacak. İhtiyacım da yok. Ben kendimi geliştirirken bir yandan da emeğime alıcı arıyorum. Yaptığın yorum karalamadan başka bir şey değil. Saatlerce bilgisayarın başında oturup satır satır yazdıktan sonra emeğime ALINTI dedirtmem.

Veoper

Kendini geliştirmen dileği ile başarılar  :helal:

Lé Spîke

Lé Spîke