GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SA-MP] Lojistik Sistemi

Başlatan Radless, 20 Nisan 2020, 20:23:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Rain Roleplay

Şahıs 14 yaşındadır, güvenmeyin. Rain Roleplay adına yapılmış bir sistemdir, Discord üzerinden Anka#1533 ulaşırsanız sizlere ücretsiz bir şekilde verebilirim, iyi günler.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 00:24:35 Rain Roleplay

chinohead

Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 00:22:02
Şahıs 14 yaşındadır, güvenmeyin. Rain Roleplay adına yapılmış bir sistemdir, Discord üzerinden Anka#1533 ulaşırsanız sizlere ücretsiz bir şekilde verebilirim, iyi günler.
14 yaşında olması ne alaka? Adam zaten var olan bir sistemin aynısını yapmış ve satıyor, böyle saçma karalama kampanyalarına ne gerek var?

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: chinohead - 07 Mayıs 2020, 00:46:52
14 yaşında olması ne alaka? Adam zaten var olan bir sistemin aynısını yapmış ve satıyor, böyle saçma karalama kampanyalarına ne gerek var?
Ben sistemi neye göre yapmış demiyorum, güvenmeyin diyorum. 13 yaşında ve o küçük parmaklarıyla dolandırabilir diyorum.

Radless

@Rain Roleplay karalama kampanyanızı başka yerlerde yapın yallah kış kış bu arada bilmeyenler için arkadaşın elindeki sistem tam hali değil yarım bir şekilde.

"Life's too short to hold grudges."

Rain Roleplay

Alıntı yapılan: Radless - 07 Mayıs 2020, 01:08:39
@Rain Roleplay karalama kampanyanızı başka yerlerde yapın yallah kış kış bu arada bilmeyenler için arkadaşın elindeki sistem tam hali değil yarım bir şekilde.
Yarım bir şekilde olduğu yok, Rina'ya göre ekstra iki tane daha yük noktası var. İsteyene sunucu açıp gösterebilirim. Ücretsiz bir şekilde vereceğim, yazmanız yeterli. Bu çocuk arkadaşa güvenmemenizde fayda var.

Reo

Sistemi free verebilirim arkadaş parayla satmayı tercih etmiş,kimsenin ekmeğine engel olmak istemiyorum isteyene verilir.

Radless

Maşallah kimseye atmadığım sistem herkesinde elinde hmm güzel güzel iyi paylaşımlar size.

Xchatt

Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 00:53:56
Alıntı yapılan: chinohead - 07 Mayıs 2020, 00:46:52
Ben sistemi neye göre yapmış demiyorum, güvenmeyin diyorum. 13 yaşında ve o küçük parmaklarıyla dolandırabilir diyorum.

Bu işlerin yaş ile alakası nedir ? Ben arkadaşın bilgisini biliyorum aramızda alışverişler oldu , şahısa 13 yaşında diyorsunuz da siz kaç yaşındasınız sizde yapın bir sistem paylaşın bravo diyelim , kızgın olduğunuz bunu bir şekilde yatıştırmaya çalıştığınız çok belli oluyor.

Sa-Mp 2014-2020

Levent13

Warning

Alıntı yapılan: Rain Roleplay - 07 Mayıs 2020, 01:23:38
Alıntı yapılan: Radless - 07 Mayıs 2020, 01:08:39
Yarım bir şekilde olduğu yok, Rina'ya göre ekstra iki tane daha yük noktası var. İsteyene sunucu açıp gösterebilirim. Ücretsiz bir şekilde vereceğim, yazmanız yeterli. Bu çocuk arkadaşa güvenmemenizde fayda var.

Radless uzun süredir tanıyorum, ve bu ne ya aciz herif adam tanındık kişi senin karalamanala hiçbirşey olamz ! karaktersiz herif seni. böyle yaptıgına göre küçüksün ve yaşına veriyorum.. ve artık radless konuların altında senin gibi karaktersiz birisi görmek istemiyorum, şahsen seni bulurum çoçuk.

Radless

Yarım hali bile değilmiş arkadaşın elindeki çeyrek desek anca yeridir zaten sistemi benden istiyordu tam halini, kullanacaklara hayırlı buglar ve sistemi bitirmeler dilerim :)

Edit: Paylaşılan sistem benim değilmiş @abatay1991 ın yaptığı sistem.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 16:01:08 Radless

S W E S T

Radless

Yorumlarınız için teşekkür ederim, konu güncel.