GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Pawn]Lösev Bağış - Sistem Yapılır

Başlatan HasanEfe, 30 Ağustos 2020, 17:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

Merhabalar öncelikle şöyle güzel bir projeye atıldım şuanda elimde 1-2 sistem var ve isteyene olursa satıcağım fakat bu paraylada o kişinin adına bağış yapıcağım yani eğer 30tl ye çete sistemi aldıysanız 30tl adınıza bağış yapılıcaktır böylece hem sunucunuza hemde bir çocuğa umut olucaksınız, bağış yapıldığında ss burda paylaşıcaktır eğer telefon numara gibi bilgiler çıkarsa sansürlenicektir

Sistemler %100 tarafımca yapılmıştır(eğer bir sistemi geliştirdiysem yazarım, yazmazsam sıfırdır) yani sıfır bir sistemdir zaten kodlarının bile türkçe olduğundan anlaşılır
Sistemler mysql r 41-4 ile yapılmıştır

sistemler yn:cnr renk kodları ile yapıldı isteyen olursa ulaşabilir ödeme ininal ve papara alabilirim

elimdeki sistemler
PAWN Kodu: Seç
Ev sistemi ppc-housing sistemini kullanıyorum fakat mysql r41-4 ile + olarak yine yn:cnr gibi
Çete sistemi(aynı cnr gibi tanıtım videosu gelicek)30tl
Atm sistemi(hesap oluştur(şifresiz) para yatırma para transfer gibi şeyler)25tl
Soygun sistemi + grup (checkpointli) 20tl
eğer bu sistemler dışında bir sistem istiyicekseniz yaparım ama 3-4 gün gibi bir zaman alır

Sistemi alıcak kişi gelip test edebilir hatta 30dk test edip almayabilirde benim için sıkıntı olmaz ama eğer bir hata bulursa bildirmesini rica ederim.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 16:08:50 HasanEfe

TufanCan

Böyle güzel şeyleri görmek insanı mutlu ediyor. Hayırlı satışlar.

HasanEfe

Hort.
@TufanCan 40tl ye çete sistemi satın almıştır löseve 30tl bağış gitmiştir 10tl özel sebeplerden dolayı atamadım, TufanCan'a teşekkürler.

Lösev Kanıt:

ek olarak başka sistem yaptırmak isteyen yada bi bug danışmak olan arkadaşlar var ise Ezekiel#7045 bug danışmak ücretsiz fakat sistemlerim ücretlidir çünkü hepsi sıfırdan yapıldı bir bug olursada çözülür
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 03:30:41 HasanEfe

Backup

Benim ve ekibimin fikirlerini çalıp bağış kampanyası yapman çok ayrı bir ironi. İki elimiz yakanda olacak.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 08:10:37 Backup

Gaviria

Eline sağlık,
Alıntı yapılan: TufanCan - 30 Ağustos 2020, 19:04:09
Böyle güzel şeyleri görmek insanı mutlu ediyor. Hayırlı satışlar.

TufanCan

Alıntı yapılan: HasanEfe - 04 Aralık 2020, 03:28:35
Hort.
@TufanCan 40tl ye çete sistemi satın almıştır löseve 30tl bağış gitmiştir 10tl özel sebeplerden dolayı atamadım, TufanCan'a teşekkürler.

Ben teşekkür ederim tekrardan hayırlı satışlar.

MaRVeL

Alıntı yapılan: Backup - 04 Aralık 2020, 08:02:44
Benim ve ekibimin fikirlerini çalıp bağış kampanyası yapman çok ayrı bir ironi. İki elimiz yakanda olacak.

Ne zamandan beri bğaış yapmak çalıntı bir fikir oldu.

Unknown

Alıntı yapılan: MaRVeL - 04 Aralık 2020, 12:20:53

farkındaysan bağış yapmak çalıntı bir fikir yazmamış, "Benim ve ekibimin fikirlerini çalıp" yazmış.

Backup

Alıntı yapılan: MaRVeL - 04 Aralık 2020, 12:20:53

OkUmAA VeeE YzzmAyı ÖğrEnİnce AnLrsnn.

Konuda satmaya çalıştığı tüm sistemlerin fikir ve kurgusu bana ve ekibime ait. Bende de ona ait bir kaç doküman var. Hepsini paylaşacağım.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 13:27:30 Backup

talha0ff

Hayatımızın oyunu ile, böyle güzel bir amacı birleştirmen çok hoş olmuş
Normalde Diziler bölümünden başka yerde pek takılmam. Ancak trend'de görünce bir tebrik etmek istedim.
Başarılar dilerim hocam.

HasanEfe

Herkeze yorumundan dolayı teşekkür ederim bunu kötü birşey algılıyıcak olan arkadaşlar için kötü olalım fakat böyle olalım derim

Backup konusuna gelirsek sistemleri sıfırdan yaptım çalıntı değil sadece fikir çalıntı eğer cidden kötü bi maksatım olsaydı zaten anlaşılırdı TufanCan benden sistem istedi ona verdim eğer sizi isteseydi size yaptırırdı zaten ona sistemide tanıttım geldi gördü oda yn:cnr gibi olduğunu biliyordu ona göre aldı o yüzden sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Alıntı
"Bende de ona ait bir kaç doküman var. Hepsini paylaşacağım."
maksat fotoğraf paylaşmaksa paylaşılır fakat beni bunlarla tehtit etmen saçma olmuş

Ek olarak listede olmayan sistemler yapılır, yapılma süresi sisteme göre değişiklik gösterir DC: Ezekiel#7045
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 15:49:26 HasanEfe

Backup

Alıntı yapılan: HasanEfe - 04 Aralık 2020, 15:28:38
Backup konusuna gelirsek sistemleri sıfırdan yaptım çalıntı değil sadece fikir çalıntı eğer cidden kötü bi maksatım olsaydı zaten anlaşılırdı TufanCan benden sistem istedi ona verdim eğer sizi isteseydi size yaptırırdı zaten ona sistemide tanıttım geldi gördü oda yn:cnr gibi olduğunu biliyordu ona göre aldı o yüzden sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Alıntı
maksat fotoğraf paylaşmaksa paylaşılır fakat beni bunlarla tehtit etmen saçma olmuş

O yüzden yazdığın modu satarken, yn:cnr modu bu birebir aynısı diyerekten prim yapıyorsun değil mi ?

Biz o fikirleri, sistemleri, kurguyu tasarlarken gecemizi gündüzümüze kattık. Senin gibiler çalsın diye yazmadık onları.

Artık icraat vakti. Haddini fazlasıyla aştın.

HasanEfe

Alıntı yapılan: Backup - 04 Aralık 2020, 17:08:28
Alıntı

O yüzden yazdığın modu satarken, yn:cnr modu bu birebir aynısı diyerekten prim yapıyorsun değil mi ?

Biz o fikirleri, sistemleri, kurguyu tasarlarken gecemizi gündüzümüze kattık. Senin gibiler çalsın diye yazmadık onları.

ben sana discorddanda yazdım kavga istemiyorum kendi dünyanda sadece sen varsın lider sen varsın diye hayal ediyorsun bu platformda o kadar kişinin emeği yazık oldu eğer sende sana verilen emeği verseydin şuanda yn:cnr de 30-40 online yerine 100-150 online olurdu
eğer burada löseve gidicek parada gözün var ise diyicek birşeyim yok
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 17:29:43 HasanEfe

Backup

Alıntı yapılan: HasanEfe - 04 Aralık 2020, 17:27:30
Alıntı

ben sana discorddanda yazdım kavga istemiyorum kendi dünyanda sadece sen varsın lider sen varsın diye hayal ediyorsun bu platformda o kadar kişinin emeği yazık oldu eğer sende sana verilen emeği verseydin şuanda yn:cnr de 30-40 online yerine 100-150 online olurdu

Löseve, Türk Polisini Güçlendirme vakfına, Mehmetçik vakfına yaptığım bağışları dillendirmek istemiyorum, kimsenin parasında gözüm yok.

Benim gözüm kendi emeğimde, bunu sonuna kadar savunacağım.

Benim kişisel hayatım da var. Hayat sadece SAMPden ibaret değil. Sunucuya verdiğim emeği, ayırdığım vakti yargılamak size düşmez.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 18:46:15 Backup

HasanEfe

Alıntı yapılan: Backup - 04 Aralık 2020, 18:44:57
Alıntı yapılan: HasanEfe - 04 Aralık 2020, 17:27:30
Alıntı

Löseve, Türk Polisini Güçlendirme vakfına, Mehmetçik vakfına yaptığım bağışları dillendirmek istemiyorum, kimsenin parasında gözüm yok.

Benim gözüm kendi emeğimde, bunu sonuna kadar savunacağım.

Benim kişisel hayatım da var. Hayat sadece SAMPden ibaret değil. Sunucuya verdiğim emeği, ayırdığım vakti yargılamak size düşmez.

emek ise bende modu sıfırdan yaptım o emeği hiçe sayıyorsun tamam sistemleri bulmuşsunuz sıkıntı yok ben zaten bunu çaldığımı doğruluyorum güzel düşünmüşsünüz ama bi buldunuz diyede herkeze laf ediyorsun madem bu kadar seviyordun patentini alsaydın