GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Server İçin Nasıl Port Açılır?

Başlatan Codes., 06 Ocak 2019, 14:14:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Codes.

Merhaba dostlar,
Ben YazılımTR'den TAKTAK26
Bugün sizlere çok fazla arkadaşımızın bilmediği "Sanal Sunucu" ile nasıl port açabiliriz. Onu göstereceğim.
Çoğu arkadaşımız arkadaşlarıyla ve ya başka kişilerle oynamak istiyor. Bu yüzden bende böyle bir konu açma gereği duydum.
Şimdiden Hayırlı Olsun. :)

Port Açmak İçin

Yapmanız Gerekenler;

1.Başlat Tuşu > Çalıştır > CMD > ipconfig yazınız.

2.Varsayılan Ağ Geçidi . . . . . . . . . "IP" gibi bir kısım çıkacaktır karşınıza o IP'yi aklınızda tutunuz.

Resim;

3.Tarayıcımıza Gelip "Varsayılan Ağ Geçidi" kısmını "URL" kısmına yazıyoruz.

4.Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz. Genellikle Kullanıcı adı ve parola "admin" oluyor bilmiyorsanız eğer.
   "Kullanıcı Adı" = 'admin' "Parola" = 'admin'

5."Gelişmiş Özellikler" Kısmından "Sanal Sunucular" Bölümüne geliyoruz.

6."Ekle" diyoruz.

7.Başlat Tuşu > Çalıştır > CMD > ipconfig > "Bağlantı Yerel IPv6 Adresi" karşısındaki kısmı aklımızda tutuyoruz.

8.Sanal Sunular Kısmına Tekrar gelelim tarayıcıdan ve "Özel IP" Kısmına CMD'den açtığımız ipconfig komutundaki "Bağlantı Yerel IPv6 Adresi" Kısmını "Özel IP" 'e yazalım.

9.Uzak IP İçinde aynısı geçerli. "Bağlantı Yerel IPv6 Adresi" kısmını ekleyelim. Başlat > Çalıştır > CMD > ipconfig > "Bağlantı Yerel IPv6 Adresi" olan kısmı tekrar aynı şekilde "Uzak IP" Bölümüne yazalım.

10. Geri Kalan Kısımları Resimdeki gibi yapınız.

Resim;

Bu Şekilde yaptığınız zaman

-Peki arkadaşlarımız nasıl bağlanacak?

diyeceksiniz.   :D

Arkadaşlarınızın bağlanması için Tarayıcıyı açıyoruz ve "My.ip" yazıyoruz oradaki "My.ip" kısmını kopyalıyoruz ve sonuna ":7777" yazıyoruz. Arkadaşımıza bu şekilde atarsanız arkadaşınız SA-MP bağlantısı ile size bağlanacaktır.

İyi günler.  :evet:  :rockstar:

Neastron.

Güzel anlatım, bilmeyenler için yararlı olucaktır  :helal:

Mavera

Anlatımın İçin Teşekkürler. Ama Herkez Artık Hamaciyle Ugrasıyor. Eline Saglık  :helal:

Codes.

Alıntı yapılan: Cagdas. - 06 Ocak 2019, 17:37:49

Güzel anlatım, bilmeyenler için yararlı olucaktır  :helal:

Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim. :)

Alıntı yapılan: Ghetto - 06 Ocak 2019, 17:40:19

Anlatımın İçin Teşekkürler. Ama Herkez Artık Hamaciyle Ugrasıyor. Eline Saglık  :helal:

Yorumun İçin Teşekkürler ! ama yinede Hamachi sıkıntısı yaşayanlar var. Böyle Bir Anlatım Paylaşmak İstedim.
Son düzenlenme: 06 Ocak 2019, 18:31:30 Kraus

Lesath

Codes.

Alıntı yapılan: Lesath - 06 Ocak 2019, 18:26:01

Paylaşım için teşekkürler.

Rica Ederim. Yorumunuz İçin Teşekkürler!  :D

ace

Zaten burada mevcut port nasıl açılır , yinede paylaşım için teşekkürler.