GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pawno Dersleri - Detaylı Anlatım

Başlatan NexoR, 22 Temmuz 2018, 20:13:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NexoR

---
Son düzenlenme: 09 Ekim 2019, 21:19:44 NexoR

Secret

Pawno'yu öğrenmek isteyenlerden birisiyim, videoların devamını bekliyorum. Hepsini izlemeye başlayacağım.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

!Adrogos

Bir kaçını izledim de güzel yapmışsın fakat bu kadarı yetmez bence bu videoları tamamla hepsini öyle izliyeceğim  :helal:

NexoR

Alıntı yapılan: Secret - 22 Temmuz 2018, 20:31:06

Pawno'yu öğrenmek isteyenlerden birisiyim, videoların devamını bekliyorum. Hepsini izlemeye başlayacağım.

Öğrenmeye şimdiden başlasan iyi olur o zaman :)

Alıntı yapılan: !Adrogos - 22 Temmuz 2018, 20:52:25

Bir kaçını izledim de güzel yapmışsın fakat bu kadarı yetmez bence bu videoları tamamla hepsini öyle izliyeceğim  :helal:

Boş vakit buldukça yeni videolar çekip eklemeyi düşünüyorum.

BullTerrier

Tamda böyle bişey Arıyordum Allah razı olsun.  :polis:

Kraus

Eline sağlık. :D Desene şimdikiler şanslı. Ama şu saatten sonra sıfırdan Pawno öğrenmek ne kadar doğru olur bilmiyorum. Benim düşüncem şu saatten sonra hiçbir işe yaramaz Kalcor yerinde sayıyor bu yüzden SA-MP'ın fazla ilerleyeceğini sanmıyorum, başka kodlama dillerini öğrenmeniz daha iyi olur.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2018, 21:18:57 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Ufuk07

Tamda böyle birşey arıyordum inşallah serinin devamı gelir bende pawno yu öğrenmek istiyordum.

ace

Pawnoyu çok bilmiyorum videoların hepsini izlesem bir filterscript yazabilirmiyim sizce ?

Secret

Sabitlenmeyi hak eden bir konu

pag

Kripteks

Uzun zamandır aklımda olan sonradan vazgeçtiğim bir şeyi biri hayata geçirmiş en sonunda :). Şimdikiler çok şanslı, umarıım bu videolar sayesinde birileri edit mod yerine kendi sistemlerini veya modunu yazabilir.Eğer bu videolardan sonra hala editle sunucu açmaya kalkıyorlarsa durum vahim.Eline sağlık.

Pegasus

Adolphe

«      miss out on fun  »

Boss

Daha ogrenecegim cok sey oldugunu hatirlattigin icin tesekkurler dostum .d Devamini sabirsizlikla bekliyorum. MySql i de anlatirsan iyi olur :)

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA