GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Map ekleyince sunucu çökmesi.

Başlatan deks1337, 02 Nisan 2023, 02:26:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deks1337

Merhabalar, south central tabanlı oyun modu geliştiriyorum fakat uzun bir map ekleyince sunucu çöküyor, oyun modu unknowna düşüyor ve MySQL bağlantıları gidiyor. mapi parça parça kesip filterscriptlere dağıttığımda düzeliyor fakat teker teker bunları yapmak her seferinde çok yoruyor, yaklaşık 20'ye yakın map var.

herşey sıfırken görmedim destek

Vodkazerss

Aynı sorunu bende yaşıyordum map kodları ağır geliyordu fazla fs varsa kaldır dene bende düzelmişti

deks1337

diverse

Merhaba,

Bu durum, sunucunun yeterli belleğe sahip olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Uzun bir map yüklenirken sunucu belleği doldurabilir ve bu nedenle sunucu çökebilir veya MySQL bağlantıları kopabilir.

Bu sorunu çözmek için öncelikle sunucunun belleğini artırmayı deneyebilirsiniz. Bunun için, sunucunun çalıştığı işletim sistemine göre bir bellek yükseltmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca, maps'inizi daha küçük boyutlara bölmek de bir çözüm olabilir. Maps'inizi daha küçük parçalara bölmek, sunucunun belleğini daha verimli kullanmasına olanak tanır ve böylece sunucu çökmesi veya MySQL bağlantıları kopması gibi sorunlar ortaya çıkmaz

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Sønez

Hard Developer Kasları Toplantısı??

Keke Ongamemodeinit deki sınırı kaldır tabi kaldırmayı biliyorsan hadi Sevgili Günlük

Kralı gelse yıkamaz yıkılmam

deks1337

Alıntı yapılan: diverse - 12 Nisan 2023, 06:49:50
Merhaba,

Bu durum, sunucunun yeterli belleğe sahip olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Uzun bir map yüklenirken sunucu belleği doldurabilir ve bu nedenle sunucu çökebilir veya MySQL bağlantıları kopabilir.

Bu sorunu çözmek için öncelikle sunucunun belleğini artırmayı deneyebilirsiniz. Bunun için, sunucunun çalıştığı işletim sistemine göre bir bellek yükseltmesi yapabilirsiniz.

Ayrıca, maps'inizi daha küçük boyutlara bölmek de bir çözüm olabilir. Maps'inizi daha küçük parçalara bölmek, sunucunun belleğini daha verimli kullanmasına olanak tanır ve böylece sunucu çökmesi veya MySQL bağlantıları kopması gibi sorunlar ortaya çıkmaz
anlattığın için ve yardımcı olduğun teşekkür ederim. dediğin gibi yaptım ve çözüldü. mapleri parça parça ongamemodeinitin farklı yerlerine ekledim.

staple