GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Birlikte aç sorunu acil yardım"SQL"

Başlatan Selim_Ayan, 07 Mayıs 2019, 18:26:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selim_Ayan

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beyler bu resimlerde gördüğnüz MYSQL dosyası ben bunun ıcını okumak ıcın "TXT(metin belgesi)"yaptım ama boyle yapınca mod sql u okumuyor ve xampp dan baglasamda calısmıyor bu dosyayı nasıl orjınal halıne gerı sokabılırım? acil yardım

Cruza

Birlikte aç yazan yerin yanında değiştir var onu İnternet Explorer olarak değiştir. Olmazsa İnternette araştır.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Selim_Ayan

Alıntı yapılan: Cruza - 07 Mayıs 2019, 18:31:09

Birlikte aç yazan yerin yanında değiştir var onu İnternet Explorer olarak değiştir. Olmazsa İnternette araştır.

dediklerini yaptım bu seferde boyle oldu 
ayrıca acmak ıstedıgımdede IE ye yonlendırıyor dosya ındır fılan dıyor

Radless

Dosyayı atarmısın? büyük ihtimalle dosya uzantıları gizli yani rpg.sql yerine rpg.sql.txt olabilir o dosya.

"Life's too short to hold grudges."

Selim_Ayan

Alıntı yapılan: Radless - 07 Mayıs 2019, 19:15:49

Dosyayı atarmısın? büyük ihtimalle dosya uzantıları gizli yani rpg.sql yerine rpg.sql.txt olabilir o dosya.

Nasi yani daha iyi anlatirmisin

Focus

notepad ++ yükleyin bilgisayarınıza.

Şeytana Şükür!

Eamon

Kardeşim o dosyanın içindeki tüm yazılanları kopyalayıp atsana veri tabanına? Neden bu kadar uğraşıyorsun?
Phpmyadmin'den veri tabanı oluştur sonra sql kısmına gel ve kopyaladığın tüm yazıları yapıştır oraya sonra git de.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Selim_Ayan

Selim_Ayan

Alıntı yapılan: Ferman - 08 Mayıs 2019, 00:23:19

Kardeşim o dosyanın içindeki tüm yazılanları kopyalayıp atsana veri tabanına? Neden bu kadar uğraşıyorsun?
Phpmyadmin'den veri tabanı oluştur sonra sql kısmına gel ve kopyaladığın tüm yazıları yapıştır oraya sonra git de.

dediğni yaptım ama gine metin belgesi olarak indi

Enkei

Alıntı
Açılan taleplerin son iletisi 1 haftayı geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.

Kilit.