GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2025, 01:08:15

Kilit

Başlatan Cengo, 31 Mart 2019, 20:49:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Kilitlenmiştir,ROLEPLAY modlarında bulunuyor.
Son düzenlenme: 01 Nisan 2019, 13:37:12 tomiVersetti

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

Cengo

Ben sadece kodladım,denemedim denemek size düşer eğer bug varsa bildir dostum,beğenmedin üşendin isen git bir sürü mod var git onlardan al yani ben burda emek verdim sadece,şansımı denedim zaten bu sisteme pek zihnim çalışmadı kolay gelsin çalışmıyorsa kullanma sil dostum.

S W E S T

trabzon

Cengo

Alıntı yapılan: Silver - 01 Nisan 2019, 12:12:09

Kodların tümü hatalı.

Bende hata vermedi,neyse dediğim gibi sadece emek verdim,kullanılmıyorsa Roleplay modlarında bir sürü var onları kullanabilirsiniz.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

trabzon

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 01 Nisan 2019, 12:41:15

Bende hata vermedi,neyse dediğim gibi sadece emek verdim,kullanılmıyorsa Roleplay modlarında bir sürü var onları kullanabilirsiniz.

Filterscript define kaynağı içine alınan kodlar hata vermez. Görünüşe göre, değişken-dize | diğer fonksiyonlar hera tabanlı oyun moduna ait. Unutmayın; Sistem editlemek, "kodlamak" değildir. Array dizesi hatalı. "pHediyeTime" dizesini etkileyebilecek timer(lar) yok. GiveMoney fonksiyon yapısı yok. SendServerMessage makrosu yok. RandomEx fonksiyonu yok. Pozisyonları define olarak tanımlamak başlıca bir hata. Include alanında zcmd yok. Bu türlerde çok fazla hata var. Seni üzerek, hevesini kırmayı hiç istemem fakat, aşırı verimsiz olmuş. Sandığın gibi filterscript olarak kullanmak isteyen olsa dahi; KULLANAMAZ.

Tavsiye: Bu alanda paylaşım yapmak için senin ve bâzı diğer arkadaşlar adına henüz erken. Kendini geliştirdikten sonra bu tarz eleştirilerle karşılaşmazsın. Ufak editlerle zaman kaybetme, alternatif kod dillerini öğren. :rockstar:
Son düzenlenme: 01 Nisan 2019, 13:32:18 Silver

Cengo

Alıntı yapılan: Silver - 01 Nisan 2019, 13:22:51

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 01 Nisan 2019, 12:41:15

Filterscript define kaynağı içine alınan kodlar hata vermez. Görünüşe göre, değişken-dize | diğer fonksiyonlar hera tabanlı oyun moduna ait. Unutmayın; Sistem editlemek, "kodlamak" değildir. Array dizesi hatalı. "pHediyeTime" dizesini etkileyebilecek timer(lar) yok. GiveMoney fonksiyon yapısı yok. SendServerMessage makrosu yok. RandomEx fonksiyonu yok. Pozisyonları define olarak tanımlamak başlıca bir hata. Include alanında zcmd yok. Bu türlerde çok fazla hata var. Seni üzerek, hevesini kırmayı hiç istemem fakat, aşırı verimsiz olmuş. Sandığın gibi filterscript olarak kullanmak isteyen olsa dahi; KULLANAMAZ.

Tavsiye: Bu alanda paylaşım yapmak için senin ve bâzı diğer arkadaşlar adına henüz erken. Kendini geliştirdikten sonra bu tarz eleştirilerle karşılaşmazsın. Ufak editlerle zaman kaybetme, alternatif kod dillerini öğren. :rockstar:

Teşekkür ederim dediğim gibi şuanlık acemiyim,yavaş yavaş öğrenicem inşallah,yakında öğrenirsem güzel sistemler yapıp atabilirim tekrardan güzel yorumun için görüşürüz.