GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay Gamemode

Başlatan Anka, 07 Mayıs 2020, 00:32:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

-
Son düzenlenme: 30 Eylül 2020, 15:52:02 Anka

Rain Roleplay

Radless(Hakan) adlı şahısa güvenmeyin, güveneceğiniz adamın yaşı 13 olmasın, hayırlı kullanımlar.

rainversion: 0.1 güncellemesi;

"/silahlarim" komutundaki açık giderildi.
Araç sistemindeki buglar düzeltildi.
CCTV sistemindeki obje silinmeme sorunu giderildi.
Pet sistemindeki buglar çözüldü.
Lokasyon sistemindeki buglar çözüldü.
Yaralılar için "/ambulanscagir" komutu eklendi.
LSMD için "/ytasi" komutu eklendi.
Araçlara özel Anti-lock Braking Sistemi eklendi.
Hile koruma sisteminde düzenlemeler yapıldı.
Mesleklere özel hile koruma sistemi eklendi.
Birlik araçları için "/arac" paneli eklendi.
Yere bırakılan silahlar buga düşüyordu, düzeltildi.
işyeri sistemindeki hatalar giderildi
Ev sistemindeki hatalar giderildi.
"/gozbagla" sistemi detaylandırıldı.
"/ipbagla" sistemi detaylandırıldı.

rainversion: 0.2 güncellemesi;
Kelepçe sisteminde açık vardı, düzeltildi.
LSPD ceza sisteminde cezaları veri tabanına işlemiyordu, düzeltildi.
Graffiti sisteminde açık vardı, düzeltildi.
Oduncu mesleği detaylandırıldı.
Balıkçı mesleği kodlandı.
Meslekler için "/meslek katil" komutu eklendi.
Genel meslekler için düzenlenmeler yapıldı.
Gişe sistemi detaylandırıldı.

rainversion: 0.3 güncellemesi;
Gişe sistemi dinamik yapıldı, oyun içerisinden eklenebilecek.
Kelepçe kırma NPC'si eklendi.
LSMD için sedye sistemi eklendi.
LSMD için birlik araçlarını spawnlama komutu eklendi.
Aksesuar sisteminde açıklık vardı, düzeltildi.
"/yemlerim" komutu eklendi, üzerinizde bulunan yemleri görebileceksiniz ve yere atabileceksiniz.
NPC sisteminde genel bir bug vardı, düzeltildi
Emniyet kemeri sistemi eklendi. "/emniyet"
Name Tag bugu düzeltildi.
Araç renkleri ve modifiye kaydedilmiyordu, düzeltildi
Discord sistemi ile oyun bağdaştırıldı. "/discord"
uy****rucu sisteminde uy****rucular veri tabanına kaydedilmiyordu, düzeltildi

rainversion: 0.4 güncellemesi;
- Kiralık araçlara ek süre uzatma özelliği eklendi.
- LSPD için yük kontrol komutu eklendi.
- Sunucuya girebilmek için artık forum adresimiz üzerinden kayıt olmanız gerekiyor.
- Vipler için özel gate eklendi.
- Mod alt tabanında düzenlemeler yapıldı.
- Çeşitli hatalar düzeltildi.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 00:38:52 Rain Roleplay

Focus

Paylaşım için teşekkürler, emiğinize yazık oldu

Şeytana Şükür!

Anka

Emeğimize yazık edenler sağolsun bizleri bekletip başka oyunlara girip başka oyunlarda takılıp gelicem gelicem diye terbiyesizlik yapan insanlar sağolsun birazdan damlar kendisi anlarsınız zaten ;) Beni ırgalayan pek bir durum yok yine daha iyisini yaparız ama böyle yaşları küçük kendince insanları kandırmaya çalışan insanlardan korunmamız lazım.

Ayrıca Lojistik sisteminden tutun herşeyi ücretsiz olarak ben size vereceğim dediğim gibi bilginiz olsun para veripte boşuna para harcamayın böyle insanlara.
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 02:23:39 Enkei Sebep: Hakaret içerikli kısımlar silinmiştir.

Vesa

Paylaşım için teşekkürler.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Rain Roleplay

Akel

Alıntı yapılan: Anka - 07 Mayıs 2020, 00:36:38
Emeğimize yazık edenler sağolsun bizleri bekletip başka oyunlara girip başka oyunlarda takılıp gelicem gelicem diye terbiyesizlik yapan insanlar sağolsun birazdan damlar kendisi anlarsınız zaten ;) Beni ırgalayan pek bir durum yok yine daha iyisini yaparız ama böyle yaşları küçük kendince insanları kandırmaya çalışan insanlardan korunmamız lazım.

Ayrıca Lojistik sisteminden tutun herşeyi ücretsiz olarak ben size vereceğim dediğim gibi bilginiz olsun para veripte boşuna para harcamayın böyle karaktersiz insanlara.

fani dünya
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 02:18:44 Akel

kumite

Alıntı yapılan: Anka - 07 Mayıs 2020, 00:36:38

Ayrıca Lojistik sisteminden tutun herşeyi ücretsiz olarak ben size vereceğim dediğim gibi bilginiz olsun para veripte boşuna para harcamayın böyle karaktersiz insanlara.

Her projen ya açılmadan bitiyor ya da bir sorunlarla karşılaşıyor. Kötü ekip...

FalafelÇorba

Paylaşım için teşekkürler, fakat Hakan mı 😂, Hayla gülüyorum şuna
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 03:39:11 Insomnia

Hata

mod güzel fakat anlayamayıp yapamadığım birşey var ben kayıt kısmını forumdan başvuru olarak değilde normal bir şekilde kayıt olma kısmını yaptım kayıt istiyor girişte çok güzel fakat sunucuyu resleyince giriş yapma kısmı geliyor şifreyi giriyorum ve tekrardan yaş, cinsiyet, doğum yeri tarzı şeyleri istiyor bunu nasıl düzelticem? (sadece res atınca oluyo)

MarkosGazanfer

kumite

Modda şöyle bir sıkıntı var, karakter oluşturunca oluşturduğunuz karakter haritaya düşmüyor, yukarıya doğru uçuyor hi. durmadan

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Hata - 07 Mayıs 2020, 05:31:37
mod güzel fakat anlayamayıp yapamadığım birşey var ben kayıt kısmını forumdan başvuru olarak değilde normal bir şekilde kayıt olma kısmını yaptım kayıt istiyor girişte çok güzel fakat sunucuyu resleyince giriş yapma kısmı geliyor şifreyi giriyorum ve tekrardan yaş, cinsiyet, doğum yeri tarzı şeyleri istiyor bunu nasıl düzelticem? (sadece res atınca oluyo)
SQL bağlantısını yapın.

Hata

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 07 Mayıs 2020, 17:41:29
Alıntı yapılan: Hata - 07 Mayıs 2020, 05:31:37
SQL bağlantısını yapın.
SQL ile alakası yok kurdum zaten

Aury

.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 16:26:51 Aury