GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kendi yaptıgım Efsane Map'ı sizler ile paylaşıyorum...

Başlatan BaşMapper, 14 Ekim 2018, 17:39:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BaşMapper

Evet arkadaşlar yapmış oldugum Çete base'i olarak ve ya sahip evi,mafya evi olarak kullanıla bilen,her türlü hp,freeroam ve rpg serverine uygun bir maptır.Buyrun çekmiş oldugum videosu,Yazıları degiştirebilirim, kullanacak olan ve anlamayan varsa bu yüzden discorddan linki virustotal ile birebir verecegim.
Bana discorddan ulaşın:HAMZA-Ruhu_Bronz#1795

Büyük Usta...

BaşMapper

Alıntı yapılan: BaşMapper - 14 Ekim 2018, 17:39:08

Evet arkadaşlar yapmış oldugum Çete base'i olarak ve ya sahip evi,mafya evi olarak kullanıla bilen,her türlü hp,freeroam ve rpg serverine uygun bir maptır.Buyrun çekmiş oldugum videosu,Yazıları degiştirebilirim, kullanacak olan ve anlamayan varsa bu yüzden discorddan linki virustotal ile birebir verecegim.
Bana discorddan ulaşın:HAMZA-Ruhu_Bronz#1795

Discord'dan ulaşın arkadaşlar.

Büyük Usta...

laéx

Mapi sunucumda kullanıyorum(kullanıyordum zaten) mapi paylaşmamılıydın bence.Ama genede güzel eline sağlık.

KaraSakal

BaşMapper

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 14 Ekim 2018, 17:45:27

Mapi sunucumda kullanıyorum(kullanıyordum zaten) mapi paylaşmamılıydın bence.Ama genede güzel eline sağlık.
Senin için daha iyisini yaparım reisim,güzel yorumun için teşekkür ederim. :polis: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :kahkaha: :kahkaha:
Son düzenlenme: 14 Ekim 2018, 17:51:39 BaşMapper

Büyük Usta...

BaşMapper

Alıntı yapılan: KaraSakal - 14 Ekim 2018, 17:46:34

İyi Olmuş Eline Sağlık.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim devamı gelecek. :polis: :D

Büyük Usta...

Lork

BaşMapper

Büyük Usta...

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Zeta

Eline sağlık,daha fazla pratik yap ve objeleri farklı şekilde dene.İyice gelişeceksindir.

yali

Alıntı yapılan: PhenoM - 15 Ekim 2018, 21:40:12

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Ekim 2018, 21:32:46

:allaalla: :allaalla: :allaalla: :allaalla: :allaalla: :allaalla: :allaalla:

Birileri yine ileti kasma peşinde  :hayir:

Abi iletisi çok olana çeyrek altın filan mı takıyorlar, ileti çok olunca ne oluyor?

Flash2024

Güzel Yapmışsın Eline sağlık birazdaha pratik yaparak kendini baya geliştirebilirsin. fikirlerin ve yaptığın mekan seçimleri güzel.