GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas Global Offensive

Başlatan Lé Spîke, 28 Ekim 2017, 18:16:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kullanır mısın? Güzel mi?

Evet tabii ki.
Yok kalsın.
Güzele benziyor.
Sevmedim. Bence yapamayacaksın.

Lé Spîke

Merhabalar. Projemi tamamlamak için mapleri beklerken aklıma geldi ve SA:MP oynarken aynı zamanda CS:GO oynamak istedim. SA:GO projesini yapmayı düşündüm. Modu tamamlayınca paylaşacağım. Mod için destek vermek isteyenler yorumlarda isteklerini kod yardımlarını belirtebilirler.

Sistemler

Zombi modu
Jail Modu
Skin sistemi (0.3.8 sağolsun)
Dust Haritası
Aztec Haritası
Assault Haritası
Dust2 Haritası
CS:GO Ana Menü
Rehine Modu
Bombalama Modu
Sunucu Sistemi (Topluluk Sunucuları)
Biraz CS:GO olmaktan çıkaracak birkaç özel mod (isteğinize bağlı)

Radyo komutları
Satın alma menüsü
Admin sistemi (Sunucu Sistemine Ait)

Mod Henüz Bitmedi.
Yapımı Biten Sistemlerin Üzeri Yeşil Bitmeyenlerin Üzeri Kırmızı Yapımı Devam Edenlerin İse Sarıdır.
Son düzenlenme: 14 Kasım 2017, 22:31:27 DeliOqlan

Jawié

Başarılar, görsele biraz daha önem verebilirsin.  :helal:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jawié - 28 Ekim 2017, 18:32:19

Başarılar, görsele biraz daha önem verebilirsin.  :helal:

Teşekkürler, görsel açıdan aslında imkanım ne ise onu yapabiliyorum. Sonuçta iyi bir şey çıkar inşallah.

Dyternal

Ellerine sağlık umarım iyi bişiler çıkarırsın [GAMEMODE] yazacağına git prefix ekle

Lé Spîke

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 28 Ekim 2017, 18:47:26

Ellerine sağlık umarım iyi bişiler çıkarırsın [GAMEMODE] yazacağına git prefix ekle

Bende prefixler gözükmüyordu. Excision sağolsun halletmiş. Teşekkürler.

Riki

Madem modu yapıyorsun bari sunucu açta gelelim efsane gibi gözüküyor bize bunlarla gelin artık rpg fre oynamaktan bıktık be binbir gözle beklyiroum

Lé Spîke

Alıntı yapılan: SenRiki - 28 Ekim 2017, 22:54:38

Madem modu yapıyorsun bari sunucu açta gelelim efsane gibi gözüküyor bize bunlarla gelin artık rpg fre oynamaktan bıktık be binbir gözle beklyiroum

Teşekkürler. Ekibimle görüşürüm. v1 Olarak bu özellikte paylaşırım geliştirip açabilirim. Ancak yakında HırsızPolis ve RolePlay Açacağım. Beklerim. İyi Forumlar.

Lé Spîke

Arkadaşlar sesi güzel olan bir arkadaşımızın yardımına ihtiyacım var. Radyo komutlarının Türkçe olmasını istedim bunu bize yapabilecek olan varsa Skype adresim imzamda mevcut. İyi Forumlar.

Jetta

nikobernoo

Modu paylaşma sen server aç.!

Please (g)old days, come back.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Alp - 29 Ekim 2017, 00:59:49

Alıntı yapılan: Nihat - 29 Ekim 2017, 09:04:43

Modu paylaşma sen server aç.!

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 28 Ekim 2017, 23:07:56

Teşekkürler. Ekibimle görüşürüm. v1 Olarak bu özellikte paylaşırım geliştirip açabilirim. Ancak yakında HırsızPolis ve RolePlay Açacağım. Beklerim. İyi Forumlar.

Levi

SA-MP forumda assault, dust, italy gibi mapler mevcut. Oradan maplerini temin edebilirsin diye düşünüyorum.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Levi - 29 Ekim 2017, 10:34:11

SA-MP forumda assault, dust, italy gibi mapler mevcut. Oradan maplerini temin edebilirsin diye düşünüyorum.

Teşekkürler. Şu anda gerekmiyor ancak yapamaz isem kullanırım. Sağol.

LanceX

Sol alttaki yeşil kutu olmamış. Fikir hoş, takipteyim.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 29 Ekim 2017, 11:25:08

Sol alttaki yeşil kutu olmamış. Fikir hoş, takipteyim.

Modu tamamen CS:GO yapmaya çalışacağım. Kayıt Ekranını Değiştireceğim. Teşekkürler.