GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Virtual Roleplay | #yeniden

Başlatan BlackEagle, 30 Mart 2020, 17:47:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BlackEagle

Hoşgeldiniz - Virtual Roleplay Tanıtım
Virtual Roleplay hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz tanıtım.

1) Virtual Roleplay ekibi olarak ne amaçlıyorsunuz?

• Öncelikle hoşgeldin. Virtual Roleplay'ın öncelikli amacı sunucumuzda oynayacak kişilerin düzgün bir şekilde roleplay yaparak onlara bu hissi yaşatmaktır. Yönetim ekibi olarak çeşitli sunucularda görev aldık. Oralarda yaşadığımız durumlar, hatalardan ders çıkartmamız üstüne bu projenin temellerini attık. Kimsenin hakkının yenilmeyeceği, uzun soluklu ve aynı şekilde kuralları ile birlikte sizlere kaliteli roleplay hissini yaşatmak istiyoruz. Yönetim ekibi olarak belirttiğimiz tarihten itibaren çalışıyoruz. Ekibimizde eksik kişiler var. Onları da tamamladıktan sonra proje daha hızlı bir şekilde ilerlemeye başlayacaktır.

2) Birliklere destek sağlanacak mı?

• Birlik kurallarımız sizleri çok fazla zorlamayacak bir şekilde ayarlandı. Yinede yönetim üstünde yapmış olduğumuz toplantı sonucunda birlikler için yardım konusu söz konusu olmayacaktır. Bunun nedeni; sunucudaki ekonomiyi bozacak endişemizdir. Ev, işyeri, araç gibi yardımlar şuanda söz konusu değildir. Kendi birliklerimizde işin içine katarak yardımda bulunmama kararı aldık. Yönetim ekibi üyeleri de birlik kuracaksa kendi alın teri ile kuracaktır. Devlet birlikleri dışında yardım konusu göz önünde bulundurulmuyor.

3) Neden sizi tercih etmeliyim?

• Bu soruyu kendinize soruyorsanız bir adım öndesiniz. Çünkü sıfırdan bir başlangıç yapmanız gerekmekte. Yukarıda ki maddelerde de belirttiğim gibi sunucu uzun ömürlü olup mal varlıklarınız hiç bir hasar görmeyecek. Sizin emek verip oynadığınız bir sunucu hayal edin. Her şeyi oturtmuşsunuz ve keyifli bir şekilde roleplay yapıyorsunuz. Eğer bunu hayal edebiliyorsan doğru yerdesin demektir. Biz yönetim ekibi olarak sunucunun sistemlerini roleplay düzenine göre ayarlıyoruz. Sizin roleplay yaparken işinizi görebilecek sistemleri ayarlamaya çalışıyoruz. Meslekler de dahil olmak üzere diğer sistemler tamamen roleplay üstüne kurulmuştur. Keyifli roleplay yapmak istiyorsan bizi terci etmelisin.

• Yönetim ekibi üyeleri oyunculuk kariyerlerinde yaşadığı durumları biliyor. Sizlerin hakkını savunabileceğimiz bir yönetim ekibi var yani. Şikayetlerinize, önerilerinize ve yardımlarınıza hızlıca koşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bundan dolayı Virtual Roleplay'da bulunmalısın. Aynı şekilde oyundaki ekonomiyi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Paranın değerini korumak adına yapmış olduğumuz her adım bizim için önemli.

Uzzy

Lineopth

BlackEagle

DracDonix

Başarılar arkadaşlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

BlackEagle

kelly

Başarılar arkadaşlar.

I want everything

BlackEagle

BlackEagle

Rosnex

:helal: Sunucunun PB(Paintball) sistemi güzel, iyi roller.

BlackEagle

BlackEagle

Desky

BlackEagle

BlackEagle

Herkese selam sevgili dostlar,

Geçen sene başlatmış olduğumuz Virtual Roleplay projesi ne yazık ki çok aktif kalamamıştı. Sorunlar, engeller çıkmıştı. Bu duruma göz yumduk ve ne yazık ki pes etmiştik. Şimdi tekrardan, aynı tarihler de sizler ile beraber olacağız. Bu sefer, yarım kalan işimizi tamamlamak için geliyoruz. Developer ekibimiz, yetkili ekibimiz ve yönetim ekibimiz sizler için uzun süre çalıştı! Şimdi kendinizi gösterme zamanı.

[Virtual Roleplay - Kapalı BETA Bildirimi]

Kapalı Beta Hk.
Öncelikle sunucumuzu duyurduğumuz günden bu yana bizleri destekleyen siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederiz. Sunucu açılışı öncesi sizleri tam manasıyla memnun edebilmek, oluşabilecek sorunları önceden öngörebilmek adına kapalı beta adı altında 2 günlük süreçte belirtilen saat aralıklarında sunucu hizmetini aktif etmeye karar verdik.

Kapalı beta nedir? Neden yapılır?
Biraz daha açıklayıcı olmak gerekir ise yönetim ekibinin gözünden kaçmış olabilecek ufak çaplı bug vb durumların kullanıcılar tarafından tespiti, kullanıcıların oyun modunu görebilmesi, barındırma hizmeti alınan makinelerin durumunun tespiti için sunucu modu oynanabilir olarak hizmete sunulmadan önce, kullanıcıların sunucuya giriş yapabileceği dönem diyebiliriz.

Kimler bu süreçte testlere katılabilir? Katılanların bir ayrıcalığı olacak mıdır?
Kapalı betada maksimum oyuncu limiti 50 olarak belirlenmiştir, değişmesi yönetim inisiyatifindedir. Yönetim ekibi tarafından karakteri onaylanan her oyuncu kapalı betaya katılabilir, sunucu modunu görebilir, bug avcılığına başlayabilir.

Kapalı Beta ne zaman yapılacak?

Tarih
06/04/2019 Pazartesi => 20.00 - 21.00 Arası (Şifre: Kapalibeta1)
07/04/2019 Salı => 20.00 - 21.00 Arası (Şifre: Kapalibeta2)