GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liveable Roleplay - [mta.liveablerpg.com] l Sesli Roleplay'in Hazzı!

Başlatan Bitroast, 29 Temmuz 2019, 22:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gercekleracidir

Kendi dünyamın tanrısıyım.

Bitroast

Bitroast

DracDonix

Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 14:51:59

Güzel video olmuş. Bir kaç kere serverine geldim'de hocam, MTA sistemine çok alışkan değilim o sebepten ısınamıyorum bir türlü. :)

Tekrardan başarılar. Seviyorum sizi, gönülden destek.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bitroast

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 17 Mart 2020, 15:23:26
Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 14:51:59

Güzel video olmuş. Bir kaç kere serverine geldim'de hocam, MTA sistemine çok alışkan değilim o sebepten ısınamıyorum bir türlü. :)

Tekrardan başarılar. Seviyorum sizi, gönülden destek.
Sonsuz teşekkürler.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

claudia

Bitroast

Bitroast

Bitroast

Bitroast

AnadoluGaming

Kendi emeği ile bir yerlere gelmeye çalışmanızıı öneririm.
başka sunucuların market bölümünü kendinize çekerek çalarak olacak işler değil bunlar, kendinizi bu kadar küçük düşürmenize gerek yoktu bence, adam akıllı gelip konuşulmaya gelindiğinde ise ''ben kullanıyorum kardeşim kime şikayet edersen et'' gibi sözler söyleyip komik duruma düşmeniz sunucunuzun daha ilerisini göremiceği anlamına geliyor.

Anadolu Roleplay Market:

Liveable sözde market:

Son düzenlenme: 26 Mart 2020, 22:36:17 AnadoluGaming

Bitroast

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 26 Mart 2020, 22:27:34
başka sunucuların market bölümünü kendinize çekerek çalarak olacak işler değil bunlar, kendinizi bu kadar küçük düşürmenize gerek yoktu bence, adam akıllı gelip konuşulmaya gelindiğinde ise ''ben kullanıyorum kardeşim kime şikayet edersen et'' gibi sözler söyleyip komik duruma düşmeniz sunucunuzun daha ilerisini göremiceği anlamına geliyor.

Anadolu Roleplay Market:

Liveable sözde market:

Sesli olarak konuştuğumda konuyu kapattığınızı ilettiniz. Ve tasarım size özgü değil, bu konu da sesli olarak konuşuldu. İki tarafta template(hazır tema) kullanıyor. Tam olarak neyin davasındasınız? Yasal olarak dava edeceğinizi belirttiniz, ben de "Gerekeni yapın, sorun yok." Cevabını verdim. Sonra da lisanslı yeni market satın alacağınızı belirtip kullanmaya devam edebilirsiniz dediniz, şimdi konuya ne diye yorum atma gereği duydunuz ki? xD
Son düzenlenme: 27 Mart 2020, 02:30:54 Bitroast

AnadoluGaming

Gerçekten kalitenizi bu şekilde belli ettiğiniz için teşekkürler.
lütfen rekabetinizi daha düzgün şekilde sergileyiniz.

ChadwickV16

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 26 Mart 2020, 22:27:34

Anadolu Roleplay Market:

Liveable sözde market:

Tarafsız olarak yorum yapacağım, tamamen kendi emeğiniz bu mu? https://colorlib.com/polygon/cooladmin/form.html
Formu al, ortala ve bitti. https://mta.liveablerpg.com/market, kaynak kodlarında bir durum söz konusu değil. Kafanızda kurup, öyle yorum yapıyorsunuz.

Ek olarak: Emircan bana bunu istediğini söyledi ve ben'de CoolAdmin üzerinden bu form'u alıp yaptım. Sizinle alakası bile yok :P

Projelerinize hayat verip dinamiklik katıyorum. Yazılım dili olarak PHP kullanıyorum.