GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Karsu Roleplay | Türkiye'nin sesli roleplay sunucusu!

Başlatan ogulcanozdogan, 17 Temmuz 2019, 14:25:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ogulcanozdogan

Roleplay yaparken yazı yazmaktan sıkıldınız mı? O zaman doğru konuyu okuyorsunuz! Yeni getirdiğimiz SESLİ ROLEPLAY özellikli sunucumuz KARSU ROLEPLAY açılmıştır.
Yeni açılmış olmamıza rağmen deneyimli yetkili ve rehber kadromuz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Rol yaparken yazmanın zorluğunu en az sizin kadar iyi bilmekteyiz. Bu yüzden bilgi sahibi developer kadromuz ile sesli Roleplay sistemini geliştirdik ve kullanımınıza sunduk. Sunucumuzu HardRP olarak geliştirdiğimiz için size gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyoruz! Sunucumuz az zamanda büyük bir kitleye ulaştığı için başarılı olduğumuzu biliyoruz. Sizleri de aramıza bekliyoruz! Desteğiniz, motivasyonumuz için çok önemli bir basamaktır.

HEMEN KATILIN VE SESLİ ROLEPLAY KEYFİNE VARIN!

Şehrimizde yapılan bir düğün:

Polislerimizin kovalamacası:

MTA IP ADRESİ: 185.148.240.67

SİTEMİZ YAYINDA: BURAYA TIKLA!
Son düzenlenme: 29 Ekim 2019, 23:29:20 ogulcanozdogan

ParsMapping

Gerçekten sabahtan beri hiç çıkmak istemedim başarılı bir sunucu

raptores16

Çok keyif alarak oynadığım bir sunucu, sesli olması beni ayrıca etkiledi, başarılarınızın devamını dilerim.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

DenizK6107

Ulaşmak isteyene Discord hesabım.
DenizKazancioglu#4471

No-Name

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

ogulcanozdogan

Leviathan

Tanıtım başarılı, sesli konuşma sistemi biraz troller açısından problem yaratabilir. Başarılar diliyorum.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Krater

Jeva

Sunucu güzel fakat P2WİN bildiğin "Ücretsiz benzin özelliği" sunucuda para ile admin oluyorsunuz bildiğin böyle saçma birşey yok p2win olmadığı sürece iyi başarılı bir server.

242mtb

zeroo

ogulcanozdogan

Sunucumuz v2 sürümüne geçirilmiştir. Bu süreçte yanımızda duran herkese teşekkür ediyorum. Şehirde ekonomik kriz yaşandı, tüm mal varlıklarına el koyuldu ve aradan 10 yıl geçti. Bundan dolayı rol yaparken temamız ekonomik kriz olacaktır. Hepinize iyi eğlenceler!
IP Adresimiz:  84.54.13.35
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2019, 16:39:55 ogulcanozdogan

Mr.Samed