GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTAWorld Roleplay Türkiye

Başlatan toky, 25 Ağustos 2019, 18:09:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeroo

İPŞİR

Specter

Forum biraz daha düzenlenmeli, başarılar.

Saygılarımla Specter...

EZEL

umutsuzsunyine

six hundred sixty six

toky

İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler. Proje halen devam ediyor ve en kısa süre içerisinde güncel bir durum bilgilendirmesini sizlerle paylaşacağız. Bizimle kalın!

ParsMapping

Kadro göz kamaştırıcı mutlaka buradayım

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Vengeance

Değerli yorumlarınız için üst yönetim adına teşekkürler.

Forumumuzda bulunan GTAWorld Hakkında Merak Ettikleriniz adlı konudan merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Gönderilen her soru yönetim ekibi tarafından incelenecek, cevaplanacak ve cevabı verilen sorular konu içerisine eklenecektir.

Vivala

Askerlik için pasifteyim, askerden sonra sizleyim :) Başarılı olacağınızdan zerre şüphem yok. Görüşmek üzere dostlarım.

toky

Merhaba,

Bizi takip edenlerin bildiği üzere karakter başvurularının açımı epey zaman aldı. Detaylarla burayı doldurmaktan ziyade bizleri yalnız bırakmayan sizlere, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. 

Bunun yanı sıra gelecekte veya şuanda kafanızda olan soruların cevaplarını buraya sıkıştırmaya çalışacağız. 

Sunucu açılış tarihi için duyuru atılmadığı sürece kulaktan dolma bilgilere aldanmamanızı, karakter başvurusu yaparken kuralları dikkate almanızı ve en önemlisi yeni bir platformun başlangıcında ortak nezaket kurallarını unutmadan hep birlikte keyifli ve eğlenceli bir ortam oluşturmayı hedeflemenizi tavsiye ederim. Karakter başvurularının incelenmesi konusuna gelecek olursak, bir süre boyunca hiç bir başvuru yanıtlanmayacaktır. Mail robotumuzda herhangi bir problem yok bildirim mailini zaten alırsınız. Dolayısıyla yönetim veya destek ekibi üyelerine bu konu hakkında soru sormamanızı rica ederiz.

Son olarak: 

KKP, Forum ve gelecekte oyun içerisinde karşılaşacağınız çeviri hataları, eksikliklerini de diğer hatalar gibi aşağıdaki kategoriden bildirebilirsiniz.

https://forum-tr.gta.world/tr/index.php?/forum/131-hata-bildirimi/

Bir sonraki müjdeli haberde görüşmek üzere!

Web Sitesi: tr.gta.world

Forum: forum-tr.gta.world

Kullanıcı Kontrol Paneli (KKP): tr.gta.world/login

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Specter

Saygılarımla Specter...

Luji

Çok kaliteli duruyor harddiskimde yer olsa da gelsem bende keşke..

Vengeance

Alıntı yapılan: Vuzzo - 29 Ocak 2020, 18:50:35
Çok kaliteli duruyor harddiskimde yer olsa da gelsem bende keşke..
Bekleriz. :)

Yorumlarınız için üst yönetim adına teşekkürler!