GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Anormal FPS düşüşü

Başlatan fegerhagat, 22 Nisan 2020, 04:50:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fegerhagat

NOT: Arkadaşlar, bu problem fps düşüklüğü falan değil ona göre yorum yapın lütfen. FPS Boost şeklinde yayılan paketler işe yaramamakta, aşağıyı okursanız daha iyi olacaktır.

DracDonix

Masaüstün'de ki programları bir klasör oluşturup onun içinde biriktir. Örnek: https://prnt.sc/s3tc7s
Ondan sonra arka planda çok fazla program çalıştırmamaya dikkat et. Google Chorme kullanıyor isen ve RAM'ın 4GB ise Opera GX kullanmanı öneririm. Oyundaki doku kalitesini Yavaş yap ve Çözünürlük seviyen'de 1280*720*32 yapmayı dene. Oyun klasöründe modlar var ise kaldır. Oyunda user'in çok olduğu yerlerde alt+tab yapma. Bilgisayarınında Çalıştır'dan %temp% + temp klasörlerini tamamen sil. Bilgisayarında gereksiz uygulama vs. var ise de kaldır kullanmıyor isen.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

fegerhagat

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 22 Nisan 2020, 11:32:17
Masaüstün'de ki programları bir klasör oluşturup onun içinde biriktir. Örnek: https://prnt.sc/s3tc7s
Ondan sonra arka planda çok fazla program çalıştırmamaya dikkat et. Google Chorme kullanıyor isen ve RAM'ın 4GB ise Opera GX kullanmanı öneririm. Oyundaki doku kalitesini Yavaş yap ve Çözünürlük seviyen'de 1280*720*32 yapmayı dene. Oyun klasöründe modlar var ise kaldır. Oyunda user'in çok olduğu yerlerde alt+tab yapma. Bilgisayarınında Çalıştır'dan %temp% + temp klasörlerini tamamen sil. Bilgisayarında gereksiz uygulama vs. var ise de kaldır kullanmıyor isen.
Bak dostum, en yukarıda da bahsettim zaten bu olaydan; kasmayla alakası yok. Bunları denemenin de bir amacı olmadığını düşünüyorum. Zaten bilgisayarım çoğu oyunu açıyor ama sadece gtasa'da kasıyor

Specter

Alt tab hızını arttırmanız lazım, masa üstündeki uygulamaları bir dosyaya toplayıp sonrasında Windows Arama Çubuğuna "Odaklanma" yazıp açılan sekmeden "Oyun oynarken" kısmını kapatın, sonrasında düzelecektir.

Saygılarımla Specter...

fegerhagat

Alıntı yapılan: Specter - 22 Nisan 2020, 21:42:23
Alt tab hızını arttırmanız lazım, masa üstündeki uygulamaları bir dosyaya toplayıp sonrasında Windows Arama Çubuğuna "Odaklanma" yazıp açılan sekmeden "Oyun oynarken" kısmını kapatın, sonrasında düzelecektir.
Alt tab atma değil dostum konu, sadece gta'da anormal bir kasma var bazen gidiyor bazen geliyor sorun bu
Zaten o ayar açıık

Specter

Bu sadece  Alt+tab ile alakalı değil genel hızıda yükseltir, laptop mu kullanıyorsun?
Son düzenlenme: 24 Nisan 2020, 03:01:55 Specter

Saygılarımla Specter...

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 20 gün geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.