GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ynt:Samp da sesli söhbet etme

Başlatan ☆☬κɪɴɢ☬☆, 18 Temmuz 2021, 14:26:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Merhaba arkadaşlar bazi oyunlarda sesli söhbet etmek mükindir. Peki ya SA-MP da sesli söhbet edebilir miyis? Elbetde, edebiliris

Sesli sohbete katılmanız için öncelikle kurmanız gerekir. Kurmak için ilk önce SA-MP sürümü 0.3.7 R3 olması gerekiyor.

Sürüm 0.3.7 R3 ise bu dosyayı; https://shaxgames.com/sampvoice.zip indirin ve içinde ki dosyaları SA-MP'ın bulunduğu klasöre attıktan sonra işlem bitmiştir Z tuşuna basarak oyundan konuşabilirsiniz. Sesli sohbet ayarları için F11 tuşuna basabilirsiniz .

Eğer sürüm başka bir sürümse bu adımları izleyin; SA-MP'ın dosyalarına girip SAMPUninstall.exe dosyasını çalıştırıp bitirin, daha sonra https://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R3-1-install.exe bunu yani SA-MP 0.3.7 R3 indirin ve kurun daha sonra bu dosyayı; https://shaxgames.com/sampvoice.zip indirin ve içinde ki dosyaları SA-MP'ın bulunduğu klasöre attıktan sonra işlem bitmiştir Z tuşuna basarak oyundan konuşabilirsiniz. Sesli sohbet ayarları için F11 tuşuna basabilirsiniz.

Sürümünüzü öğrenmek için samp.exe'yi açın ve sol üstte yazan yazı sizin SA-MP sürümünüz (Örnek: San Andreas Multiplayer 0.3.7 R3)
NOT:Samp da söhbet etme dosyalarini oyuna yüklemeden önce düşünün. Dosyalari yüklediginizde oyun çalişmayabilir! Eger oyununuz çalişmasa bundan biz sorumlu digiliz!
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2021, 16:17:50 Ghost Killer
pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

☆☬κɪɴɢ☬☆

Konu düzenlendi

Son düzenlenme: 18 Temmuz 2021, 15:25:32 Ghost Killer

Samp Hayatim Bitti

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Revessa

Her şey çok güzel fakat neden söhbet anlamıyorum.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Yetkili varsa lütfen konuyu SAMP/Genel Bilgi Paylaşim bölümüne taşirmisiniz

Samp Hayatim Bitti

☆☬κɪɴɢ☬☆

Alıntı yapılan: Revessa - 18 Temmuz 2021, 15:31:50
Her şey çok güzel fakat neden söhbet anlamıyorum.
Yorumun için teşşekürler! Sesli söhbet yapa bilyorsun işte direk z butona tiklayarak

Samp Hayatim Bitti