GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 13:45:15

Yiğit'e Dair

Başlatan Kawai, 07 Ocak 2018, 15:52:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JudaX

WELCOME

Öncelikle hoşgeldin, güzel biryeri seçmisin iyi forumlar iyi eğlenceler  :helal:

Anka

gloire X

Abi gerçekten rezalet bir şey. Türkiye'yi yok terk etmek istiyorum, yok öyle, yok böyle. Yani sana ne gözle baksam bilemedim, EMİNİM Kİ hiçbir şey hakkında UFACIK bir bilgin dahi yok. Özel hayatın konusunda bazı şeyleri paylaşmaman gerekirdi. On üç yaşında daha hiçbir şey için geç değil, gelip burada dahiyane gibi bir şeyler hakkında emin olup yazabiliyorsun. Eleştiri yapmak hoş bir şey, eleştiriye açık olmak daha hoş bir şey. Eleştiri yaparak elini taşın altına sokuyorsan, o taşın seni ezme ihtimalini de göze almak zorundasın. Saçma saçma triplere girmişsin. Bir dışarı çık hava al, sanal seni bunaltmış olsa gerek. Yaşıtların tarafından dışlanıyorsun sanıyorum. Gerçekten bazı şeyleri hak etmiyorsun. Bu gibi asil bir ülkedesin, bazı şeyler için çoğu şeyi dışarı atmayı nasıl göze alabilirsin ya?

Not: Bir psikoloğa gözükmeni tavsiye ederim. Her açıdan.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2018, 10:05:39 gloire X

CanTheKilla

Özel hayatından bahsetmen yanlış. Ne demişler? "Karnının doymayacağı yerde açlığını belli etme."
Tamamen duygu sömürüsü için yazdığını düşünüyorum. Eleştirmeyi sevip de, eleştirilmeyi sevmemek çok ayrı bir ironi zaten. Türkiye'yi terk edebilirsen tebrik edeceğim. Gloire X'in bahsettiği gibi, dışarı çıkıp biraz hava alabilirsin. Bazı şeyler seni cidden çok büyük derece de etkilemiş.

Jarveus

Alıntı yapılan: gloire X - 19 Mayıs 2018, 06:17:54

Bu gibi asil bir ülkedesin, bazı şeyler için çoğu şeyi dışarı atmayı nasıl göze alabilirsin ya?

Not: Bir psikoloğa gözükmeni tavsiye ederim. Her açıdan.

Bunun dışında hepsine katılıyorum. Not kısmına da pek katıldığım söylenemez. Türkiye hakkında herkes farklı düşüncelere sahip olup kaçıp kurtulmak isteyebilir. Burası pahalı geliyordur , insanları hoşuna gitmiyordur , yemekleri beğenmiyordur. Yapabilirse gitsin herkesin kendi kararı.

volitina

Yaşının küçüklüğü ve olgun olmaman sebebiyle özel hayatını bize dökmen yanlış, keşke dökmeseydin ama yinede hoş geldin.

Christian

Aramıza Hoş Geldin, Güzel Kardeşim.

Tell your men they work for me now, this is my city!

juliusceaser

Sanal ortamda "kardeşlerim" arasındaki bir kişi, sevecen ve haksızlığa gelemez. Aynı şekilde torpil gibi durumlara da. Zamanında beni övdü, sövdü, sevdi. Bir de çenesini kapalı tutabilse 4/4'lük birisi.

Rathia0

:hm:

BELLY
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2018, 22:38:26 Rathia0

Lork

Hoşgeldin, esenyurtayım bende kardeşim, mehter çeşme taraflarında oturuyorum.