GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:53:37

Tekrar merhaba!

Başlatan Feick, 04 Şubat 2022, 23:25:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feick

Yo,

İsmim Kaan. Bursa'da ikamet ediyorum. Okulum hakkında bilgi vermek istemiyorum fakat, Ağ İşletmenliği bölümündeyim. Ek olarak veri tabanı programcılığı ile uğraşıyorum. Aslında daha farklı alanlara yönelmeyi planlıyordum fakat gönlüm el vermediği için Ağ İşletmenliği bölümünü seçtim. Sadece bu bölüm değil bir iki bölüme daha ilgim var.

Dil olarak ana dilim olan Türkçe ile birlikte yarım yamalak bir İngilizce bilgisine sahibim işte kendimi idare ediyorum. Ek olarak diğer kültürlerde ki enteresan şeylere ilgim bulunuyor.

Zamanında insanların gözünde çocuk olarak bilindim, evet cidden çocuk gibi tavırlarım vardı. Profilim vesaire olayı daha'da derinleştiriyordu. Fakat bir süre sonra bu tavırların beni sıktığını ve insanların gözünden daha fazla düşmemek adına kendimi tavırlarım konusunda düzeltmeye karar verdim ve yavaş yavaş düzeldiğimi hissediyorum  :maalesef:

Daha çok suç temalı dizi ve kitapları okumayı severim, bana göre onlar daha hoş geliyor saçma aşk kitapları yerine o tarz kitaplar okuyun. Türkçe dizi izlemedim hiç, bir kaç eski yapımı izlemişimdir ama yeni yapılan diziler daha çok çocuk kitleye hitap ediyor diye hissediyorum. Manga okumayı severim elimde 41 tane kitap var hepsini okuyup bitirdim. Yenilerini almak için sabırsızlanıyorum.. Tahir abim gibi AOT hayranıyım ve daha farklı animeleri severim. respect @Levi

Burada ki neredeyse herkes gibi bilgisayar oyunlarını severim, dizi & film izlemeye bayılırım. Arada bölümüm gereği kodlama ile ilgileniyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum. @santiagocss samet dostum sağolsun zamanında bu konu'da çok yardımı dokundu  :helal:

Kendimden bu şekilde bahsetmiş oldum, artık insanlar tarafından sevilen feick aka gaviria olmak isterim  :@@

HTML/CSS/PHP/C#
Network Management.
Veri Tabanı Programcılığı.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2022, 16:54:17 Feick

santiagocss

KralOyunda26

saygilar sevgiler ese eskiden seni hic sevmesem de simdi hafiften seviyom, abine benzesen iyi cocuksun aslında

Feick

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 05 Şubat 2022, 18:17:16
saygilar sevgiler ese eskiden seni hic sevmesem de simdi hafiften seviyom, abine benzesen iyi cocuksun aslında
FALTAM 12 DIAS PARA WHATSAPP

Furkanulas

Katya

Merhabalar, iyi forumlar :)

Animex

ibocanpashasarsilmazcano

eskiden sevmezdım bana baska sunucularda sikardin, simdi adamin dibisiin maaan whatsapp bro aslan kardesim yaw.  :kalp:  :kalp:

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Feick

Yorumlar için teşekkürler, konuyu yeniledim.

RicalZ

togii

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rodri

Merhaba kardeşim, iyi forumlar.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.