GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 09:18:35

Spetsnaz a.k.a birakingelsin

Başlatan Spetsnaz!, 24 Haziran 2019, 02:41:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

Ozan Soylu [Spetsnaz!]

Öncelikle selamlar, ben Ozan. SA-MP'a, daha doğrusu RP'ye başlamamın kısaca sebebi dönemin Yeni Nesil A3'ü kuzenim Melih'ti. Gösterdi falan filan, ilk 1 yıl dm ile geçti tabi. Sonra sunucudan sunucuya atlarken 2015'te Safari'ye geçtim. Rolü daha tam öğrenmediğim zamanlar, kafam sadece DM'yi admin görmeden nasıl atarım ona çalışıyor. 2 yıl böyle geçti. Tabii bu sürece kadar açılan ne kadar küçük-büyük RP sunucusu varsa hepsinde sürekli oynadım. Hiç bir sunucuya bel bağlamadım yani. O süreçte dönüm noktam olan Bartu ve Giray karşıma çıktı, genel mantık ve RP kavramının ne olduğunu o gün keşfettim. O günden beri her sunucuda küçük büyük iş yaptım. Platformda bu yıla kadar pek tanınmıyordum diye düşünüyorum, arkadaş çevrem dışındakilerle bu yıl tanışmaya başladım, Pawnotürk bana bu konuda çok yardımcı oldu.

Hayatımda belirli çizgiler izledim, çok sevdiğim değerli Cemal Süreya'nın dedikleri beni tasvir ediyor gibi geliyor bazen. "1943, Dostoyevski'yi okudum, ondan sonra hiç huzur kalmadı bende." Dostoyevski'yi severim, sizleri de.

Geçenlerde ilk defa topluluk ortamlarını merak ettiğimden bir topluluğa katıldım. JİTEM bana yıllardır boşuna bu platformda durduğumu öğretti. Girdiğim dakikadan itibaren şu dakikaya kadar her konuda konuştum, yardım aldım ve yardım ettim. Onlara da bu konuda çok teşekkür ediyorum.

Müzikle ve grafik tasarımla ufak ufak uğraşıyorum. Bulunduğum lokal bir band var, bir şeyler yapıyoruz. Tasarım anlamında 2 yıldır yaptığım her şeyin boş olduğunu şu sıralar anladım. Teknik öğrenmeden, arşiv tutmadan ve çalışmaları stokta tutmadan her şeyimin boşa gitmesi aklımı başıma getirdi. Sıfırdan bu hafta tasarıma adım attım, attığım gibi daha farklı şeylere imza attım. Stoklarımın birikmesiyle bir arşiv açmayı düşünüyorum.

Şuan platformdaki sunucular pek sarmadığı için global sunucu olan Horizon'da takılıyorum. Gelip de rol yapmak veya takılmak isterseniz ulaşabilirsiniz. Hozier Church -Sivil.

Ulaşmak isterseniz Spetsnaz#3520

Lekarz

Yeterince değer verilmeyen zeki adam...
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2019, 19:08:15 Lekarz

Volsira

Tanıştığımdan beri hep birlikte rol yaptığım varlık :P

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Lekarz - 24 Haziran 2019, 02:46:22

yeterince değer verilmeyen zeki adam...

estağfirullah o sizin zekanız efendim
Alıntı yapılan: Volsira - 24 Haziran 2019, 02:48:04

Tanıştığımdan beri hep birlikte rol yaptığım varlık :P

bana tasvir bulamadın hemen yaratık, vay be

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Ryroz

QrzR

Spetsnaz!

Henkai

Ozan seni görmek güzel, bizi tanıtımında bahsetmemişsin ama sağlık olsun. :D Kendine çok çok iyi bak, tekrardan hoş geldin.  :)

Dreizen

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Henkai - 27 Haziran 2019, 23:59:06

Ozan seni görmek güzel, bizi tanıtımında bahsetmemişsin ama sağlık olsun. :D Kendine çok çok iyi bak, tekrardan hoş geldin.  :)

gözlerden sakınalım Berat abim, hoşbulduk seviyorum seni
Alıntı yapılan: Dreizen - 28 Haziran 2019, 00:05:05

Oooooo.

seloooooo

FrtdnYLDZ

wowglarfist