GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:26:43

aka cyreex

Başlatan wowglarfist, 05 Nisan 2019, 12:43:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volitina

Tekrardan hoşgeldin dostum Sezer.

iCrystal

Rodeo RP Game Admin ve yasaklı oyuncu*

Ayrıca GTATürk'de kapanan sunucunun genel yetkilisini (beni) taklit edip Sheron'u kandırmasıyla bilinir, yalancının mumu yatsıya kadar yandığından bunu yaptığı günün akşamında yasaklanmıştır. :@@

Umarım kendine bir şeyler katmışsındır Sezer.

wowglarfist

Alıntı yapılan: iCrystal - 21 Temmuz 2019, 12:57:50

Ayrıca GTATürk'de kapanan sunucunun genel yetkilisini (beni) taklit edip Sheron'u kandırmasıyla bilinir, yalancının mumu yatsıya kadar yandığından bunu yaptığı günün akşamında yasaklanmıştır. :@@

kandırmak mı, senin ne kadar basit bir adam olduğunu tüm platform biliyor. başka bir isim kullanıyorsun karakterinin ne kadar düşük olduğunu bildikleri için...

hatırladın mı lütfi, bu doğuşun belli bir takım organlarını yalanmasıyla biliniyor. :D @Gratex

wowglarfist

iCrystal

Alıntı yapılan: wowglarfist - 21 Temmuz 2019, 21:34:57
Alıntı yapılan: iCrystal - 21 Temmuz 2019, 12:57:50

kandırmak mı, senin ne kadar basit bir adam olduğunu tüm platform biliyor. başka bir isim kullanıyorsun karakterinin ne kadar düşük olduğunu bildikleri için...

hatırladın mı lütfi, bu doğuşun belli bir takım organlarını yalanmasıyla biliniyor. :D @Gratex
Alıntı yapılan: wowglarfist - 21 Temmuz 2019, 21:43:33
şamaroğlanı jiaxe hatırladın mı?

https://samptv.wordpress.com/2016/12/25/samaroglani-jiaxe/
O dönem başarısız oldum ve tek başıma bir daha sunucu açma girişiminde bulunmadım. Daha sonra başkalarına yardımcı oldum sadece. Hiç değişmemişsin insan az olgunlaşır. Ben Olcay ve Doğuş'u Rodeo'dan önce tanıyordum yalnız, Doğuş ile Rodeo öncesinde samimiyetim olmadı sadece. Başından sonuna kadar hep Lead Admin yetkisindeydim, sunucu kapanmadan 1 hafta önce kendim ayrıldım ve yetkim hep duruyordu zaten. Sonra benim adıma GTATurk'de hesap açıp yorum attın? Beni yasaklatıp Skype üzerinden saçma sapan şeyler yazdın, durumu Sheron'a izah ettim ve akşamına kendin yasaklandın. İnsan az yaptıklarının arkasında durur, bilen biliyor seni.

Yani adamlarla Impact modunu dahi paylaşan benim, V1'de 99 editi mod kullanıyorduk. Senin hakkında gelen o kadar şikayetten sonra seni nasıl şutladığımızı dün gibi hatırlıyorum Sezer, şu platformda haz etmediğim tek adam sensin.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2019, 09:32:21 iCrystal

Leeroy

bu sezer denilen arkadaş gtaturk'te birden fazla hesap çalıp yasaklanmasıyla bilinir. şimdide utanmadan burada iftira atmaya falan başlamış :D

iCrystal

Hayır bi de üstüne vendetta helperi yazmış bu adamı kim ne zaman helper aldı böyle bir şey olduysa cidden vendetta bitmiş sdsav
bizim ekibe girdiği vakitlerde de böyle bir şeyler saçmalıyordu helperiydim adminiydim şuydum buydum diye :D

lacosapalm

Alıntı yapılan: iCrystal - 22 Temmuz 2019, 00:12:45
Hayır bi de üstüne vendetta helperi yazmış bu adamı kim ne zaman helper aldı böyle bir şey olduysa cidden vendetta bitmiş sdsav
bizim ekibe girdiği vakitlerde de böyle bir şeyler saçmalıyordu helperiydim adminiydim şuydum buydum diye :D

Yaşadığına sevindim aslan..

- S O N

viathegod32

sen yaşıyon mu olm

developer & producer