GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:38:16

Kimim ben? Niye burdayım?

Başlatan WyLna, 13 Ocak 2019, 20:58:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WyLna

Kimim?

Merhaba Pawno Türk ailesi, ben 2013 yılından beri SA-MP ortamında oynayan bir kişiyim. Uzun süreler VRPG ve Breeze gibi sunucularda rol yaptım. VRPG de kendimi pek sevdiremesemde iyi bir ortamım vardı. Bugün buraya konuyu açma sebebim uzun süredir rol ortamlarının samp konusunda biraz düşüşte olduğunu insanların rol değilde mafya veya polis olup çatışmak veya nasıl para kazanırım şeklinde oynayıp rol ortamlarının bitişini görmeye başladım. Kimi sunucu ekonomisini düşük yaptı kimisi yüksek fakat bir türlü tutulmadı. Bunları anlatma sebebime gelirsem... Şuanda bu foruma kendimi tanıtma amacım aslında bir fikiri tanıtma amacı taşımaktadır. Bir sunucu açmak istiyorum fakat bu sunucunun gerçekten tutmasını ve herkesin eski 2013 gibi yıllarda ki efsane rolleri yapıp zevk aldığı bir platform olsun diye istiyorum. Sunucuda para kasmak bile rolle olacak sadece.. İnsanlar saatlerce çöpcü kasmak yerine aktif rol ortamı belirlenen şirket veya cafelerde rol yaparak saatlik iyi gelirlerinin olduğu bir sunucu. Fakat ne developer ne de başka bir ekip için tanıdığım var. Aynı zamanda açılırsa böyle bir ortamda rol yaparım diyen kaç kişiyi görürüm merakı ile konuyu açtım.

Bunun haricinde kişisel olarak 18 yaşındayım. 5 senedir yani aktif samp oyuncusuyum ondan öncesinde youtube da rp videoları ile kafayı bozmuş asosyal biriydim. 18 yaşında olmamdan kaynaklı üniversite sınavı gibi acı bir gerçeğim var. Eğer fikrimle beraber burada sevilirsem ve desteklenirsem ekip bir şekilde toplayıp güzel bir sunucu haziran ayı gibi açıp güzel bir oyun alanı sağlamak için çaba göstericem. İyi forumlar iyi roller kendinize iyi bakın amigos  :D

Zoxy

WyLna

Yesil

Hoş gelmişsin. RolePlay zihniyetinden kurtulman dileği ile.

ace

Alıntı yapılan: Yesil - 13 Ocak 2019, 21:22:39

Aynı fikirdeyim tekrardan hoşgeldin.

@Eren

Hoşgeldin dostum, açacağın sunucuda başarılar :sigara:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

WyLna

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Ocak 2019, 23:03:34

Hoşgeldin babalık  :helal:

Alıntı yapılan: Sypnox - 13 Ocak 2019, 22:03:44

Aynı fikirdeyim tekrardan hoşgeldin.
Alıntı yapılan: @Eren - 13 Ocak 2019, 22:48:59

Hoşgeldin dostum, açacağın sunucuda başarılar :sigara:

Hoş buldum dostlar