GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2025, 02:53:52

SelimBasKaN Hakkında

Başlatan LanceX, 03 Mart 2017, 18:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LanceX

Merhaba arkadaşlar, adım Yavuz Selim ÖZDEMİR. Mart 29 doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum. Hobilerim; kodlama, kitap okumak, bisiklet sürmek, bilgisayar oyunları oynamak. SA-MP serüvenimden bahsedeyim. Sene 2015, ekim-kasım araları. İlk girdiğim Türk sunucusu kAf KeF Online'dı. Ben oynamaya başladıktan çok kısa bir süre sonra kapandı. Daha sonrasında bir hırsız polis suncusuna başladım ve o da kısa sürede kapandı. Ardından Advance Online'a girdim ve 2.5 sene boyunca orada oynadım. En tatlı SA-MP anılarımı yaşadığım, en iyi dostluklarımı kazandığım sunucu orası oldu. Bu süre zarfında Whiff Paradise (aka Who Is Powerful) klanını kurduk. DeathMatch olsun, PAWN olsun kendimi çoğu alanda geliştirdim. Advance Online son nefesini verirken oradan ayrıldık ve Alesta Gaming projesini oluşturduk.

Eski Nicklerim: CarcolepS- LanceX - MeGaTRoN - BesTShoT

Discord: SelimBasKaN#1606
Instagram: selimozdemir58_
Facebook: www.fb.com/SelimBasKaNX
Son düzenlenme: 07 Haziran 2018, 12:43:56 SelimBasKaN

Hwang

Aramıza hoş geldin, burada olmana sevindim. :) Topluluğunu da topluluklar bölümünde görmek dileğiyle. İyi forumlar dilerim. :helal:

LanceX

Alıntı yapılan: Hwang - 03 Mart 2017, 18:50:47

Aramıza hoş geldin, burada olmana sevindim. :) Topluluğunu da topluluklar bölümünde görmek dileğiyle. İyi forumlar dilerim. :helal:

Hoşbuldum teşekkürler :) En kısa zamanda açıyorum konuyu :D

WildMan

Aleyküm selam. Hoşgeldin.

Yazılım & Elektronik
PawnoTürk (Kurucu, Geliştirici)

(BNB Soft)

LanceX

Prisonero

EvoturK

PawnoTurk'e hoş geldiniz. Yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz. İyi forumlar dileriz.

Excision

trabzon

Aleyküm selam. Hoşgeldin kardeşim :)

volitina

Hoşgeldin selim kardeşim, bu serüvenine 2015 Yılında Advancede dahil olmuştum, "CreppyBat."

LanceX

Alıntı yapılan: VolitifeR - 05 Nisan 2018, 21:15:26

Hoşgeldin selim kardeşim, bu serüvenine 2015 Yılında Advancede dahil olmuştum, "CreppyBat."

CreppyBat tanıdık geliyor

Yesil