GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Selamlar / GTATurk Üyeleri Burada Mı

Başlatan Bahadır.., 20 Mayıs 2020, 03:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Lineopth

gtadelisi

Selam, hoş geldin dostum. Tanıdım seni. GTATurk'ün yarısı burada. :D Hatta senin gibi konuları da vardı, onları görünce de çok sevinmiştim, seni gördüğüme de çok sevindim. Beauclerc, SuicideMassacre, Freshér, Alptuğ, Cerberus, Alves, Melo, Wehrmacht, McTruth, Laga, Ranger, Symbolsong ve adını sayamadığım değerler, hepsinden tek tek özür diliyorum değerli diğer GTATurk'ün üyeleri.

Edit: Roger Clark ve Ned Luke'in ziyarete gelmiş olması, görüşmeleri beni çok etkiledi. Site 3 yıllıkken böyle şeylere imza atıyorsa ileride neler yapacaklar kim bilir. Hürriyet gibi Türkiye'nin önder sitelerine çıkmaları vesaire beni buraya epey bağladı. Geliştiricileri de gayet başarılı hepimizin istediği o GTATurk havasını en iyi şekilde bizlere yansıtıyorlar.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 14:52:39 gtadelisi

NikolaiS

Bahadır..

brutalmode

chinohead

hoş geldin, buradayız tabii ki. gtaturk'ün kapanması herkes için büyük bir hüsran olmuştu ama burasıda oranın hatırasını yaşatıyor işte bir şekilde.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Vupsen

İsim bana da tanıdık geldi.Aramıza hoş geldin tekrardan. :)

Bahadır..

Hoşbuldum arkadaşlar sağolun, o değil de GTA Türk'ün arşivi hiç mi yedeklenmedi ya ne bileyim eski site kapanmış halde de aynen dursa güzel olurdu.

chinohead

Alıntı yapılan: Bahadır.. - 20 Mayıs 2020, 16:28:48
Hoşbuldum arkadaşlar sağolun, o değil de GTA Türk'ün arşivi hiç mi yedeklenmedi ya ne bileyim eski site kapanmış halde de aynen dursa güzel olurdu.
web.archive'den bakıyorum ben arada ama tüm sayfalara erişim yok maalesef :'(

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Bahadır..

Alıntı yapılan: chinohead - 20 Mayıs 2020, 17:02:15
Alıntı yapılan: Bahadır.. - 20 Mayıs 2020, 16:28:48
web.archive'den bakıyorum ben arada ama tüm sayfalara erişim yok maalesef :'(

Üzücü bir durum ya.

Oner

Discord: Ascendency#7970

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ranger.

Hoşgeldin bro! Buradayız. :) :) Tanıdık isimleri görmek gerçekten güzel. :)

Bahadır..