GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 13:37:33

Selamlar

Başlatan ChriZ, 14 Nisan 2018, 23:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChriZ

Öncelikle herkese merhaba adım Serdar. Daha önceden de gtatürk den olan arkadaşlar varsa mutlaka tanırlar. Sitenin kapatıldığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm çünkü 2007'den taa ki kapatılana kadar tüm çocukluğumuz o sitede geçmişti. Gerek eğlenmiştik, kodlama yapmıştık ve yardımlaşmıştık. Amacım tabii ki kapatılan gtatürk'ün reklamını yapmak değil ancak Hwang'ın böyle bir proje yapıp devam ettirtmeye çalışması beni çok sevindirdi. Umarım upuzun bir proje olur ve eski zamanlardaki gibi güzel muhabbetler, sohbetler ve yardımlaşmalar bu platformda da devam eder. Herkese selamlar. :)

rootcause_

Hoşgeldin Serdar gtaturkun kapatılmasına herkes üzülmüştür herhalde, bende pawnoturku yeni keşfettim.

Hwang

Oo kimleri görüyorum. Hoş geldin, seni gördüğüme sevindim. :)

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. :evet: Her zaman Gtatürk dostu bir siteyiz ve biliyorsunuz ki forum yeni veri girişlerine kapanmadan önce görevlerimizi ve aktifliğimizi orada sürdürüyorduk. Böyle olması gerekti ve tamamen bağımsız davranarak platform kullanıcılarının boşluğa düşmemesi amacıyla hedeflenen PawnoTurk.com kalabalık bir platform halini aldı çok şükür. Platformu da bu işten sıkılsak dahi kapatmayacağız çünkü bu platform bizim için değil, bu işe isteği olanların buluşması için açılan ve en önemlisi bu işlere yeni başlamamış, eski - yeni bilen kişiler tarafından hizmete açılmış bir platform olmasıdır. Sizler için hizmet vereceğiz, zamanla yenilikler/yarışmalar üzerinde çalışacağız.

Ayrıca anlamışsınızdır, eskileri anımsatmak için bu forumun temasını da nostaljik tutmaya karar verdik. DzinerStudio'nun yapmış olduğu "DarkBreak" temasının, GTATurk yetkilileri Joker64 ve Dalgakıran tarafından "Gold Edition" haline getirildiği bir zamanların en meşhur teması... Rütbe yıldızları da aynı şekilde duruyor rütbe isimleri farklı olsa da. :)

İyi forumlar diliyorum, tekrardan eski bir ismi burada gördüğüme memnun oldum. :helal:

ChriZ

Teşekkür ediyorum. :)

HyperCharge

Aramıza hoşgeldin.