GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 23:53:32

Selamlar

Başlatan LeO, 11 Kasım 2019, 09:56:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LeO

Adım mehmet 34 yaşını doldurmak üzereyim.2000 yılında ultıma onlıne ile başlayan roleplay ve Script maceram meslek seçimime kadar yansımıştır. Php ve lınux ile uğraşmayı seviyorum 2004 yılında türkiyenin ilk Knight online private serverını kurdum daha sonra 2006 da Gunz online diye bir oyunu Senoyna gibi büyük bir platformdan sponsorluk alarak turkiyede kurdum Çeşitli Ultıma online serverlarında scripterlik ve kuruculuk yaptım. Hayatımın dönüm noktası Ultıma onlıne oyunu olduğunu söyleyebilirim. 2014 yılından sonra belirli metin2 ve Silkroad yazılımlarıyla uğraşmaya başladım 2018 yılında Gta Playformlarına daldım.2018 Yılının başlarında Ragemp ile uğraşmaya başladım 2019 Yılında türkiyenin en buyuk roleplay sunucusu Chyper de developer olarak Ragemp tabanlı Fıles kodlamaya başladım. Yayıncılarla birlikte oynamak bana tecrube ve bilgi kattı, Son zamanlarda onlardan öğrendiğim bilgiler sayesınde yayın açmaya başladım. Genelde script kodlama ve tanıtım yaptığım için  ve bu alemde yeni olduğum için 15-50 arası ızlenme alıyorum fakat ben bu işi bu şekilde yapmayı seviyorum. İlgi alanlarım Roleplay tarzı andıran oyunlar. Son zamanlar Rage projem ile uğraşıyorum; Bu platformda dün görev almaya başladım. Projelerimi inceleyen insanlar benden ve yaptıklarımdan bahsederek benım buraya gelmemi sağladılar. Eğer bugun burada var isem çalışmalarımın büyük bir etken olduğunun farkındayım ve  Her türlü konuda bir abiniz ve kardeşiniz olarak yardımcı olmaya çalışacağım. Iyı Forumlar.

Uzzy

DracDonix

Hoş geldin iyi forumlar dilerim.

Yön gösterecek bir abime benziyorsun :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

LeO

zeroo

Desky

Tommy Vercetti

Abi forumdaki en büyük kişi sensin galiba 34 yaş vay be. Biz de 34 yaşında gta oynar mıyız acaba. :D Hoş geldin abi.

gtadelisi

Geçmişin verimli ve iyi geçmiş. Forumda bizlerden yaş olarak büyük birisisin, küçük arkadaşlarımıza hayatla ilgili yön gösterebilirsin. Hoş geldin.

watson

Lineopth