GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 07:15:38

Selahattin 'bozzard' ALTINTAŞ

Başlatan Dreizen, 27 Haziran 2019, 13:20:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreizen

Selamlar Pawnotürk, ben Selahattin. Uzun süredir bu ortamda bulunuyorum, RP hayatıma 99 Roleplay ile giriş yaptım, 99 ve Breeze'de bolca FD/MD rolleri yapıp kendimi o konuda geliştirdim ardından YNG'ye geçiş yaptım. Çok güzel zamanlardı YNG zamanları, tabii YNG aktif olarak sürerken 2014 senesinde Safari Roleplay'a adımımı attım, tüm yakın arkadaşlıklarım neredeyse tamamı ile Safaride idi. Uzun süren bir Safari serüveninden sonra Safari'den ellerimi çektim ve şu anda Rina Roleplay'de Forum Görevlisi mevkinde yürüyorum. Tabii YNG'de oynar iken Speedrun evrenine güzel bir giriş yapmıştım, Silent Hill 1/2, Resident Evil 1/2/3/Code: Veronica/4 gibi serilerin speedrunlarını uzun süre boyunca yaptım ve bazı başarılar yakaladım. Hedeflerim yüksekti fakat çokta yüksek olamadım, genellikle 30. veya 40. olup çıkıveriyordum. Daha sonra Survival/Horror korku oyunları sıkınca Max Payne 1/2 speedrunlarını denemeye karar verdim ve gerçekten iyiki denediğim speedrun türlerinden oldu. Güzel arkadaşlıklar edindim (Yunus Burak Durmuş ağabeyime selamlar, Max Payne autosplitter hakkında eğitim verdiği için.) öyle böyle derken oradadanda çıktık ve SA:MP ortamında devam ediyoruz, okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar dilerim. :)

Son düzenlenme: 09 Temmuz 2019, 14:21:50 Dreizen

QrzR

Muteo

Aleyküm selam, yeni sayılmazsın ama yine de hoş geldin. :kalp: :kral:

Henkai

Selahattin, seni görmek güzel dostum. Tanıdığım, sayılı kişiliğe sahip nadir bulunan insanlardansın.  :helal:

Spetsnaz!

ağırlığı olan adamsın, duruşunu bozma kardeşim

Dreizen

Alıntı yapılan: Henkai - 28 Haziran 2019, 00:26:07

Selahattin, seni görmek güzel dostum. Tanıdığım, sayılı kişiliğe sahip nadir bulunan insanlardansın.  :helal:

Sende öylesin dost, seviliyorsun. :kalp:

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 28 Haziran 2019, 01:33:41

ağırlığı olan adamsın, duruşunu bozma kardeşim

Sende öylesin kardeşim benim. :)

Lekarz

Adam gibi adam.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2019, 19:05:24 Lekarz

ofaaruk

Birader SWAT gircez, nerdesin yav? :D
Şaka maka özlettin lan kendini, arada uğra.

Dreizen

Alıntı yapılan: Lekarz - 29 Haziran 2019, 01:16:57

adam gibi adam

Sende öylesin Efe'cim. :)

Alıntı yapılan: ofaaruk - 29 Haziran 2019, 01:27:06

Birader SWAT gircez, nerdesin yav? :D
Şaka maka özlettin lan kendini, arada uğra.

Modemle alakalı arızam var modem gelsin bi SWAT atarız kanka. :D

FrtdnYLDZ