GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 20:56:11

Revessa - Kaan Kimdir?

Başlatan Revessa, 17 Temmuz 2021, 13:40:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revessa

Hepinize merhabalar GTAMulti.com forum üyeleri,
ismim Kaan 97 doğumluyum 24 yaşındayım kendi halimde takılan bir insanım arada başka tür oyunlar oynamayı ve aktivite yapmayı, katılmayı seven bir insanım. Geçtiğimiz aylar, yıllar süreci pandemi süreci içerisinde sıkıldığım üstelik bunalım geçirdiğim zamanlarda GTATurk.com alan adındaki sitenin iki hafta öncesinde girmeye çalıştım fakat giremedim burası galiba yeni forum ya da geçiş yapıldı diye düşünüyorum yanıt kısmına yazarsanız sevinirim iyi forumlar dilerim.

Purgatory

Bu site yanlış bilmiyorsam ilk olarak 2017 yılında Pawnoturk adıyla açıldı. Aradaki süreci bilmemekle beraber siteye 2020 yılında üye olduğumda ismi GTAMulti idi ve bildiğiniz GTATurk'ün devamıydı. Hatta eski üyeler de var benle beraber Hwang, Cerberus, Mayob, Quadismic gibi. (Daha adını hatırlamadığım birçok üye de var.)

Bu arada, hoş geldiniz ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi forumlar.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2021, 16:45:36 Anestezi

Impeccable

Tyranus

Revessa

Alıntı yapılan: Anestezi - 17 Temmuz 2021, 16:42:54
Bu site yanlış bilmiyorsam ilk olarak 2017 yılında Pawnoturk adıyla açıldı. Aradaki süreci bilmemekle beraber siteye 2020 yılında üye olduğumda ismi GTAMulti idi ve bildiğiniz GTATurk'ün devamıydı. Hatta eski üyeler de var benle beraber Hwang, Cerberus, Mayob, Quadismic gibi. (Daha adını hatırlamadığım birçok üye de var.)

Bu arada, hoş geldiniz ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi forumlar.

Hwang hatırlıyorum moderatördü sanırım uzun zaman geçti unutuyorum bazen.

Revessa

Alıntı yapılan: Impeccable - 17 Temmuz 2021, 18:39:27
Hoş geldin :) .

Hoş buldum teşekkür ederim size de iyi forumlar dilerim.

Revessa