GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 21:00:14

RacerX

Başlatan RacerX, 18 Ağustos 2019, 03:22:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RacerX

Öncelikle herkese merhaba. Benim adım Emir ve 16 yaşındayım. Bu SA-MP hikayesine 12 Haziran 2014 günü başladım. Hatta hiç unutmuyorum, babam pc'ye kurar kurmaz deli gibi oynamaya başlamıştım kuzenlerimle o gün. Onlar birkaç saat oynayıp yatmışlardı fakat ben hızımı alamayıp Polonya sunucularında takılıyordum deli gibi. Çat pat bir şeyler konuşuyordum o zaman ama aldığım zevki tahmin bile edemezsiniz. 13 Haziran 2014'te karne almaya gidecektim fakat çok geç yattığım için karne almaya akşama doğru gitmiştim. :) Benim SA-MP aşkım böyle başladı ve 2 ay önce sevgilimle 5. yılımızı doldurduk :P Fakat bir süre sonra beni tarzanca iletişime geçtiğim sunucular eğlendirmiyordu artık. Ben de belki aranızda bilenler vardır Derby/EDM/DM gibi modları bulunduran New Dawn'a başladım o sene. Bu sunucuda ilk kez bir amaç (rakipleri arabasıyla birlikte suya düşürme/çarpışma ve araç parkuru yaparak Hunter'a ulaşma) doğrultusunda oynadığım için bu sunucuda da çok zevk almıştım. Fakat bu sunucu 2014'ün sonlarına doğru kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sırada ButterFly isimli bir sunucunun hem türk sunucusu olduğunu ve hem de minigames ve freeroam bulundurduğunu gördüm. Resmen cennete düşmüş gibiydim. O sıralarda nickim ''_EmiR.''idi. Bu sunucuda aynı dilde konuştuğum kişileri gördüğüme sevineceğime ben o zamanki aklım ile herkesi dolandırmaya başlamıştım ;D O zaman ki üst yönetim kadrosu beni iyi bilir, onlar bir süreliğine banlıyordu ben dolandırıyordum. Tekrar banlıyorlardı, banım açılır açılmaz kendime bir kurban bulup tekrar dolandırıyordum ve banlama işi artık bir kısır döngüye girmişti. ButterFly adlı sunucu şu anki Türk İbiza Freeroam. 2015 yılında ButterFly adlı sunucu Türk İbiza Freeroam olmuştu. Bir de ne göreyim herkesin hesabı sıfırlanmış ve o kadar haram para güme gitmişti :) İyi olmuştu belki de benim için. Freeroam sunucusu olduğu zaman büyük bir oyuncu patlaması yaşandı fakat artık beni cezbetmiyordu. Kendime farklı bir deneyim arıyordum. Ben de 2015 yılında ilk kez Hırsız Polis sunucusuna girmiştim. San Fierro Cops and Robbers adlı sunucuda 2016'ya kadar oynadım ve o kadar yabancının arasında 1-2 tane de Türk arkadaş edinmiştim ;D Ya 2015 ya 2016'da annem ile babam arasında her zaman olduğu gibi fakat bu sefer babamın alkolik biri olmasından dolayı dozu ve kontrolü elinden kaçırdığı bir kavga oldu. O sene bilgisayarımı da alıp benim üstümde çok emeği olan anneannem ve dedemin evine gitmiştik annemle beraber. Ben de fırsat bu fırsat diyerekten yaklaşık 1-2 ay boyunca neredeyse hiç pc başından kalkmayıp rastgele bir freeroam sunucusuna girip yanıma da bir araç çekip sabahtan akşama kadar o aracın tekerleklerine sawn-off ve deagle ile sıkardım saatlerce. Hala çaylak biri olsam da kendimi daha iyi hissediyordum pratik yaptığımdan dolayı. Artık oynadığım sunuculardaki çoğu kişiyi öldürebiliyordum. Fakat o sıralarda (2016) New Dawn geri geliyor gibi bir paylaşım görmüştüm, adı New Dawn olmasa bile başka bir minigames sunucusuna geçiş yapmıştım. Eskisi gibi Derby ve EDM oynuyordum, cidden özlediğimi fark etmiştim. Fakat yeni sunucu yeni umutlar yeni nickler düşüncesi doğrultusuyla kendime bir nick aramaya koyuldum. Sonunun X ya da Z ile bitmesini istiyordum fakat bir türlü uygun bir nick bulamadım. Ben de sadece bana ait ve özel olan bir nick bulmak için kendimi düşünmem gerektiğimi fark ettim. Küçükken sürekli olarak Need For Speed Most Wanted oynayıp duruyordum, yarıştığımı hatırladım. Ayrıca bu sunucuda da Hunter için yarışacaktım. Nickimi Yarışçı koysam hem Yarisci olarak koyabilecektim hem de komik duracaktı. Daha havalı gözüksün diye ingilizce halini aldım ve bir de sonuna X ekledim. Sonuç ise RacerX : )
Bu sefer de yıllarca oynaya oynaya biriktirdiğim tecrübelerle artık normal DM (DM dediğim zaman aklınıza silah savaşı gelmesin, bildiğiniz gta 5'teki wallride :D) oynamaya başlamıştım. Burada da epey bir zaman geçirdim, birçok ClanWar savaşına girdim ve en iyi çetelere girmiştim. Hatta zamanında From Zero to Hundred [FzH] diye bir çete bile açmıştık o sunucuda oynayan Türk arkadaşlarımla beraber. Bu sunucuyu hala oynuyordum fakat sunucudaki oyuncu sayısı bir hayli düşüktü. Ben de daha yüksek oyunculu bir sunucuyu da oynama kararı almıştım. Eskiden oynadığım ButterFly gelmişti aklıma, artık Türk İbiza olmuştu ama o ilk günkü oyuncu sayısını halen koruyordu. Bari tekrar başlayım diye bu sefer RacerX olarak girmiştim fakat çok sohbet etmiyordum hatta hiç sohbet etmiyordum. Sadece adam vurup skor kasıyordum. Bir sürü tanımadığım ve ilk kez gördüğüm oyuncu vardı. Tanıdıklarım da elbet vardı fakat eski geçmişim pek temiz olmadığından dolayı yeni bir oyuncu gibi davranıyordum ve kimseye pas vermiyordum. ;D 2016-2017 benim teog senemdi ve arkadaşlarım arasında dershaneye gitmeyen (gitmek istemeyen) tek kişi bendim. Diğer arkadaşlarım ineklerken ben yeri gelince SA-MP yeri gelince ders çalışıyordum. Belki de bende bir kısıtlama olmadığı için yani zihinsel olarak daha rahat olduğum için onlardan daha başarılı oldum sınavda. Sınav biter bitmez onların PC yasağı kalktı ve 2017'de skype + samp partisi yapıyorduk. Artık onları da alıştırmıştım. Fakat bir süre sonra onları freeroam sıktı ve onlar da bir amaç doğrultusunda oynamak istediler. Aralarından biri samp sunucularında gezerken Ayyıldız Hırsız Polis diye bir sunucu bulmuş. Bizim grubumuza ip atmıştı ve bir süre de o sunucuda takılmıştık. Onlar genellikle lol, csgo, samp oynarken ben sadece csgo ve samp oynuyordum. Bir süre sonra onlar samp'tan sıkıldı ve ben yalnız kaldım. Bir süreliğine hem freeroam hem de hp sunucusunda oynadım. Fakat daha sonradan AyYıldız HP'ye kaydım. Kapanana kadar orada oynadım ve kapandıktan sonra Türk İbiza'ya tekrardan geçiş yaptım. Bir süreliğine SA-MP'a ara verdim. 2019'da Türk İbiza'ya tekrardan başladım ve 25.06.19 tarihinden beri Baş Animatörlük yapıyorum.

Not: Beni hatırlayacak olanlar/bilenler çok büyük bir ihtimalle Ayyıldız HP ve Türk İbiza Freeroam'dan hatırlayacaktır.
New Dawn ve Polonya sunucuları haricinde oynadığım tüm sunucularda yetkili oldum. O bahsettiğim ilkel bir şekilde aim geliştirme antrenmanından sonra (2016'dan bu yana) ve çocukluğumdan beri PC başında vakit geçirmem nedeniyle oynadığım tüm sunucularda hile/mod/cleo kullanmamama rağmen en az 1 kez aimbot ya da keybind'den dolayı banlandım.

Cidden buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Belki tanıdığım birileri çıkar ve beni tanımayanlara da kendimi tanıtmak istediğim için bu kadar uzun yazdım. Eğer okumadıysanız da canınız sağ olsun, iyi forumlar!  :kalp:

Uzzy

Nickin güzelmiş. Hoşgeldin.

RacerX

Alıntı yapılan: Uzzy - 18 Ağustos 2019, 13:24:27
Nickin güzelmiş. Hoşgeldin.
Teşekkür ederim :) Hoş buldum.

gtadelisi

Güzel zamanlar geçirmişsin, doya doya tatmışsın çocukluğunu. Senin adına sevindim. Hoş geldin.

awarei

Hoş geldin dost

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

DracDonix

Hoşgeldin kör oldum diyebilirim

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RacerX

Alıntı yapılan: gtadelisi - 20 Ağustos 2019, 23:29:22
Güzel zamanlar geçirmişsin, doya doya tatmışsın çocukluğunu. Senin adına sevindim. Hoş geldin.
Aynen öyle :) Hoş bulduk ^^

Alıntı yapılan: aware.. - 20 Ağustos 2019, 23:30:32
Hoş geldin dost
Hoş buldum dost :)

Alıntı yapılan: DracDonix - 21 Ağustos 2019, 13:15:33
Hoşgeldin kör oldum diyebilirim
;D

Ирина

Hoşgeldin Emir, adını okudum sadece.

RacerX

Alıntı yapılan: Ирина - 23 Ağustos 2019, 18:37:16
Hoşgeldin Emir, adını okudum sadece.
Hoş buldum, sonunu okusaydın da yeterdi :P :)
''Eğer okumadıysanız da canınız sağ olsun, iyi forumlar!  :kalp:''

xT_9000

merabalar ya gene mi sen :D

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

RacerX

xeta

Hoş geldin.

RacerX

Asena

Eğlenceli gözüküyor diye okudum, değilmiş. Şaka, şaka xd. Hoş geldin.

Control, is overrated.

RacerX

Alıntı yapılan: Petrova - 24 Ağustos 2019, 17:58:06
Eğlenceli gözüküyor diye okudum, değilmiş. Şaka, şaka xd. Hoş geldin.
Hoş bulduk :) Bu arada nickin acayip tanıdık geliyor bir yerlerden.