GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 21:55:32

Pesimist Kimdir ? | DÜZENLENDİ |

Başlatan juqi, 31 Mart 2018, 21:34:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Yapuva

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Mart 2018, 21:34:08

Ddos Script üzerinden başlayıp sanal hayatimin sonuna kadar da uğraşacağım. Son zamanlarda yapmış olduğum 4 Adet OVH Ddos scriptlerin bazılarını satışa koyup sattım bazılarını paylaştım. Kısaca bu kadar.

Adım Efe
SoyAdım Çandır

Yapmış olduğumuz Scriptler
Pesimistudp | İlk Ddos scriptim Cs1.6 Sunucuları için kodlanmış bir scripttir

Pesimistudpv2 | İlk scriptim basit olduğu için kolayca fixlenmisti üstüne v2 sürümünü kodlayip uzun süre sonra paylaşıldı. (Cs1.6)

Pesimistudpv3 | Global Ts3 sunucuları için kodlanmış bir script.

Ovh3.1 | Benden izinsiz müşterim tarafından paylaşılan script OVH sunucuların baş belası denilebilir ve hala fixlenmemiştir.

Ovh4.3 | Paylaşılan script üzerine daha gelişmiş bir script haline getirilip şuan da hala bütün sunucuların baş belası olduğu doğrudur.

Son düzenlenme: 17 Mart 2019, 22:23:12 Yapuva
HAYAT...

juqi

juqi

Alıntı yapılan: Yapuva - 17 Mart 2019, 22:21:24

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Mart 2018, 21:34:08

Ddos Script üzerinden başlayıp sanal hayatimin sonuna kadar da uğraşacağım. Son zamanlarda yapmış olduğum 4 Adet OVH Ddos scriptlerin bazılarını satışa koyup sattım bazılarını paylaştım. Kısaca bu kadar.

Adım Efe
SoyAdım Çandır

Yapmış olduğumuz Scriptler
Pesimistudp | İlk Ddos scriptim Cs1.6 Sunucuları için kodlanmış bir scripttir

Pesimistudpv2 | İlk scriptim basit olduğu için kolayca fixlenmisti üstüne v2 sürümünü kodlayip uzun süre sonra paylaşıldı. (Cs1.6)

Pesimistudpv3 | Global Ts3 sunucuları için kodlanmış bir script.

Ovh3.1 | Benden izinsiz müşterim tarafından paylaşılan script OVH sunucuların baş belası denilebilir ve hala fixlenmemiştir.

Ovh4.3 | Paylaşılan script üzerine daha gelişmiş bir script haline getirilip şuan da hala bütün sunucuların baş belası olduğu doğrudur.

:kahkaha:

HeartS

juqi

Neastron.

Enkei

juqi

juqi

juqi

Vergi levhası ve Ys belgesi olan bilişimlere Elimde bulunan scriptlerin kaynak kodları verilecektir.  :pc:

Beastly

@Eren

Alıntı yapılan: Pesimist - 18 Mart 2019, 16:42:14

Vergi levhası ve Ys belgesi olan bilişimlere Elimde bulunan scriptlerin kaynak kodları verilecektir.  :pc:

Hapse girme, ziyaretine gelmem. :anons: :sigara:

juqi

[quote author=@Eren link=topic=4440.msg92085#msg92085 date=1553109725]
Alıntı yapılan: Pesimist - 18 Mart 2019, 16:42:14

Hapse girme, ziyaretine gelmem. :anons: :sigara:
[/quote]
:helal: :kahkaha:

Caner K.

lale.exe
Son düzenlenme: 09 Nisan 2019, 01:21:51 Joker