GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Nisan 2025, 07:58:14

Onur Yoldaş - TypeR

Başlatan TypeR, 18 Ekim 2018, 21:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TypeR

Merhabalar, adım Onur soyadım Yoldaş. 19 yaşındayım. Öğrenciyim, muhasebe alanında eğitim almaktayım. Kastamonu'luyum. Vaktimi genellikle bilgisayarda geçirmekteyim, hayat akışımı ve işimi buna entegre edişimden bahsedeceğim birazdan. Oyun olarak genellikle Multi Theft Auto: San Andreas adlı oyunu oynuyor, Zula, PUBG vb. diğer oyunlara da ara sıra vakit ayırmaya çalışıyorum. YouTube'da bu oyunlar ve daha fazlasıyla ilgili içerik üretiyor ve DLive üzerinden canlı yayınlar yapıyorum. Kendimi dolu dolu anlatmayı çok isterdim fakat eminim ki hepimizin vakti değerli, ben bu vesileyle kısa olacak şekilde tanıttım kendimi, zaten zamanla hepiniz benim olumlu yönlerimi, önemli noktalarımı fark eder ve buna göre gerek samimi gerek samimiyetsiz bir tavır alırsınız. Şimdi son cümlemden ötürü daha detaylı tanımak isteyenler için kendimle alakalı bugüne kadar ne yaptığımı ve ileride ne yapmayı planladığımı özetle anlatayım.

• 2009'dan beri oynadığım MTA:SA'da yaklaşık 2 yıl oyunculuk yaptıktan sonra bir sunucunun başına geçtim ve 2018'e kadar işlettim (Baskent Gaming Freeroam (2018'de RLS Gaming adını alıp 3 ay sonra kapadık)) Bu sunucumuzda 2015'de neredeyse yanına yaklaşılamamış olan 126 oyuncu rekorunu kırdık ve günümüze kadar başarılarla dolu bir şekilde getirdik. Az önce de söylediğim gibi RLS Gaming adını alınca Türkiye'de çok nadir görülen scriptleri tasarladık fakat istediğimiz sonucu alamayınca kapattık.
  • Türkiye'nin en önde gelen forumlarından birisinde 7-8 ay kadar adminlik yapıp 20 aktif üye sayısını 60'a çıkardığım için çıkartıldım. :D Uzun uzun anlatmak isterdim ama emeğime sahip çıkılmadığı ve şuan neredeyse kimse tercih etmediği için bu kadarını bilmeniz yeterli.
  • Yaklaşık 6 ay kadar sunucu sahibi olanların tanıyacağı Nitrado Türkiye Ekibinde Moderatörlük yaptım ve görevim boyunca Türkiye'de bir çok sunucu sahibinin işine yarayacak scriptler paylaştım, firma desteği sağladım. Yine emeğe sahip çıkan insanlar tarafından çalışkanlığım bahane edilerek çıkartıldım :D
  • Yaklaşık 1 yıl kadar kendi forumumu hizmete sundum ve burası aracılığıyla oldukça fazla insana faydamız dokundu.
  • MTA:SA'yı göz önünde olan kısmım olarak bıraktım ve geri plandan kendi işlerimle pek fazla duyurmadan devam ediyorum.
  • Söylediğim gibi bir YouTube kanalım var ve orada elimden geldiğince sürekli bir şekilde videolar üretiyor, takipçilerimle paylaşıyorum.
  • Yine söylediğim gibi DLive üzerinden canlı yayınlar yapmakta ve elimden geldiğince insanlarla gerek yayında gerek yayın dışında discord üzerinden sohbet etmekteyim.
  • MTA:SA'da Script üzerine zaman zaman yardım ederek, zaman zamansa anlaşmalı kodlama yaparak bir çok insanla tanıştım ve hemen hemen hepsiyle samimi bir şekilde arkadaşlık kurup güvenlerini kazandım. Şuan bile benden yardım isteyen bir sürü insan var ve elimden geldiğince hepsine yardım etmeye çalışıyorum.

Bunun gibi anlatmak istediğim çok şey var ama vaktinizi boşa almış olurum, şuan bunları bilmeniz beni önden tanımanıza olanak sağlayacaktır. Umarım zamanla kendimi daha iyi tanıtmayı başarırım. Ayrıca siz de merak ettikleriniz varsa bu ileti altından sorabilirsiniz. Şimdiden her birinizle tanıştığım için çok memnun oldum, iyi forumlar dilerim..
Son düzenlenme: 06 Eylül 2019, 14:11:17 TypeR
çok yakında geri dönüyorum..

DracDonix

Hoşgeldin böyle bir konu vardı sanki  :allaalla: :allaalla:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TypeR

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Ekim 2018, 21:16:56

Hoşgeldin böyle bir konu vardı sanki  :allaalla: :allaalla:

Evet vardı fakat link verdiğim için kaldırıldı. :D

yali

Okumadım, üşendim çünkü o uzun satırları...

TypeR

Alıntı yapılan: YusufAli - 18 Ekim 2018, 21:55:08

Okumadım, üşendim çünkü o uzun satırları...

Elimden geldiğince kısaltmaya çalıştım. :D

Pablo

Canım kardeşim hoşgeldin iyi forumlar  :helal:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

TypeR

Alıntı yapılan: ByGold - 19 Ekim 2018, 10:26:22

Canım kardeşim hoşgeldin iyi forumlar  :helal:

Teşekkür ederim kardeşim, hoş buldum. :)

Reaver

Hoşgeldin, seni burda görmek güzel az çok diğer mta platformların'dan tanırım seni :)

TypeR

Alıntı yapılan: Reaver - 19 Ekim 2018, 11:07:17

Hoşgeldin, seni burda görmek güzel az çok diğer mta platformların'dan tanırım seni :)

Hoş buldum. :)

Inappropriate

Kastamonulu adamlar bir başka çalışkan oluyor. Hoşgeldin.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

TypeR

Alıntı yapılan: Principles - 01 Kasım 2018, 21:44:07

Kastamonulu adamlar bir başka çalışkan oluyor. Hoşgeldin.

Güzel yorumunla gülümsettiğin için teşekkür ederim, hoş buldum. :)

TypeR

Konu Güncellendi!

Tekrardan aranızdayım.. :)

Dwayne

Alıntı yapılan: TypeR - 06 Eylül 2019, 14:12:34
Konu Güncellendi!

Tekrardan aranızdayım.. :)

Tekrardan hoşgeldin. :)

TypeR