GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 19:34:22

Old Lev Charles - Shaxn Desing

Başlatan lev, 13 Mart 2022, 19:39:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lev

Merhaba ismim Eren 2016'dan beri SA:MP platformunda çeşitli sunucularda oynadım ve oynadığım bir çok sunucuda görev yaptım 2016'dan bu yana neredeyse Türkiye'nin her tarafından arkadaşım oldu. Bundan 6-7 sene önce Photoshop'a merak sardım ve bir yaz oturup öğrenmeye çalıştım şuan amatör olarak çalışma yapmaya devam ediyorum.

Üniversite sebebi ile İzmir'de ikamet ediyorum bilgisayarımda biraz kötü olduğu için zorda olsa SA:MP platformunda takılmaya devam ediyorum

Lev Charles?
 Lev Charles benim Yeni Nesil'de kullandığım bir isimdi bu isimle sadece 2 tane rol yapmadım biri zenci rolü diğeri ise FBİ bu ikisi hariç bütün rolleri tek isimde yapmıştım biraz komik ama küçüklük işte.

Shaxn Desing
 Shaxn Desing benim kendi çalışmalarımı paylaştığım ve bu paylaşımların bulunduğu instagram adresim Shaxn ismi nerden geliyo bende bilmiyorum diyebilirim klavyeden güzel tuşlara bastım ve bu böyle bir isim çıktı. 1-2 yıl öncesine kadar küçük twich yayıncılarına banner ve paneller hazırlıyordum. Bundan 3-4 sene önce ise Yeni Nesil'de Grafik&Dizayn ekibinde bir dönem liderlik çoğu bir zamanda üye olarak çalışmalarıma devam ettim. Bir zamanlar Beyond Roleplay diye bir proje vardı orda hem adminlik hem Grafiker olarak görev yapıyordum

Beni takip etmeyi unutmayın

Bilinmeyen Bey

Impeccable

Hoş geldin, iyi forumlar.:)

lev

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

lev

Alıntı yapılan: Eamon - 16 Mart 2022, 04:32:55
Yng'den Ferman, selam :)
beyond roleplay mi? özledim seni abi hala senin ses kaydını dinleyip gülüyorum :)
Son düzenlenme: 16 Mart 2022, 15:09:53 lev

Wendiassa

lev

Wendiassa

lev

Grafikerler ve Grafikler için discord sunucusu açtım gelmek isterseniz.

https://discord.gg/Sjukcus6