GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:26:56

ofaaruk - Rasputin | Ben kimim?

Başlatan ofaaruk, 22 Nisan 2019, 12:15:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ofaaruk

Merhaba Pawno Türk Ailesi! Ben ofaaruk. Bir diğer isimle Rasputin. İki ismi de kullanıyorum, o anki keyfime bağlı.

Lise öğrencisiyim. Bilgisayar oyunlarını oynamayı seviyorum. 2014'ten beri aralıklı olarak SAMP oynuyorum. Öncesinde MTA serverlerinde gezmekteydim.
Samp'a ilk olarak Hırsız-Polis serverlerinde başladım. GTA 5 polis moduyla ilgili izlediğim bir video dikkatimi çekmişti, Gta Sanandreas'ta polis modu ararken Samp'ı keşfettim falan...
Hırsız-Polis'te bir süre takıldıktan sonra Roleplay'i keşfettim. İlk olarak Yeni Nesil'e girdiğimi hatırlıyorum fakat Favoriler'e eklemediğim için samp clientte kaybetmiştim. Ben de Safari'ye girdim. 2015'te, Safari'de, ciddi manada Roleplay'le tanıştım. Temel komutlarla o yaz boyunca oynadım. Fakat roleplay mantığım tam olarak yerleşmemişti.
2016 yılında hiç bir servere giremedim, okulum açısından önemli bir yıldı (Teog vardı :D ). Sonrasında 2017'nin başlarındave 2017 yazında yine Safari'de devam ettim. Fakat hâlâ roleplay mantığım yerleşmemişti. Yine uzun süre bıraktım.

2017'nin son günlerinde yeniden Safari'ye girip İSM oluşumuna dahil oldum. O zaman gerçek manada roleplayle tanıştım. Bir kaç ay kadar İSM'de rol yaptıktan sonra yine bıraktım. Sonrasında 2018 Mayıs'ta tekrar dönüp TV34'e girdim. Burada Giray'la tanıştım (Cruza). Beni ailesine davet etti. Ailesinde, önceden tanıdığım birkaç kişi de vardı. Böylece Giray'ın ailesine dahil oldum.
Birlikte çok güzel roller çıkardık. Giray mafyaya geçtiğinde ben de geçtim. Birlikte mafya rolleri sürdürdük. OOC en yakın arkadaşımı da servere çağırarak birlikte rolleri sürdürmeyi sağladım.
Sungur ve Karaçalı soy isimleriyle çok güzel roller yürüttük. 2018 Eylül civarında helper ekibine dahil oldum. Yaklaşık 4 ay sonra da OOC arkadaşım Efe helper oldu. İşimizi iyi yaparken, birkaç sorunla karşılaştık. "Torpil" gibi iftiralar da atılması üzerine Efe ile birlikte Helperliği bıraktık. Farklı sunucularda takıldık. Ben Mount and Blade'in roleplay ini denedim. En sonunda roleplay i, bir süreliğine bırakmaya karar verdim.

Şimdilerde, yeni bir server üzerinde çalışıyoruz. Mükemmel bir ekibin içerisindeyim ve yaza bomba gibi geliyoruz...

Zagros

Aramıza hoş geldin, iyi forumlar.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Zeta

Emek verilmemesi gereken yerlere emek vermen dışında pek bir sorunun yok anlaşılan. Platforma hoşgeldin.

NikolaiS

Hoşgeldin, yeni fikirlerde başarılar dilerim.

ofaaruk

Alıntı yapılan: Zagros - 22 Nisan 2019, 13:14:15

Aramıza hoş geldin, iyi forumlar.

Alıntı yapılan: Cruza - 22 Nisan 2019, 13:36:56

Hoşgeldin ciğerim.

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Nisan 2019, 14:37:03

Hoşgeldin, yeni fikirlerde başarılar dilerim.

Alıntı yapılan: Zeta - 22 Nisan 2019, 13:44:04

Emek verilmemesi gereken yerlere emek vermen dışında pek bir sorunun yok anlaşılan. Platforma hoşgeldin.

Yorumlar için teşekkürler. Hoşbuldum :)

volitina

Platforma hoşgeldin tatlı sinyoritam.

ofaaruk

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Lekarz

Her şey gönlünce olsun.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2019, 19:14:39 Lekarz