GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 19:48:23

RuamleSé

Başlatan NikolaiS, 25 Nisan 2019, 09:34:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

• Armani - Rebel - Covert Prison Kariyeri
2016-2017 sezonunda açılan Armani Roleplay tamamen bir "intikam-yedirememezlik" projesi idi, katılım amacımız farklı bir sunucudan olan yedirememezliğimiz sonucunda açtığımız bir proje idi. Ömrü de kısa sürdü, yaklaşık bir ay sonra proje sona erdi.

Rebel Roleplay ise sunucularda olan Admin Power ve hakların görülmemesi üzerine kurulmuş bir sunucu idi, sunucuda işler iyi giderken olan anlamsız düşüş ile birlikte bu gidişe son verildi. Sunucu içerisinde Türk Konsept kapsamında Türk rolleri dönmekteydi, burada Web Developer ve Grafiker rolünü üstlenmiştim.

Covert Prison ise Türk SA:MP platformunda devam ettirdiğimiz daha önce hiç tutmamış sunuculara rağmen tutan bir konsept idi, Covert Prison'da konsept direkt olarak hapishane konsepti. Sunucu açılışta 80 kişiyi gördü ardından bu sayı 100'lere kadar çıktı ve 100'lerde devam etti, sunucu içi gayet güzel bir şekilde gardiyan & mahkum rolleri dönüyordu. Fakat bir sorun vardı, hapishane konsepti olduğu için gardiyanların sürekli aktif olması ve sürekli olarak mahkumlarla iletişim halinde olması gerekiyordu. Bu süre 24 saat olduğu için insanlar bunla baş edemiyor ve biz yöneticilerde buna ayak uyduramıyorduk, zaman geçtikte ilgilenemedik ve maalesef projeyi iptal etmek zorunda kaldık. Şu zamana kadar bulunduğum en ciddi 3 sunucu içerisinde.

-

• Safari Roleplay Kariyeri
Safari Roleplay kariyeri benim başlangıcım ve uzun süren bir serüven. Safari Roleplay'e 2014'da başladım ve sunucu o zamanlar San Fierro haritasında Türk konsept ile ilerlemekteydi, Los Santos geçiş zamanında Safari Roleplay'i OOC hayatım için bırakmıştım ve o geçişi görememiştim. Los Santos'a geçtikten yaklaşık bir kaç hafta sonra tekrardan sunucuya giriş yapıp oynamaya başladım, bu süreden sonra helperlığa alınarak Level 2 Helper'lığa kadar yükseldim. Yükselişin ardından bir gece(pasif olduğum bir gece) yaklaşık 4-5 helper Level 1 Adminliğe terfi edildi, zira bu kişilerin arasında H1 dahi vardı; bunun üzerine sponsor olarak Level 1 Adminlik satın aldım ve A1 olarak kariyerime resmen başladım. Zamane yönetim Emre ve Buğra'nın bir aylık çabalarıma rağmen terfi vermemesi üzerine de ekipten ayrılıp Armani Roleplay projesine adım attık.

Armani projesi bittikten sonra bir kaç ay boyunca SA:MP platformundan uzaklaştım, dönüşümde tekrar Safari karakterim ile ortama giriş yaptım fakat yine admin olup yine aynı olaylar ile çıkış yaptım. Bunun üzerine bir kaç ismi bilinir kişi ile Rebel projesine adım attık, bildiğiniz üzere yine başarısızlık ile Covert Prison Life'a geçiş yaptık.

Covert Prison Life bittikten sonra Safari'de ciddi kariyerim başladı, Level 5 Adminliğe kadar emeğim ile geldim ve bu emek kapsamında sunucuda bir çok yeniliklere adım attım veya ekip ile birlikte attık. Uzun süre hizmetimden sonra Level 5 adminliğimi de sonlandırdım.

Şu anda Safari Roleplay'de aktif olarak bir karakter yönetmekteyim, hala rollerimi sürdürüyorum.

-

• Victim Roleplay
Victim projesi ise tamamen oyuncuların fikirlerine değer vermek ve onların istediği gibi sunucuyu yönetmek adına başlamış bir proje. Günümüz sunucularında oyuncular en az şekilde dinleniyor ve yönetim kafası ne isterse veya kendisine ne daha uygun gelirse onu yapıyordu. Victim projesine yeterli seviyede kaynak ve yardım sağladıktan sonra ekibi bırakmış bulunmaktayım, Joker katkısı ve onunda olması ile girdiğim bu ekipten sonra Joker'in de çıkmasıyla çok fazla bir amacım kalmamıştı sunuuda. Bir kaç gün daha ekipte bulundum ve katkımı sağladıktan sonra dostça ekipten ayrıldım..

-

• Eightborn Roleplay
30.08.2019 - Discord Modertaör'ü.
05.01.2020 - Oyun Yetkilisi & Discord Yetkilisi.
Eightborn Roleplay'de ilk olarak görevime Discord Moderator'ü olarak başladım ardından görevimi Discord'da sürdürdüm, bu sırada oyun içerisinde SanTV rollerimi sürdürmekteydim. Bir aylık dinlenme görevimden sonra SanTV'e tekrar dönerek SanTV'nin başına geçtim, burada rollerimi sürdürürken adminlik için başvuruda bulundum ve @Ogulcanko tarafından ekibe dahil edildim. Burada iyi arkadaşlıklar kurup rollerime devam ettim ve bu süreç içerisinde bir çok konuda (Web - Discord - Map) kendilerine yardımcı oldum. Elraen ve Oğulcanko'nun ortak kararı ile Eightborn Roleplay SA-MP platformundan çekildi. Eightborn ismi şu anda sadece FiveM üzerinden devam ediyor.

-

• Şu Ande Ne Yapıyorum?
Eightborn'un kapanmasının ardından bizlerde @Ogulcanko ve bir kaç arkadaş ile birlikte FiveM'e geçiş yaptık. Aktif olarak FiveM üzerinden rollerimize bir sunucu içerisinde devam ediyoruz.

Tamamen aktif olarak olmasa da ara sıra Twitch üzerinden canlı yayınlar açıp arkadaşlar ile takılıyorum, bir gün sizleri de beklerim.
https://www.twitch.tv/RuamleS

-

• OOC Hayat
Yaşım 19, liseyi bitirmiş ve üniversite sınavlarına 3. girişi olacak olan bir gencim, ikidir istediğim yeri tutturamadığım için sürekli tekrar deniyorum. Grafik ve bir çok yazılım dilinde bilgi sahibiyim; HTML, PHP, C# ve Asp.net hakkında orta düzey bilgiye sahibim. Forum sistemleri olarakta; MyBB ve SMF üzerinde ileri düzey bilgi sahibiyim. Yaşantımı İzmir'de sürdürüyorum, İzmir'de bir reklam ajansında da çalışmaktayım, burada grafikerlik yapıyorum.

Sohbet etmek veya bir şey danışmak isterseniz her zaman buradayım.
E-Posta: sedatealtinkeser@gmail.com

Son düzenlenme: 05 Mayıs 2020, 17:38:15 RuamleS

ofaaruk

Safari'de uzun süre vakit geçirdik, aynı oluşumu yönettik.
Güzel zamanlardı.

İSM yapabilen nadir kişilerden.

NikolaiS

Alıntı yapılan: ofaaruk - 25 Nisan 2019, 09:51:09

Safari'de uzun süre vakit geçirdik, aynı oluşumu yönettik.
Güzel zamanlardı.

İSM yapabilen nadir kişilerden.

İSM'yi ayakta tutmak için verdiğimiz çabayı kimler unutabilir ki?
Old but gold times.

twoground

Başarılar,umarım daha iyi yerlere gelirsin.

NikolaiS

Alıntı yapılan: arasakabey - 26 Nisan 2019, 16:16:55

Başarılar,umarım daha iyi yerlere gelirsin.

Teşekkürler.

volitina

Kariyerinde ve hayatında başarılar dilerim Dostum Sedat.

NikolaiS

Alıntı yapılan: volitina - 26 Nisan 2019, 16:54:39

Kariyerinde ve hayatında başarılar dilerim Dostum Sedat.

Teşekkürler, dostum Selahattin.  :oku2:

Dr.Dodo

Hiç sevmem kendisini. Başarılar.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Dodo - 26 Nisan 2019, 22:56:25

Hiç sevmem kendisini. Başarılar.

Çok ayıp ama, alınıyorum. Teşekkürler  :şeytan:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Dyternal

Alıntı yapılan: NikolaiS - 25 Nisan 2019, 09:34:43

Açıkçası cıvıtıp, eleştiri dozunu aşırı kaçıran kişiler ile aram pek yoktur lakin yakın çevrem biliyordur ki kavgacı bir tipleme değilim. Yerine göre dost...

Kavgacı olmaman aşırı hoşuma gitti, belki kavga etmeyi bilmediğimdendir. Hoşgeldin dostum!

NikolaiS

Alıntı yapılan: Dyternal - 27 Nisan 2019, 11:30:51

Alıntı yapılan: NikolaiS - 25 Nisan 2019, 09:34:43

Açıkçası cıvıtıp, eleştiri dozunu aşırı kaçıran kişiler ile aram pek yoktur lakin yakın çevrem biliyordur ki kavgacı bir tipleme değilim. Yerine göre dost...

Kavgacı olmaman aşırı hoşuma gitti, belki kavga etmeyi bilmediğimdendir. Hoşgeldin dostum!

Teşekkürler dostum, insanlar bize kötü davranmadıkça biz neden onlara kötü davranalım ki?

Enkei

İyi forumlar, projelerinde de başarılar dilerim.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Marionetta - 27 Nisan 2019, 23:02:23

İyi forumlar, projelerinde de başarılar dilerim.

Teşekkürler.