GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:51:33

Tekrardan merhabalar

Başlatan ChaoS, 05 Temmuz 2018, 10:35:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChaoS

Selamın aleyküm değerli GTAMulti üyeleri, bu konuyu 05.07.2018 tarihinde yayımlamış bulunup ve 22.05.2020 tarihi ile güncel bir duruma getirmiş bulunmaktayım. Tekrardan kendimi tanıtayım;

Ömer - 21
Ne iş ile meşgulüm, neler yapıyorum biraz kendimden bahsedeyim;
Lise'yi bitireli 2 sene oldu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), hazırlıklarına pek başlamadım biraz hedeflerim var onlara ulaşıp tekrardan sınavlara dahil olmayı planlıyorum (ölmezsek). Tabi bu durumda boşta kalmayıp çalışmaya devam ediyorum çok şükür. Para kazanmak kolay değildir, tabii ki para el ''kir'idir'' fakat o olmayınca da heves edilen hedeflere varılmayıp, ihtiyaçlar giderilemiyor maalesef. Peki bana kalan zamanlarda ne yapıyorum? Bana kalan 4-5 saatlik bir zamanımda canım sıkılınca map ile uğraşıyorum, farklı farklı kitaplar okuyorum, GTAMulti forumundan vakit geçiriyorum, grafik işleri ile uğraşıyorum Öyle işte, tekrardan merhabalar GTAMulti üyeleri.  :elsalla:  Ek olarak bu konuyu açalı 2 sene geçmiş bu vesile ile konuyu güncellemiş oldum.

SONRADAN EKLEME; 8 yıldır SA:MP platform'undayım. Bir çoğunuz ile belki karşılaşmışızdır belki karşılaşmamışızdır. HP Gaming - TR - Hırsız Polis gibi sunucularda takıldım, sene 2012-2013 civarı.
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 17:29:51 ChaoS Sebep: Güncelleme

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

BullTerrier

!Adrogos

Levi

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

ChaoS

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

darkshadow

Willy

juqi

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

pag

Aramıza hoşgeldin, keyifli vakit geçirmen dileğiyle...

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Ufuk07

Hoşgeldin Ömer ben ekip arkadaşın @Ufuk :D

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

ace

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)