GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 07:00:55

Merhabalar

Başlatan Misanthropy, 05 Temmuz 2019, 22:15:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Misanthropy

Merhabalar, ben İbrahim 20 yaşındayım. Başta biraz samp hakkında serüvenimden başlayım. 2012 yılında araştırırken samp ne diye kurmuştum merakla ilk yabancı sunuculara girdim Türk sunucusu felann var mı anlamazdım o zaman neyse sonra tesadüf olarak NirvanaTR girmiştim orada yılbaşı zamanın da Hwang la tanıştıydım. İlk mapperliğime onun yanında başlamıştım. Doğru olmayan birşey ama daha hiç map yapmayan birisi olarak map yaparım deyip elleri sıvadıydım kimseden yardım almayaraktan Türkçe kaynak o zamanlar yoktu yalan olmasın medit yada mta da yapılıyordu map editör sonradan keşif etmiştim. Bu zamanda tabii ki gençlik hızlı yıllar bi sunucudan bir sunucuya damlıyordum. Freeroam, tır sunucusu, hırsız polis,multiroam.. rp dışında her dalda biraz dolaştım. Fakat lise yılları bittikten sonra artık yavaştan oyundan kopmaya başladım ve uzun süredir öyle eskisi gibi deli samp oyuncusu olamadım. Ha özlüyor muyum tabii ki eski ortamlar dağ çevirmesi yaroşlar meslekler ortamda sarıyordu. Fakat zamanla çoğu kişiler koptu ya da vaktinde bir oyun için şurada birbirimizi kırdık küstük vakti geldi bunlar unutuldu eski diye fakat hala o zamanlar yaptıklarım aklıma geldikçe bir pişmanlık var tabii keşke yapmasaydım. Burada platformda tanıştığım çoğu saygılı kişilerle imkan oldukça şehirlerinde olursam 1 çay içme imkanımız oldu. Ama niye 1 kişi daha fazla olmasın ? Haksız mıyım 😊 Neyse lafı fazla uzattım galiba 😂 Biraz eskilere gitmek istedim istemsizce, eğer buradan kırdığım kardeşlerim, abilerim varsa kendilerinden tekrardan kusura bakmasın zamanla insan anlıyor fakat uzun bir süreç sonra oyundan koptuktan sonra değmediğini anlıyor insan bu mesajı okuyan beni tanıyanlarda bu düşüncemi anlayacaktır. Amaç içinde burada tabii rekabet kavga gürültü olacak ama ben bildim bileli hep hararetli bir ortam o anlık sinirle insan birşeyler söylüyor. Neyse burada kesiyorum 😁 Aka olarakta tanımanız açısından nicklerimi yazayım(PaTt0n, SoNNeFeSs, Ccleaner ve Ehrlich) Yeni tanışacağımız insanlara da şimdiden memnun oldum güzel ve iyi bir ortam olması dileğiyle..
Ek olarakta kısa bir teşekkür borç bileceğim insanlar var bu platformda;
Başta beni bu serüven de mapperliğe sürükleyen Hwang olmak üzere,
Nexor, ra1n, Mehmets, Contra004, Kin, Innovator, Bystrong, Irving, Evoturk, ZQRBA, Wildman,Prisonero.. daha da yazamadığım isimler vardır. Herkese iyi forumlar tekrardan 🌹
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2019, 22:17:39 Misanthropy

NexoR

Kendisi güvendiğim biridir. Zaten yakın zamanda da oturduğum şehre geldi ve buluştuk. Biraz vakit geçirdikten sonra hiç unutamadığım bir olay yaşattı bana (anlamışındır) :D Sonrasında ise vakti doldu ve kendi şehrine geri dönüş yaptı. Beraberliğimiz kısa sürdü ama bir yandan da buluşup görüşmemiz iyi oldu.

Eldrithc

Aramıza hoş geldin.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Cruza

Hoşgeldin dostum iyi forumlar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Pablo

hoşgeldin ibrahim abi ;)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Misanthropy

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Temmuz 2019, 23:28:17

hoşgeldin  :helal:
Alıntı yapılan: ArdaTR - 05 Temmuz 2019, 23:19:51

hoşgeldin ibrahim abi ;)
Alıntı yapılan: Cruza - 05 Temmuz 2019, 23:07:55

Hoşgeldin dostum iyi forumlar.
Alıntı yapılan: Eldrithc - 05 Temmuz 2019, 22:38:28

Aramıza hoş geldin.
Alıntı yapılan: NexoR - 05 Temmuz 2019, 22:34:16

Kendisi güvendiğim biridir. Zaten yakın zamanda da oturduğum şehre geldi ve buluştuk. Biraz vakit geçirdikten sonra hiç unutamadığım bir olay yaşattı bana (anlamışındır) :D Sonrasında ise vakti doldu ve kendi şehrine geri dönüş yaptı. Beraberliğimiz kısa sürdü ama bir yandan da buluşup görüşmemiz iyi oldu.

Hoşbuldum teşekkürler 😊

miru

a yazasım geldı q

QrzR

Aleyküm selam gtatürkten tanıyorum seni hoş geldin.

Dreizen

Joker

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Misanthropy

Ryroz

Merhaba hoşgeldiniz.

Asena

Control, is overrated.

Misanthropy