GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:49:03

Lazlow - Bir Başlangıç

Başlatan lazlow, 14 Ağustos 2019, 02:47:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Revessa

Sizi burada görmek bizim için onur ve şeref demektir, hoş geldin.

Revessa

lazlow tekrar dönmüş sanırım hoş geldin kral beğen için çok teşekkür  :polis:
Son düzenlenme: 16 Eylül 2021, 08:08:24 Revessa

lazlow

Alıntı yapılan: Revessa - 16 Eylül 2021, 08:07:09
Ben gitmedim ki geri döneyim :D

Revessa

Alıntı yapılan: lazlow - 16 Eylül 2021, 10:39:49
Alıntı yapılan: Revessa - 16 Eylül 2021, 08:07:09
Ben gitmedim ki geri döneyim :D

oo :D

raoz

İyi ki varsınız hocam. Türk GTA topluluğunda sizin gibi insanları görmek gerçekten çok mutluluk verici, yaptığınız işler mükemmel. Açtığınız tüm konularda gerçekten emek var, severek yaptığınız çok belli. Her daim modunuzu bozmamanız dileğiyle, hoşgeldiniz. Seviliyorsunuz.  :)  :)

lazlow

Alıntı yapılan: raoz - 16 Eylül 2021, 21:43:58
İyi ki varsınız hocam. Türk GTA topluluğunda sizin gibi insanları görmek gerçekten çok mutluluk verici, yaptığınız işler mükemmel. Açtığınız tüm konularda gerçekten emek var, severek yaptığınız çok belli. Her daim modunuzu bozmamanız dileğiyle, hoşgeldiniz. Seviliyorsunuz.  :)  :)
Güzel yorumun, dileklerin için teşekkür ederim. Bu sitede ikinci yılım doldu. Bireysel çıkarım için değil, böyle bir platformun geri dönmesi için emek veriyorum :)

TAKTAK26

İşte buna adamım derim!  :helal:

Kanalize!

Animex

lazlow

Herkese merhaba. Uzun bir süredir yoktum. Birçoğunun da tahmin edebildiği üzere 6 ay boyunca askerdeydim ve dün geldim. Giderken ardımda çok iş bıraktım ve döndüğümde hepsiyle tek tek ilgilenmeye başladım. Elbette o kadar emek verdiğim GTAMulti'yi de ihmal etmedim.

GTAMulti'yi ayrı bir seviyorum. Benim için GTAMulti demek, GTA'nın Türkiye'deki kalesi demek. GTATurk'ten başlayan bir sevgi, nostalji havası var. Zaten ben de bu sevgiyle burayı sürdürdüm. Nostalji denen şey gerçekten bağımlılık yapıyor. Benim burada olmamın en büyük sebebinin de bu bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Epey boş kalmış buralar. Eskisi kadar çok aktif olur muyum bilmiyorum ama elimden geldiğince platforma özen göstermeye devam edeceğim.

Herkese selamlar, sevgiler. :)

Tyranus

Hoşgeldin, platform eskisi kadar aktif olmasa da insanları tekrar buraya çekmek ve platformu aktif tutmak için aktiflik göstererek size yardımcı olmak isterim. Öncelikle, artık platformun sadece SAMP kitlesine yönelik olmaması gerekiyor bence. Burada Rockstar oyunları hakkında birçok bölüm var. O bölümleri doldurup iyi bir SEO çalışması ile site trafiğini arttırabilirsiniz. Şu an olan yönetim neden kullanıcıların önerilerini ciddiye almıyor, bilmiyorum. Sadece kritik veya acil bir sorunda foruma uğruyorlar (forum bağlantısının kopması, paylaşımı yasak bir mod paylaşılınca vs.). Siteye önem verildiği takdirde tekrar aktif bir platform olacağından şüphem yok. Son olarak, tekrardan hoşgeldin. Allah herkese bitirmeyi nasip etsin. :)

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 07 Nisan 2023, 14:58:02
Herkese merhaba. Uzun bir süredir yoktum. Birçoğunun da tahmin edebildiği üzere 6 ay boyunca askerdeydim ve dün geldim. Giderken ardımda çok iş bıraktım ve döndüğümde hepsiyle tek tek ilgilenmeye başladım. Elbette o kadar emek verdiğim GTAMulti'yi de ihmal etmedim.

GTAMulti'yi ayrı bir seviyorum. Benim için GTAMulti demek, GTA'nın Türkiye'deki kalesi demek. GTATurk'ten başlayan bir sevgi, nostalji havası var. Zaten ben de bu sevgiyle burayı sürdürdüm. Nostalji denen şey gerçekten bağımlılık yapıyor. Benim burada olmamın en büyük sebebinin de bu bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Epey boş kalmış buralar. Eskisi kadar çok aktif olur muyum bilmiyorum ama elimden geldiğince platforma özen göstermeye devam edeceğim.

Herkese selamlar, sevgiler. :)

Açık konuşayım bir ara platformu bıraktığını düşünmeye başlamıştım. Seni tekrar burada görmek güzel. Hoş geldin dostum. Umarım GTA 6 hakkında somut ve gerçek bilgiler gelince buralar hareketlenir ve özlediğimiz havayı yakalamış oluruz. :)