GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 17:08:12

Kronos Beybisii

Başlatan Kronos, 17 Ocak 2018, 16:02:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kronos

Selamlar, selamlar ben Şafak AYDIN Rize'de yaşıyorum arkadaşlar çoğu projede ismim geçmiştir şimdi ise Arcenia'da uzun soluklu bir yol çizdik onun üzerinden gitmeyi planlıyoruz. 8 senedir bu camiadayım.- Müzik ve spor yapmayı seven bir kişiliğim bu ailede hepinizi teker teker tanımak istediğimden emin olabilirsiniz hepiniz iyi kalpli bireylersiniz burada aile ortamı kurmak isteyen arkadaşlar benimle tanışabilir :) iyi niyetliyimdir. kendimi pek anlatamam görmüş olduğunuz üzere kendimide övmeyi sevmem  :hm:

Okuduğunuz için teşekkürler, sizleride tanımak isterim!
Son düzenlenme: 17 Ocak 2018, 16:10:42 Kronos

Pablo

Hoş Geldinde Yaşın Kaç Sana Ona Göre  İyi Davranıyım :D

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Kronos

@ByGold.

Saygı nasıl görmek için yaşımı söylemiyorum bilen biliyor zaten, yaşın kaç sana ona göre iyi davranıyımdan kastınız nedir anlayamadım :)

Pablo

Alıntı yapılan: Kronos - 17 Ocak 2018, 16:22:00

@ByGold.

Saygı nasıl görmek için yaşımı söylemiyorum bilen biliyor zaten, yaşın kaç sana ona göre iyi davranıyımdan kastınız nedir anlayamadım :)

Demek İstedigim Sana nasıl Hitap Ediyim Diye Sordum benden Büyüksen Abi Diyim Benden Küçüksen Kardesim diyim yani böyle demk istedim..

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Kronos

@ByGold

Teşekkürler, şimdi anladım hoşbulduk.

Jarveus

@ByGold.

Aynı durumdan muzdarip olduğum için yaş vermiyorum haklısın bu konu da ,  hoş geldin.

Kronos

@Jarveus

Teşekkür ederim hoşbulduk.

HyperCharge

Hoşgeldin şafak abi :)

Kronos

@HyperCharge

Hoşbulduk kardeşim eyvallah.

Gogh

Kronos

@Hawk

Ihhh, bende seni. :D

TheLife

Hoşgeldin Şafak abi.

Kronos

@TheLİfe

Hoşbulduk teşekkür ederim. :)  :helal:

Inappropriate

Alıntı yapılan: Jarveus - 17 Ocak 2018, 17:34:49

@ByGold.

Aynı durumdan muzdarip olduğum için yaş vermiyorum haklısın bu konu da ,  hoş geldin.

Yaş konusunda sıkıntı çektiğinizi yazdığınızda zaten az çok belli olmuş oluyor. Burada yaşa göre muamele yapacak insan o kadar fazla yok. Bence açıklayabilirsiniz devlet sırrı gibi saklamayı tavsiye etmiyorum. Bu arada hoşgeldin.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

mtb

Hoşgeldiniz ifinim.

2017-2025