GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:33:02

Kim Bu KarBone?

Başlatan KarBone, 15 Nisan 2019, 23:12:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KarBone

Merhaba Benim Adım Ali 17yaşındayım Azeriyim Baküde kalıyorum. küçüklüğümden beri birşeyi kodlamaya heves atıyordum fakat hiç bir zaman birşey elde edemedim tahminen 12-13yaşımdan kodlamaya hevesim arttı bir çok internetden bilgiler aldım uyguladım başarız oldum bunu bir çok kez yaptım ginede olmadı.aradan 1kaç yıl geçtikten sonra 15 16yaşlarımda tekrardan kodlamayı öğrenmek istedim fakat bu seferde başaramadım hiç birşey elde edemiyordum MAPPER'lik dışında.Şuanda Lise 3e gidiyorum ve bu dönemimde birçok kurslara gittim kurslarda bana C++ Vs Program dilini,yazılımını öğretdiler halada gitmekteyim tahminen bu kursa ben bu yılın eylül ayından başlamıştım ve bu güne kadar hergün aksıtmadan günde 2saat ders almaktayım ve o günden bu güne kadar öğrendikerim bir çok şey oldu ama bu herşeyi biliyorum anlamınada gelmiyor kendime Profosyönel bi Koder demiyorum bunu hiç bir zamanda demem kendimi övmeyi sevmiyorum bi kere herneyse benim tek bir hayalim olan yeni bir dil öğrenmekti çocukluğumdan beri ve bunu başardım.İşte Benim Hayat Felsefemde Bu Hayatda İmkansız Denilen Birşey Yoktur Eğer Onu Gerçekten Başarmak İstiyorsan Azimle Çalışmalısın Burdan Pawn Coder Olmak İsteyen Gençlerime Ve Büyüklerime Sesleniyorum Çalışan Her Zaman Kazanır Ve Büyük Başarı Elde Eder...
SA-MP Hayatım
Yaklaşık 4Yıldır SA-MP Ortamındayım İlk 2yılımı yabancı Rus Sunucularında Oynadım Eskiden RUSCA konuşa biliyor ve anlıya biliyordum sonradan Türk RP Ler aradım ve ilk başta Safari RP yi buldum orada kendime bir sürü arkadaş edindim Abi dediklerimde oldu Abi dedikleride oldu.Ardından Farklı Farklı Sunucularda Adminlik Görevi Yaptım Fakat Gereksiz Kendini Birşey Zann Eden Devoloperler daha 13 14 yaşlarında kendini pawn coder zann edip bişey bilmeyen küçükler(Veletler)yüzünden hep seferinde gıcık olup sunuculardan admin görevinden istifa edip ayrılmıştım ve İnşAllah bu seferde Ekipce Projemiz Gerçekleşecek.
Büyük Proje
Yakında Büyük Proje İle Karşınızda Olacağız Ekiple Birlikte Sizlere Efsane Sistemli Mükemmel Bir RolePlay Sunucusu Sunacağız. Iyi Günler Saygılar Sevgiler Haaa Bu Arada Pawno.Türk 'de pek yeni sayılmam fakat yeni hesapta olduğum için yeniyimdir diye geçin siz görüşürüz ALLAHA EMANET OLUN

BİRŞEYE SAHİP OLMAK İSTİYORSAN ÇOK ÇABA SARF ETMEN GEREK

DracDonix

Hoşgeldin kardeşim iyi forumlar dilerim  :helal:  :tr: :az:  :kalp:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

KarBone

Neastron.

Hoş geldin iyi forumlar  ;)

Enkei

Aramıza hoş geldin, iyi forumlar. :helal:

KarBone

Alıntı yapılan: Cagdas. - 16 Nisan 2019, 07:06:08
Hoş geldin iyi forumlar ;)
Hoşbulduk Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: Marionetta - 16 Nisan 2019, 13:09:52

Aramıza hoş geldin, iyi forumlar. :helal:
Hoşbulduk Teşekkür Ederim :)

Amorf

Hoş geldin kardeşim..

Codes.

Erkan

hoş geldin, iyi forumlar. :helal:

KarBone

Hoşbuldum değerli kardeş ve abilerim

Dyternal

Alıntı yapılan: KarBone - 15 Nisan 2019, 23:12:38

Fakat Gereksiz Kendini Birşey Zann Eden Devoloperler daha 13 14 yaşlarında kendini pawn coder zann edip bişey bilmeyen küçükler(Veletler)yüzünden hep seferinde gıcık olup sunuculardan admin görevinden istifa edip ayrılmıştım.

Ayıp oluyor ama hoşgeldin.  :dans:

KarBone

Alıntı yapılan: Dyternal - 17 Nisan 2019, 15:23:12

Alıntı yapılan: KarBone - 15 Nisan 2019, 23:12:38

Fakat Gereksiz Kendini Birşey Zann Eden Devoloperler daha 13 14 yaşlarında kendini pawn coder zann edip bişey bilmeyen küçükler(Veletler)yüzünden hep seferinde gıcık olup sunuculardan admin görevinden istifa edip ayrılmıştım.

Ayıp oluyor ama hoşgeldin.  :dans:
kanka yanlış anladın 13 14 yaşındakiler pawn coder ola bilir ama bunlar bir modu editliyor kendini pawn coder zann edyor o anlamda dedim bu arada hoşbulduk :)
Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 19:48:37 KarBone

Joker

Aramıza hoş geldin. Umarım keyifli vakit geçirirsin.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

volitina

Hoşgeldin ahbabım, iyi forumlar. :)

KarBone

Alıntı yapılan: Joker - 18 Nisan 2019, 01:50:59
Aramıza hoş geldin. Umarım keyifli vakit geçirirsin. :helal:
Hoşbulduk  :elsalla: