GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:55:19

Jarveus

Başlatan Jarveus, 24 Aralık 2017, 23:43:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: WuD - 11 Mart 2019, 21:06:14

Yolun açık olsun hocam sağlıcakla kal.

Eyvallah , benim kaldığım gibi sizde sağlıcakla kalın.

Zeta

Seninle ilk zamanlar da ne kadar iyi anlaşsakta aramızda her zaman tatlı bir rekabet vardı o sunucuda. Keşke ilk zamanlardaki gibi ilerleseydi o ilişkimiz sen de bozdun bende bozdum anlaşılan  :maalesef: Her ne kadar bana karşı dile getirdiğin dialoglar kırıcı olsa da senin yapına veriyorim ciddi anlamda o türden cümleleri söylemeyeceğini de iyi biliyorum. Bu platform eskisi gibi heyecan verici değil ne yazıkki. Arkandan bıçaklayan, emeğe saygı duymayan insanlarla dolu maalesef. Seninle tanıştığıma tekrardan memnun oldum Atalay benim aklımın köşesinde senin ayrı bir yerin olacak. Hoşçakal.

Jarveus

Alıntı yapılan: Zeta - 12 Mart 2019, 11:35:53

Seninle ilk zamanlar da ne kadar iyi anlaşsakta aramızda her zaman tatlı bir rekabet vardı o sunucuda. Keşke ilk zamanlardaki gibi ilerleseydi o ilişkimiz sen de bozdun bende bozdum anlaşılan  :maalesef: Her ne kadar bana karşı dile getirdiğin dialoglar kırıcı olsa da senin yapına veriyorim ciddi anlamda o türden cümleleri söylemeyeceğini de iyi biliyorum. Bu platform eskisi gibi heyecan verici değil ne yazıkki. Arkandan bıçaklayan, emeğe saygı duymayan insanlarla dolu maalesef. Seninle tanıştığıma tekrardan memnun oldum Atalay benim aklımın köşesinde senin ayrı bir yerin olacak. Hoşçakal.

Kimse bizi ellemeseydi , sonradan seni ellemeseydi. Elalemin tek derdi eğlence olsaydı. Biz hep var olacaktık. Belki Safari belki başka bir sunucuda seninle yada diğer arkadaşlarımla. Kimsenin derdi eğlence değil burada. Bende arada sinirlenip benim eğlencemi bozan insanlara karşı ters yapıyorum. Bunuda yaşlılığıma verin işte. Ne kaldi yolun yarısına iş hayatım çok ilerledi hiç vakit ayiramiyorum bilgisayara sadece telefondayım. Neyse bir yaşlı kurt daha emekliliğini verdi. Maksat gençlerin önü açılsın.

Saygılarımla Egoatalay (Mitatalay) ,

Anka

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Mart 2019, 22:19:18

SAMP hayatım bitti. Discordda herhangi bir hesabım artık yok. Hepsini silmeye aldım. Artık bu saçma kitleyi görmek istemiyorum yaşlandım artık. 27 yaş az değil tüm kalbini kırdığım insanlara hakkım helal olsun. Sevdiklerimin de allah yolunu açık etsin...

Teşekkürler şuana kadar iyi-kötü yaşadığımız/yaşattığınız anlar için ; @SpooK , @Armen , @AlpAkabey , @Anka , @Zeta , @Kraus , @Beastly  , @cngznNN  , @Bitroast , @lacosapalm  , @trablon n , @MehmetDmr  , @CoddyCat  , @Silver , @Joker , @muahammets . FORUM İSİMLERİNİ VEYA İSİMLERİNİ UNUTTUKLARIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN..

Etiketsiz teşekkürler ; 2008-2014 yılları arasında ismimi vermeyeceğim tekrardan ama VG'deki adminleri çok kırdım , onlarda beni kırdı. Ne olursa olsun o ortamı bize verdikleri için Vendetta ailesine teşekkürler. 2014 yılının sonlarında ise başladığım yeni bir sayfa olan Safari'nin kadrosuna ne olursa olsun yinede teşekkürler. 2015-2016 yıllarında ilk projelerimde benimle olan Yusuf (Anka) ayrıca teşekkürler. Etikette olanlar ise benim için ayrı değerleri iyi de kötü de olsa var..

Ortak her zaman her şartta ne olursa olsun yanındayım kavgamizda olur her şey olur ama dostluk bakidir benden yana sana hakkım helaldir sende et. Numaran var zaten irtibat kesmeyiz yolun açık olsun ☺️👋🏻 Kendine iyi bak vesselam. Veda mesajında bana ve sunucusu yer verdiğin için ayrıca teşekkür ederim biliyorsun her ne olursa olsun kapım sana açık basımla beraber ☺️🙏🏻
Son düzenlenme: 12 Mart 2019, 17:22:11 Anka

Beastly

Yolun açık olsun her zaman senin yanında olacağım, çok yardımın dokundu sende hakkını helal et benden yana bir hakkım var ise helal olsun. Seni tekrar buralarda görmeyi umut ederek, yolun açık olsun.

Armen

Vay be, senle ilk tanıştığım günü hatırlayıp senin için yakacağım.
Her zaman bende ayrı yerin olacak. Kendine iyi bak. Discord'dan telefondan biyerden yaz arada konuşalım dostum benim. Yaşlı kurtlar gidiyor yavaş yavaş. Yerimizi inşallah yeni jenerasyon adamlar alır. Kendine çok çok iyi bak tekrardan kardeşim, dostum  arkadaşım...
Amcaoğluuu görüşürüz 😔😊😊

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Jarveus

Alıntı yapılan: Beastly - 12 Mart 2019, 17:47:21

Yolun açık olsun her zaman senin yanında olacağım, çok yardımın dokundu sende hakkını helal et benden yana bir hakkım var ise helal olsun. Seni tekrar buralarda görmeyi umut ederek, yolun açık olsun.

Forumda bir süre aktifim kardeşim.hakkim helal olsun paşam :))

Alıntı yapılan: Armen - 12 Mart 2019, 21:39:17

Vay be, senle ilk tanıştığım günü hatırlayıp senin için yakacağım.
Her zaman bende ayrı yerin olacak. Kendine iyi bak. Discord'dan telefondan biyerden yaz arada konuşalım dostum benim. Yaşlı kurtlar gidiyor yavaş yavaş. Yerimizi inşallah yeni jenerasyon adamlar alır. Kendine çok çok iyi bak tekrardan kardeşim, dostum  arkadaşım...
Amcaoğluuu görüşürüz 😔😊😊

Amcaoğlu buradan yazıyorum telefonu , discord hesaplarını kapattım. İnşallah yeni ve jenerik adamlar bu sanal alemde olur dediğin gibi. :))

trabzon

Pes mi ettin gerçekten? Platformdan çok giden oldu haklı olarak. Âma ne bileyim, platformda ki insanları birer birer kaybetmek berbat. Umarım kararın değişir, platformun olgun düşünceli insanlara çok ihtiyacı var.

(Etiketlerde yeni gördüm kusura bakma. :maalesef:)
Son düzenlenme: 31 Mart 2019, 22:01:38 Silver

Jarveus

Alıntı yapılan: Silver - 31 Mart 2019, 21:57:40

Pes mi ettin gerçekten? Platformdan çok giden oldu haklı olarak. Âma ne bileyim, platformda ki insanları birer birer kaybetmek berbat. Umarım kararın değişir, platformun olgun düşünceli insanlara çok ihtiyacı var.

(Etiketlerde yeni gördüm kusura bakma. :maalesef:)

Pes etmek denilmez. Forumda aktifim , oynarım dediğim sunuculara bile 10 dakika tahammül edemiyorum. Galiba bıkmak bu. Çok sevdiğim şarkı artık bıkkınlık veriyor..

Bitroast

İyi adamsın kişiliğini bugüne dek sevmişimdir.  :)

volitina

Senle çok uzun sohbetlerimiz vardı Atalay abim, gerek sunucu vb. her türlü işte bize yardımcı olmuştun sağolasın, şimdide bırakmakta çok haklısın abi, hayatında başarılar tekrardan.

NikolaiS

Safari'de her ne kadar boyumdan büyük seninle savaşlara girsem de büyüdükçe bu savaşların aslında anlamsız olduğunu, hiçbir sonuç alamayarak 'sanal' kavramının var olduğunu son bir yıldır anlayabiliyorum.
Kendine iyi bak, tekrar görüşmek üzere.

Zagros

Önceleri pek ısınamamıştım sana fakat zamanla çok iyi biri olduğunu anladım. Uzun uzun sohbetler ettik bazen seni eleştirirdim bazende haklı olduğunu kabulleniyordum. Gerek sunucu vb. her türlü işte bize yardımcı olmuştun sağolasın, belki tekrardan bu platforma dönersin. Döndüğün zaman biz buralarda seni bekliyor olacağız.

Jarveus

Alıntı yapılan: Bitroast - 21 Nisan 2019, 18:12:24

İyi adamsın kişiliğini bugüne dek sevmişimdir.  :)

Teşekkürler kardeşim , eyvallah. Ne kadar yorumculuk gereği seni eleştirsem de seviyordum seni muhabbetin hoş benimle.Alıntı yapılan: volitina - 21 Nisan 2019, 18:21:29

Senle çok uzun sohbetlerimiz vardı Atalay abim, gerek sunucu vb. her türlü işte bize yardımcı olmuştun sağolasın, şimdide bırakmakta çok haklısın abi, hayatında başarılar tekrardan.

Teşekkürler kardeşim çok bırakmadık yine forumdayim islerimden arttırdıkça ve discord hesabımı tekrar açtırdılar sağolsunlar. Orada da arada mesajlara bakıyorum.
Alıntı yapılan: NikolaiS - 21 Nisan 2019, 18:36:20

Safari'de her ne kadar boyumdan büyük seninle savaşlara girsem de büyüdükçe bu savaşların aslında anlamsız olduğunu, hiçbir sonuç alamayarak 'sanal' kavramının var olduğunu son bir yıldır anlayabiliyorum.
Kendine iyi bak, tekrar görüşmek üzere.

Eyvallah , Safari hâlâ uğradığım giriş yaptığım bir sunucu unutamam orayı. Emeklerim ve kardeşlerim orada. Bu düşünceye giren sen , Doğancan , Alperen , Enes hala ve hala kardeşimsiniz daha sayamadığım çok insan var. İyi ki varsınız.
Alıntı yapılan: Zagros - 21 Nisan 2019, 18:42:28

Önceleri pek ısınamamıştım sana fakat zamanla çok iyi biri olduğunu anladım. Uzun uzun sohbetler ettik bazen seni eleştirirdim bazende haklı olduğunu kabulleniyordum. Gerek sunucu vb. her türlü işte bize yardımcı olmuştun sağolasın, belki tekrardan bu platforma dönersin. Döndüğün zaman biz buralarda seni bekliyor olacağız.

Arada sinirleniyordum sana arkadaşların yüzünden ama neyse ki atlattın. Güzel bir karakterin var yardımını eksik etmedin ben sana yardım ettikçe eyvallah.

twoground

Başarılar Atalay abi 2014'dendir arkamda olan bana destek çıkan bazı konularda haklı olduğumda hep arkamda duran Abi diyecek kişilerdensin umarım iyi yerlere gelirsin seviliyorsun.