GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 16:53:47

Hı..; Dystopian'mı dedi biri ?

Başlatan Dystopian, 23 Nisan 2018, 16:52:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

Önsöz;

Herkese merhaba arkadaşlar ben Dystopian Yani Nurettin , eski nickim HyperCharge Admin'den rica ettim onu forumdan yasakladım bu hesabı açtım yerine neden diye soracak olursanız nickimi değiştirmek istiyordum 360 gün beklemem gerekiyordu bekleyemedim bende bu hesabı açtım bende.

Biraz Kendimden bahsediyim ;

Yaklaşık olarak 3/4 aydır orta derece'de grafik tasarımıyla uğraşiyorum , Şuan yaptığım web tasarımlarını kodlamaya çalışıyorum fakat kodlama bilgim çok az bu yüzden bazı kişilerden yardım istiyorum. Örneğin çizdiğim tema ( Smf , Mybb ) kodlayamiyorum o yüzden birilerinden rica ediyorum kodlaması için veya bana yardımcı olsun kodlamam için. Yani kısaca Desinger olmaya çalışıyorum.

3 Aydır Hiçbir samp sunucusuna girmedim oynamadım en son Safari Roleplay'ı oynadım 2017 Kasım ayında oda :) Güzel bir sunucu açılırsa orada kendimi geliştirmek isterim tabiki nasıl geliştirmek istiyorsun derseniz rol bilgim biraz zayıf internet'te gördüğüm rol bilgileri yeterli olmuyor çok az bir makaley'le anlatıyorlar roleplay'ı.

[ SAMP ]Bulunduğum projeler ;

Pars Roleplay ( 2016 )
Pars Freeroam ( 2017 )
Helix Hırsız Polis ( 2015 )
Arena Roleplay  ( 2017 )
Arcenia Roleplay ( 2018 )
Waves Roleplay ( 2018 )
Secret Roleplay ( 2018 )
West Roleplay ( 2018 )

[ MTA ] Bulunduğum projeler ;

T.D.K Askeri Roleplay Sunucusu ( 2014 )
TF 141 Askeri Roleplay Sunucusu ( 2014 )
Güzeller Freeroam Sunucusu ( 2016 )
Kahraman Roleplay ( 2017 )

Bulunduğum diğer projeler ;

Mtasamp Platformu ( 2017/2018 ) Pasif
Oyun Platformu ( 2018 ) Aktif
Teamspeak Satış ( 2018 ) Aktif

bana doğruyu göstermeye çalışan kişiler;

Jarveus ( Bana yardım etmeye çalıştın bazı hatalarımı düzeltmeme yardımcı oldun Teşekkürler )
Hwang ( Bazı yanlış durumlar oldu bu yanlışlar yüzünden kötü durumlara düştüm bana bir şans verip kendimi kanıtlamama yardımcı oldun Teşekkürler )
Ozy  ( Aynı şekilde Oğuzhan abi'de bana yardımcı oldu bazı konularda ona'da Teşekkürler )
Son düzenlenme: 23 Nisan 2018, 17:08:10 Dystopian

pag

Dystopian

Jarveus

Tekrardan hoşgeldin kardeşim eyvallah :)

Dystopian

Alıntı yapılan: Jarveus - 23 Nisan 2018, 21:00:21

Tekrardan hoşgeldin kardeşim eyvallah :)

Tekrardan hoşbuldum abi 😊

Nithral

Hoş geldin, gerçekten verdiğin emeklerinin karşılığını almanı diliyorum. Başarılar dilerim.

Dystopian

Alıntı yapılan: Nithral - 23 Nisan 2018, 23:29:21

Hoş geldin, gerçekten verdiğin emeklerinin karşılığını almanı diliyorum. Başarılar dilerim.

Hoşbuldum , Teşekkürler.

staple

Hoş geldin, umarım grafik alanında saygın ve dürüst bir insan olarak tanılırsın. Başarılar.

Dystopian

Alıntı yapılan: Destiny - 24 Nisan 2018, 13:52:27

Hoş geldin, umarım grafik alanında saygın ve dürüst bir insan olarak tanılırsın. Başarılar.

Hoşbuldum , güzel yorumun için teşekkürler.

volitina

Dystopian

Lee Seon

Gerçek Dystopian olamazsın herhalde değil mi?

Dystopian

Alıntı yapılan: Maes - 27 Nisan 2018, 17:44:35

Gerçek Dystopian olamazsın herhalde değil mi?

Hangisinden bahsediyorsun ?  Talewords'takimi yoksa Gtaturk'tekimi  ikiside değilim.

Lee Seon

GTATurk'tekinden bahsediyordum. O olsaydın iyiydi. Yine de tanıştığıma memnun oldum.