GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 00:53:56

✪ Lekarz | Selam GTAMulti!

Başlatan Lekarz, 07 Haziran 2020, 21:12:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lekarz

Selamlar GTAMulti Topluluğu ben Efe, şu sıralar bilinen mahlasımla Lekarz. GTA alemine çok küçük yaşlarda girsem de 2018 yılına kadar anonimdim. 2018 yılı itibariyle Safari Roleplay'e dostum Rasputin (Faruk) sayesinde başlayarak sunucularda rol alma zamanım başladı. Roleplaye yeni başlamam ve süregelen etkenlerden dolayı geç de olsa Helper olarak Safari Roleplay ekibine Ocak 2019'da Helper & Grafiker olarak katıldım. 2012 yılında başlayan Photoshop merakım bu sunucularda Grafiker olmama büyük katkı sağladı. Safari Roleplay'de iki aylık bir Helperlık süreci sonrası iftiralar ve diğer sebeplerden dolayı buradan istifa ettim. Ardından Cruza ve Volsira'nın öncülük ettiği Genesis Roleplay'in yönetim ekibinde Senior Admin & Grafiker olarak yer aldım. Kısa ve hızlı bir süreç olmasının yanı sıra; Safari Roleplay'de edindiğim tecrübeleri bu sunucuda çokca kullandım. Zaten sunucu açılmadan da yollarımız bu sunucuyla da ayrıldı. Tamamen bırakma kararı alıp uzun bir süre hiçbir yönetim ekibine dahil olmadım. Bu süreçte iki sunucudan teklif alsam da içime sinmedi. Ardından Faruk ve Burakla, MTA Platformunda bir askeri havacılık sunucu açmaya karar verdik. 2020 yılının ilk aylarında bir başarı elde etsek de bu camianın da kirliliği bizi soğuttu. Üç aylık bir süreç sonrası bu sunucuyu da kapatma kararı aldık. Bundan sonra bir süreliğine Henkai'nin teklifi üzerine Magia Roleplay ekibinde Senior Admin & Grafiker rolünü üstlendim. Şu aralar yine uzaklaştım. Hepinize iyi forumlar diliyorum, okuduğunuz için teşekkürler.
SA:MP & MTA Kariyerim

Safari Roleplay (Helper & Grafiker)
Genesis Roleplay (Senior Admin & Grafiker)
Aviatorizm Askeri Havacılık Sunucusu (Management & Grafiker)
Magia Roleplay (Senior Admin & Grafiker)
Son düzenlenme: 08 Ekim 2020, 12:13:07 Lekarz

FrankL

Hoş geldin, umarım bulunduğun yer umduğun gibi devam eder. :)

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Henkai

Efe ile uzun zamandır tanışıyorum, kendisinin tasarımlarını da beğeniyorum çoğunlukla. Ekibimiz de olduğu için ayrıca mutluyum zaten. 😉👍

Xchatt

Hoşgeldin babayiğit :)

Sa-Mp 2014-2020

kracauer

Magia Roleplay

ofaaruk

Bir süredir tanışıyoruz (8 yıl kadar oldu). Kendisiyle bazı şeyler paylaştım (ona yakın girişim, okulda yediğim dondurmadan kullandığım kaleme kadar). İyi birisine benziyor. Umarım hep başarılı olursun!
 :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:  :serefe:

DracDonix

Hoşgeldin, iyi forumlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kleachynas

South Country Roleplay - Level 1 Helper
Grafik & Dizayn