GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 06:56:53

gtaercan xD

Başlatan miru, 10 Haziran 2019, 13:46:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miru

Ben 14 yaşındayım.Dizi izlemeyi kitap okumayı ve oyun oynamayı çok severim.Tarihe ilgi duyuyorum ve genellikle tarih kitapları okuyorum.Müzik dinlemeyide çok seviyorum.Ayrıca küçükken çok iyi futbol oynardım ama sonra hocamın beni yönlendirmesiyle basketbola başladım.Lise 1e geçtim bu sene ve biraz heyecanlıyım.Şimdi forumla nası tanıştığıma gelelim.

2014 haziranının başında amcamlar bize iftara gelmişti.İftardan sonra kuzenimle pcde takılıyoduk kuzenim BulletProof tanıyanlar vardır illaki.Sonra kayıt etti beni ve 8 yaşındaydım.Çok hoşuma gitti forum baya takılmaya başladım.Sonra iyi gidiyordu baya eğleniyodum sarmıştı yani beni forum.Ama sonra forumun teması 2015 ortalarında beyaza dönünce forum bidaha kendine gelemedi.2017dede kapandı.Ben kapandıktan sonra çok istiyodum açılmasını ama geçte olsa Emir abi bana attı ve geldim ve yine çok eğleniyorum.Çok aktif değil forum ama konular açarak aktifleştirmeye çalışıyorum.Vurdurma olaylarını falan bilenler vardır illa ki.2015te gtaercan hesabım Sheron adminine sövdüğüm için ban yedi.Nedeni arkadaşlarımın gaza getirmesiydi.Sonra kapanmadan önce döndüm ama pek kalıcı olamadım sonrada kapandı zaten.Yine aktifim Emir abiye çok teşekkür ediyorum.

En sevdiğim oyun serisi Uncharted favori Uncharted oyunum 3. oyun
Rock dinlemeyi severim.Skillet,Three Days Greece gibi grupları dinlemeyi çok seviyorum.
Çok dizi izlemedim.Ama ilk bitirdiğim dizi Breaking Bad.Gtaturkte jesse fotoğrafları vardı ve dizi aklıma kazınmıştı sonra izledim ve çok beğendim.Sonra netflixi öğrendim ve sex educationun ilk sezonunu better call saulun 4 sezonunu izledim.İkisininde yeni sezonları Eylülde gelecekmiş.Şuan how ı met your mother izliyorum.5.sezondayım ve şuan iyi gidiyor.

Bişeylerden bahsetmek istiyorum.

Çok takıntılı bir insanım.Küçükken psikoloğa yönlendirmişlerdi beni ama sonra gitmedim.Küçükken geceleri ağlıyordum ve öleceğim diye uyumadığımı hatırlıyorum.Şuanda temizlik hastalığı gibi birşey var bende.Mesela evde bi yere dokununca elimi yıkamak gibi.Okulda yere düşen kalemi almamak gibi vs vs.Bu beni çok yoruyor ama son zamanlarda mücadele etmeye başladım.Ve yaptığım işler tam olmadı mı acaba diye strese giriyorum.Mesela dizi izliyorum eğleniyorum sonra diyorumki acaba birşeymi kaçırdım yanlış mı izledim.Yada oyun oynarken çok takıldığım bir yerde netten bakınca acaba hatamı ettim.Kitapta bi bölümü 50 kere okumuştum.Ama bunlar basit  değil sürekli aklıma geliyor ve delirecek gibi oluyorum.Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama ailemle falan anlaşamıcam gibi.Sonra başlarındada olsam bipolar hastalığım var.Bunu bu sene farkettim annemde falanda var ama çok sıkıntı olmuyor.Okulda sıraları devirmem dışında.Yani mutluyum şuan ve yaz tatilimi kitap okuyarak dizi izleyerek oyun oynarak yatarak geçiriyorum.Feminzmden değil ama feminazilerden nefret ederim.Kadın bir hocamla bu yüzden bu sene çok kavga ettim.Siyasi olaylara her zaman objektif bakmaya çalışıyorum.Ne düşünüyosam onu söylüyorum o yüzden de her ideolojide bir hata buluyorum en az hatayı bulduğum şeyi ideolojim olarak kabul ediyorum.Tabi tarihim ile ilgili video izlerken tüylerimin kabarmasıda bir etken.Bu siyasete giriyomu bilmiyorum ama giriyorsa silerim bu kısmı.Bu senenin başına kadar hiçbir şeyi takmazdım ama büyüdüğüm için sanırım böyle oldu.Elimden geldiğince mutlu olmaya çalışıyorum.Kendimi anlatmak hoşuma gittiği için bu bölüme direkt girdim.Şuandada yazımı dinlenerek geçirmeye çalışıyorum.Çünkü bu sene beni çok yordu.Ders çalışmak falan ayrı ama hocalarımın bişey yapmadığım halde beni etkilemeleri cidden takıntılı olmamda büyük etken.5.sınıfa gitmem lazım bu olay için.Deniz diye bir hanımefendi ile çıkıyoruz daha küçüğüm o zamanlar.Sonra hoca bunu öğreniyor beni derste çağırtıp bir güzel kızıyor.Bundan sonra paranoyak oluyorum acaba bugün hocanın kızacağı bir şey yaptımmı diye çıldırıyorum.Takıntılı olmamdaki en büyük sebep galiba o gün hocanın beni çağırıp kızması.Zaten ondan sonrada manyak takıntılı bir insan oldum.Şuan halimden memnunum ve yaşamaya çalışıyorum.

miru

Bide bugün doğum günüm :)

Buzz

Alıntı yapılan: gtaercan - 10 Haziran 2019, 13:47:11

Bide bugün doğum günüm :)

Doğum günün kutlu olsun.  :kral:
Son düzenlenme: 10 Haziran 2019, 13:49:27 Buzz

miru

Kraus

Foruma hoş geldin. Tanıtımın hoş olmuş. Bu arada doğum günün kutlu olsun.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

miru

Alıntı yapılan: Kraus - 10 Haziran 2019, 14:00:19

Foruma hoş geldin. Tanıtımın hoş olmuş. Bu arada doğum günün kutlu olsun.

Teşekkür ederim.

Joker

Doğum günün kutlu olsun. Aramıza hoş geldin.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

miru

Alıntı yapılan: Joker - 10 Haziran 2019, 14:00:47

Doğum günün kutlu olsun. Aramıza hoş geldin.  :helal:

Teşekkür ederim

Enkei

Hoş geldin, mutlu yıllar dilerim. Her şey gönlünce olsun.

miru

Hepinize çok teşekkürler.

5YPEXE

Kendini eksiksiz bir şekilde bizlere tanıtıyor olman çok hoş. Foruma hoş geldin, doğum günün kutlu olsun.

QrzR

sweezy

Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere.

Jarveus

Spicaike

Doğum günün kutlu olsun. Sanırsam LGS'e girdin bu sene, nasıl geçti peki?