GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:25:31

Merhaba gençler ben Phoenix

Başlatan phoenix, 22 Eylül 2017, 11:53:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

phoenix

Öncelikle herkese selamun aleyküm gençler... Ben Phoenix
Kısaca kendimden bahsedeyim. Süslü kelimelere ihtiyaç duymadan,abartmadan konuya gireyim hemen...
Öncelikle şunu arz edeyim;Reklam yapmak niyetinde degilim. Beni tanıyan tanıyor turk-ibiza'da resmi mapperlik yaptım.Ve sunucudaki görevimden istifa ettim.isteyen sunucya gidip yaptıklarıma göz atabilir. Hertürlü mekân-klan binası-kişiye özel tasarım araçları gibi bir çok çalışmam vardır. Yaptıklarım mod falan değil! tamamen samp objelerinden yararlanarak yapmış olduğum tasarımlardır. Ve hepsi de bana aittir. Herhangi bir yerden alınma,çalıntı hiç bir şyim yoktur.her yaptığım tasarım "phoenix" imzası taşır.
Turk ibizada yaklaşık 2014'ten beri bu işlerle uğraşırım. Map editor-Texture studio gibi programları kullanırım. Bu konuda uzmanım diyebilirim. Eğer, kaliteli bir sunucu sahibi iseniz sizinle şartlarda anlaşırsak çalışabilirim.ben karşılıksız çalışan birisiyim.  Herhangi bir ücret ile beni satın alamazsınız.Bana teklif getirmeden önce beni iyi araştırmanızı,hakkımda bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Skype adresim: phoenix005361
Son düzenlenme: 22 Eylül 2017, 12:25:56 phoenix

mtb

2017-2025

Freezer3543

Sevdiğim bi' arkadaşımsın zaten Phoenix memnun oldum tekrar.