GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 10:28:35

Eskilere ve Yenilere merhaba :)

Başlatan Meyzlane-, 07 Mayıs 2017, 20:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Meyzlane-

Herkese selamın aleykum. Adım Ümit yaşım 23. 2008'den beri bu platformun içindeyim. Yaklaşık 1.5 yıla yakın bir zamandır oyunu bırakmıştım. Şimdi ara ara zevk için eski anıları YÂD etmek için arada giriyorum. Oyuna başladığım zamanlarda samp daha 3a sürümündeydi. Sistem filan yoktu herşey basitti. Ne günlere gelmiş farketmemek imkansız. İlk başladığımda aka : ByKoRsSaN ' dı . Öylede kaldı hiç değiştirmedim. Sampı yükleyip girdiğimde ortamın biraz da olsa değiştiğini gördüm. Yeni oyuncular için tavsiyem bu zamanlar güzel zamanlar iyi değerlendirin, iyi dostluklar kurun. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Beraber başladığım kişilerin geçen senelerde düğünleri oldu. İnsan duygulanmıyo değil. Yani diyeceğim zaman hızlı geçiyo :)

Excision

Hoşgeldiniz, iyi zaman geçirmeniz dileğiyle.

LanceX

Aleyküm selam, hoş geldin. Burdaki anlatımı yapan sen misin? (MoveObject kullanımını senden öğrendim :D)

Hwang

Hoş geldin, seni burada görmek güzel. :)

Prisonero

Meyzlane-

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler :)

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 07 Mayıs 2017, 21:32:24

Aleyküm selam, hoş geldin. Burdaki anlatımı yapan sen misin? (MoveObject kullanımını senden öğrendim :D)

@SelimBasKaN  Evet o anlatımı yapan bendim. 27 Mart 2011 tarihe bak be...  :uzgun:

notoriouS

Dün bi sunucuda denk geldik ve baya sohbet etmiştik, hoşgeldin kardeş

Lloyd

Korsanda buralarda vayy. Hoşeldin since 2008

Meyzlane-

Alıntı yapılan: n0toriouS - 08 Mayıs 2017, 17:28:27

Dün bi sunucuda denk geldik ve baya sohbet etmiştik, hoşgeldin kardeş

Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: Lloyd - 13 Mayıs 2017, 15:52:56

Korsanda buralarda vayy. Hoşeldin since 2008

Hoşbulduk kardo :)

trabzon

Toretto

ByKoRsSaN [ZK]'yı açın zQrba reisle eğlendirin şu bahtı kara Türk oyuncularını. Özlendin hocam, hoş geldin.

Ücretli pawno, grafik istekleriniz için özel mesaj atınız.

Meyzlane-

Alıntı yapılan: Toretto - 23 Mayıs 2017, 17:19:33

ByKoRsSaN [ZK]'yı açın zQrba reisle eğlendirin şu bahtı kara Türk oyuncularını. Özlendin hocam, hoş geldin.

Toparlanmak zor ve zaman alacak, öyle bir planımız yok oyunu bıraktık çünkü ama arada zevk için giriyorum ben şahsen.  :helal: Belki ilerleyen günlerde Nostalji bir sunucu kurabilirim.

Alıntı yapılan: Silver - 23 Mayıs 2017, 12:23:11

Hoşgeldin.

Eyvallah teşekkürler. :)

Lé Spîke

pag

Dyternal