GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 13:37:08

Eolo

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 07 Nisan 2018, 02:30:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eolo(Kullanım Dışı)

Selam, yeniden konumu yeni hesabımla açtım, hepinize sevgilerle ben Kaan.

18 yaşındayım, 5 yaşımdan beri bilgisayarla içiçe olmamla beraber bilgisayar hakkında işime yaramayacak hiçbir şeyi öğrenmedim. Dizi izledim, oyun oynadım falan filan. Boş beleş bir bilgisayar yaşamım oldu.

12. sınıf öğrencisiyim, veteriner olmak gibi planlarım var iken bile SA:MP oynuyorum  :cakal:

San Andreas Multiplayer geçmişimden kısa ve öz bir şekilde bahsedip geçmem yeterli olur diye düşünüyorum.

2012 Ağustos'tan beri SA:MP platformunda bulunuyorum, başlangıcım Yeni Nesil Roleplay'de oldu, 2013 yılında Vendetta Roleplay'de şansımı deneyip sonrasında da SA:MP'a ara verdim.

2014 yılı benim rol konusunda kendimi geliştirme yılım olmuştu, 2014 yılında kendimi geliştirip sonrasında ise Grace Roleplay, Rennie Roleplay, Nexus gibi yerlerde denedim, kısa süreli sunuculardı ve kapandılar. Breeze Roleplay'e geçmiştim. 2016 Ocak ayına kadar aralıksız oynadım, video ekibi gibi konumlarda rol aldım, en büyük gençlik oluşumu olan shameless youth birliğinin liderliğini Tony Serrano karakterimle yaptım, bilen de bilir, rollerimize temel atmamızda bize de desteği bulunan Megan Bowie isimli arkadaşı unutmadım hala, çokta teşekkür ederim kendisine.

Breeze Roleplay maceramın bitişi ile tekrardan Yeni Nesil'e döndüm, bir süre oyuncu olarak devam edip Hitman Ajansı oluşumuna lider olarak devam ettim. Kadrodan belirsiz birkaç nedenden dolayı çıkarılmamla ara versem de, tekrardan başlayıp admin kadrosuna dahil oldum ve kısa sürede arkadaşlarımla birlikte sunucu yönetimine kadar yükseldim. Belirtmek istemediğim nedenlerden dolayı da kadrodan ayrıldım.

Söylediğim şeyler yüzeyselin de yüzeyseliydi. Bir buçuk paragrafla bitirdim sadece.

Eski forum hesabım, sunucumuza ait bir konuya sahip olduğu için hesap eski sunucu yönetimine devredildi, bu hesapla birlikte bu konu açıldı.

Bir süre SA:MP'a ara verdim, gelecekte yapacağımız projeler için hazırlık sürecindeyiz. Mayıs ortası gibi bir şeyler görebilirsiniz. Hepinize okuduğunuz için de teşekkürlerimi sunarım.

Kariyer:

Breeze Roleplay - Video Ekibi Üyesi
Yeni Nesil Roleplay - Sunucu yönetim yardımcısı, baş yönetici. (LA, A6 veya siz ne derseniz.)
Saints Roleplay - Yönetim.

Facebook üzerinden eklemeyi unutmayın!
Son düzenlenme: 14 Haziran 2018, 15:09:56 Eolo

HyperCharge

Aramıza hoşgeldin. Alıntı
veteriner olmak gibi planlarım var iken bile SA:MP oynuyorum
Bende Veteriner lisesi okuyorum :)

TestaMent

● Ne mutlu Türküm diyene!

Eolo(Kullanım Dışı)

Hoşbuldum. İyi niyetli yorumlarınız için ise teşekkür ederim, yorumlarınıza cevap veremedim kusura bakmayın çünkü şu sıralar sunucuyla uğraşmaktan kafayı bile bozmuş durumdayım. Birkaç gündür de bilgisayar başına geçemiyordum.

Bir süredir Saints Roleplay adlı çalışmanın altında yönetim ekibi lideri olarak çalışıyorum. Geçmişte birçok sunucuda oynadım(birçok ismi etiket etmek doğru olmaz ama, grace, rennie, kısa süreli de olsa vendetta, breeze ve yeni nesil bunlara örneklerdendir) ve kendimce dersler çıkarttım. Ekibimle birlikte birkaç aydır kafamızda yazdığımız ideal sunucu yönetimi şekli projesini, kendi sunucumuzda kullanacağız. Sunucumuzun tanıtım konusunu birkaç gün önce açtık ve kısa bir teaser ile birlikte sizlere sunduk. (Teasera gitmek için buraya tıkla.)

Sunucumuza hepinizi bekliyorum, tanıtımımızı da incelemenizi şiddetle öneririm, forum ise yapacağımız ana trailerla birlikte aktif edilecektir.

pawnoturk tanıtımımıza gitmek için buraya tıklayın.

laéx

Aramıza hoş geldin umarım veteriner olabilirsin :helal:

BUDUK

Aramıza hoş geldin umam veteriner gibi güzel bir mesleğe sahip olabilirsin.  :helal:

Eolo(Kullanım Dışı)

Yorumlar için teşekkürler, umarııım :P

BullTerrier

Aramıza hoş geldin  :helal:

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!